Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Manicure sets bedrukken

Bedrukte manicuresetjes met logo

Wilt u graag manicure setjes laten bedrukken? Wij hebben 5-delige manicure setjes in transparant hoesje of 4-delige manicure setjes in een doosje. Onze manicure setjes bevatten standaard een schaartje, nagelschaartje, nagelriemschuvier en nagelvijl. Het hoesje beschikt tevens over een pincet. Wij bedrukken manicure setjes met logo op de verpakking. Zowel de doosjes en hoesjes zijn compact en gemakkelijk mee te nemen op vakantie of voor in de auto.

Transparante hoesjes met 5-delig manicure setje
Doosje met 4-delig manicure setje
Bekijk alle manicure sets »

Manicure setjes op maat

Doordat al onze productie plaatsvindt in onze eigen fabriek, kunnen wij manicure setjes op maat leveren. De doosjes en hoesjes zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur, dus ook in uw eigen PMS kleur. Standaard bedrukken wij de manicure sets op één positie op de verpakking, maar het is ook mogelijk om meerdere posities te bedrukken.

Wij kunnen ook losse nagelvijlen , nagelriemschuivers, schaartjes en pincetten leveren. Deze onderdelen zijn van metaal en graveren wij met uw logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Manicure sets bedrukt met tekst of logo

Staat persoonlijke verzorging bij jou hoog in het vaandel? Dan mag een manicure set bij jou thuis absoluut niet ontbreken. De manicure sets zijn verkrijgbaar in meerdere delen van standaard 4 tot en met 20 delen. De sets zijn verkrijgbaar in hand- en voet manicure. De sets kunnen geleverd worden met nagelschaar, huidschaar, combischaar, nagelvijl, huid duwer, huidsnijder, nagelreiniger, combinatietool, nageltang, nagelknipper en huidtang. Wil jij zelf een set samenstellen? Laat ons jou samenstelling weten! De manicure sets worden bedrukt met tekst of logo.

elektrische manicure set

Elektrische manicure set

De elektrische manicure set is handig in gebruik en werkt op vervangbare AA batterijen die ongeveer 4 uur werken. De manicure set is 130 x 36 x 33 mm groot en wordt geleverd met standaard 5 verwisselbare koppen. Wil jij een uitgebreidere set? Dat kan! De set is in meer delen verkrijgbaar. Laat ons weten in welke combinatie je de set geleverd wil hebben. Daarnaast personaliseren wij de goedkope manicure set met een bedrukking.

manicure set in doosje

Manicure set in doosje

Deze manicure set wordt geleverd in een doosje die handig mee te nemen is in de tas. Op deze manier heb je altijd en overal een manicure set bij de hand. Dit verzorings setje is verkrijgbaar voor zowel hand als voeten verzorging en kan geleverd worden in de door jou gewenste combinatie gereedschappen gemaakt van rvs. De set heeft een standaard afmeting van 10,8 cm bij 6,2 cm maar kan ook in andere formaten geleverd worden. Daarnaast kunnen wij het doosje bedrukken met iedere tekst of logo en is de set verkrijgbaar in iedere kleur!

manicure set in hoesje

Manicure set in hoesje

Een manicure set in een luxe en chique lederen hoesje. De set wordt standaard geleverd met nagelknipper, schaar, pincet, nageltrimmer, nagelvijl en nagelschoner van hoge kwaliteit rvs. De set kan ook in andere combinaties worden geleverd. Bepaal zelf de gereedschappen voor jou goedkope manicure set in hoesje. Wij bedrukken het hoesje met een logo of tekst. Zowel voor hand- als voet manicure te gebruiken.

meerdelige manicure sets

Meerdelige manicure sets

Een set in meerdere delen. Dat wil toch iedereen? Bij ons is het mogelijk om het verzorgings setje in standaard 4 tot en met 20 delen te bestellen. Wil jij een nog uitgebreidere set? Niks is bij ons te gek. De sets worden geleverd in een luxe doosje of hoesje en bedrukken wij met een gepersonaliseerde tekst of logo. Bepaal zelf de gereedschapscombinatie!

manicure sets voor kinderen

Manicure sets voor kinderen

Speciaal voor kinderen hebben wij manicure sets. Deze sets worden geleverd in een doosje van plastic en bevatten diverse gereedschappen. De gereedschappen zijn fijn afgewerkt waardoor het volledig veilig is. Bestaande uit een nagelvijl, schaartje, nagelknipper en epileertang. De set is verkrijgbaar in op maat gemaakte combinaties, kleuren en wordt bedrukt met tekst of logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug