• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 215 reviews

Markeerstiften bedrukken

Markeerstiften met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde markeerstiften met logo of reclame-uiting. Je hebt de keuze uit goedkope markeerstiften, permanent markers, whiteboard markers, highlighters en nog veel meer. De markeerstiften zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en je kunt vaak ook de kleur van de stift kiezen, zoals de kleuren van je huisstijl. Je kunt de markeerstiften laten bedrukken met een logo of reclame-uiting. Onze bedrukte markeerstiften worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Markeer belangrijke onderdelen met felle kleuren

Markeerstiften zijn erg handig als je belangrijke onderdelen uit een groot stuk tekst wil markeren. De stiften worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. In de collectie markeerstiften vind je de 5 kleuren marker, een complete set markers in vele kleuren, spinner marker markeerstift en markers die permanent watervast zijn.

markeerstift met meerdere kleuren bedrukt logo of tekst

Meerdelige markers

Wil je verschillende kleuren bij elkaar hebben en in een handomdraai van kleur wisselen? De meerdelige markers zijn verkrijgbaar in het aantal kleuren die je nodig hebt. De meerdelige sets zijn goedkoop en te bedrukken met tekst of logo. Welke kleuren kies je?

markeerstift set bedrukt

Markeerstiften set

Geen kleur is te gek voor de markeerstiften set. Bij deze set kun je zelf bepalen welke kleuren je in de set wil hebben. Daarnaast maken wij de set nog persoonlijker door een door jou gekozen tekst of logo op de set te bedrukken. De set wordt vaak gebruikt door studenten.

markeerstift spinner logo

Spinner marker markeerstift

De marker en spinner in één. De spinner marker kan markeren in 3 verschillende kleuren. Wat de spinner zo uniek maakt is dat je naast het markeren ook stress kan reduceren door te tollen. De spinner is een leuk en functioneel cadeau om weg te geven als relatiegeschenk.

watervaste permanent markeerstift met tekst of logo

Watervaste markers

Ben je op zoek naar een watervaste stift? Met de watervaste markers zorg je voor een onuitwisbare indruk door de watervaste inkt. Deze sneldrogende inkt is te gebruiken voor glas, metaal en kunststof. De marker met bedrukking is in iedere kleur verkrijgbaar.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in markeerstiften met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug