• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Markeerstiften bedrukken

Markeerstiften met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope markeerstiften, whiteboard markers en permanent markers. Onze markeerstiften in een fluorescerende felle kleur worden bijvoorbeeld gebruikt om stukken tekst te markeren. De tekst blijft hier dan leesbaar. De permanent markers voorzien wij van onuitwisbare inkt en worden bijvoorbeeld gebruikt om kledingstukken of andere voorwerpen te voorzien van identificatie. Whiteboard markers zijn wel uitwisbaar en worden in vergaderzalen en op scholen gebruikt.

Markeerstiften om te highlighten of te arceren's
Uitwisbare whiteboard markers
Onuitwisbare permanent markers
Bekijk alle markeerstiften »

Markeerstiften op maat

De kleuren van een markeerstift kunnen variëren (van geel en oranje over groen en blauw tot paars of roze). Als fabrikant van de verschillende soorten markeerstiften kunnen wij stiften produceren in uw eigen PMS kleur. Wij kunnen de stiften bedrukken op de houder met uw logo of tekst. Dit kan op één of twee posities, maar ook geheel rondom all-over en in full colour. Markeerstiften met logo worden veel gebruikt in het bedrijfsleven en is daarom een perfect geschenk om weg te geven aan relaties en klanten.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Markeer belangrijke onderdelen met felle kleuren

Markeerstiften zijn erg handig als je belangrijke onderdelen uit een groot stuk tekst wil markeren. De stiften worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. In de collectie markeerstiften vind je de 5 kleuren marker, een complete set markers in vele kleuren, spinner marker markeerstift en markers die permanent watervast zijn.

meerdelige markers

Meerdelige markers

Wil je verschillende kleuren bij elkaar hebben en in een handomdraai van kleur wisselen? De meerdelige markers zijn verkrijgbaar in het aantal kleuren die je nodig hebt. De meerdelige sets zijn goedkoop en te bedrukken met tekst of logo. Welke kleuren kies je?

markeerstiften set

Markeerstiften set

Geen kleur is te gek voor de markeerstiften set. Bij deze set kun je zelf bepalen welke kleuren je in de set wil hebben. Daarnaast maken wij de set nog persoonlijker door een door jou gekozen tekst of logo op de set te bedrukken. De set wordt vaak gebruikt door studenten.

spinner marker markeerstift

Spinner marker markeerstift

De marker en spinner in één. De spinner marker kan markeren in 3 verschillende kleuren. Wat de spinner zo uniek maakt is dat je naast het markeren ook stress kan reduceren door te tollen. De spinner is een leuk en functioneel cadeau om weg te geven als relatiegeschenk.

watervaste markers

Watervaste markers

Ben je op zoek naar een watervaste stift? Met de watervaste markers zorg je voor een onuitwisbare indruk door de watervaste inkt. Deze sneldrogende inkt is te gebruiken voor glas, metaal en kunststof. De marker met bedrukking is in iedere kleur verkrijgbaar.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug