Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Magneten bedrukken

Op maat gemaakte magneten in eigen vorm, met logo gepersonaliseerd

Magneten bieden ruimte voor creatieve ontwerpen en boodschappen. Onze op maat gemaakte magneten kunnen in een eigen vorm worden gemaakt, zowel in 2d als is 3d. Bijvoorbeeld in de vorm van een product, logo of mascotte. Meest verkocht zijn onze pvc magneten en polystone magneten. Daarnaast heb je de keuze uit diverse andere soorten magneten. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij de magneten bedrukken, graveren, beschilderen of voorzien van een foto. Onze met logo gepersonaliseerde magneten zijn leuk om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Magneet bedrukken

Bij JM Promotions kun je een magneet bedrukken in enkele stappen. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen in welke vorm je de magneet wil bedrukken. Vervolgens maak je de keuze welke bedrukkingstechniek je wilt gebruiken. Wanneer je de bedrukkingstechniek hebt gekozen, moet er alleen nog een keuze worden gemaakt in het soort opdruk. Doorloop de onderstaande stappen voor het bedrukken van een magneet.

magneet bedrukken

1. Kies de vorm van je bedrukte magneten

Bij ons vind je bedrukte magneten in diverse vormen. Allereerst kies je het materiaal, waarbij elk materiaal zijn eigen mogelijkheden biedt. Vervolgens kun je de magneten in iedere gewenste vorm laten maken. Je kunt natuurlijk kiezen voor ronde of vierkante bedrukte magneten. Ook kun je kiezen voor bedrukte magneten in eigen vorm. Zo is het dus ook mogelijk om bedrukte magneten te laten maken in een productvorm. Deze kun je helemaal naar wens nabootsen, zowel plat in 2D als in 3D. Deze vorm kan vervolgens weer helemaal naar wens worden bedrukt.

 • ronde magneten
  Ronde magneten
 • vierkante magneten
  Vierkante magneten
 • magneten in eigen vorm
  Magneten in eigen vorm

2. Magneten laten bedrukken, graveren of beschilderen

Nu de vorm en de kleuren zijn bepaald, gaan we verder met het bedrukken, beschilderen of het graveren van de magneten. Ook hierbij moeten keuzes worden gemaakt. Al zijn bepaalde bedrukkingstechnieken onlosmakelijk verbonden aan specifieke materialen. Veelal maken onze klanten de keuze om de voorkant van de magneten te laten bedrukken. Onderstaand staat beschreven op welke manieren je de manieren kan laten bedrukken.

magneten goedkoop bedrukken met relief

Magneten goedkoop bedrukken met reliëf

Een van de opties is om de magneten te bedrukken met reliëf. Dit wordt opgebouwd vanuit verschillende gekleurde lagen, wat het ontwerp diepgang geeft. Daarnaast heeft dit materiaal ook een hoge flexibiliteit, waardoor je het product ook op vele manieren kunt toepassen. Je kunt de magneten goedkoop bedrukken met reliëf.

magneten beschilderen

Magneten beschilderen

Wanneer je voor een volledig 3D ontwerp gaat dan zijn polystone magneten magneten de beste optie. Je kunt deze helemaal naar eigen wens vormen. Voor het bedrukken is hierbij maar één mogelijkheid, je kunt deze magneten namelijk alleen laten beschilderen in elke gewenste kleur.

magneten graveren

Magneten graveren

De laatste mogelijkheid is de magneten graveren. Met deze methode wordt er een gravure aangebracht op het materiaal. Deze gravure zorgt ervoor dat er diepte te zien is op het materiaal, daarnaast kan er ook een donkere gravure worden aangebracht voor wat meer contrast.

3. Magneten bedrukt met logo, tekst of opdruk naar keuze

Er zijn verschillende opties als het gaat om de bedrukking. Zo is het natuurlijk mogelijk dat je de magneten bedrukt met logo. Daarnaast is het ook mogelijk om een bedrukking met tekst of een foto aan te laten brengen.

 • magneten met logo
  Magneten met logo
 • magneten met tekst
  Magneten met tekst
 • magneten met foto
  Magneten met foto

Kan ik een kleine oplage magneten bedrukken?

Ja, bij ons kun je ook een kleine oplage magneten bedrukken. Wanneer je kiest voor magneten uit voorraad, dan is een kleine oplage van 250 stuks vaak al mogelijk. Wil je gaan voor een ontwerp in eigen vorm en afmetingen, dan is de minimale afname 500 stuks.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over magneten laten maken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste magneten?

Bij JM Promotions hebben we ook een breed aanbod aan goedkope magneten. Deze worden veelal gemaakt van magneetfolie en kunnen altijd in een eigen vorm worden gemaakt. Onze goedkoopste magneten zijn de platte magneten. Hoe dikker het materiaal, hoe beter de kleefkracht. Daarbij geldt wel, hoe dikker het materiaal, hoe duurder het product. De meeste magneten hoeven ook niet dik te zijn, ze worden namelijk in de meeste gevallen niet gebruikt om iets op te hangen, maar puur als decoratie. Dit is ook de reden waarom de goedkoopste magneetjes populair zijn als promotiemateriaal.

goedkope magneten bedrukken

Vraag 2. Kunnen jullie ook koelkastmagneten bedrukken?

Ja, wij kunnen ook koelkastmagneten bedrukken. Een koelkastmagneet is meer dan alleen een manier om briefjes op te hangen aan de koelkast. Ze geven namelijk ook een gezellige uitstraling aan de koelkast. Koelkastmagneten kun je laten maken in elke vorm en daarnaast ook in elke gewenste maat. Daarnaast kan je ook zelf kiezen voor het materiaal. Natuurlijk kun de deze koelkastmagneten bedrukken met logo, maar ook met tekst of een foto.

koelkastmagneten bedrukken

Vraag 3. Hebben jullie ook puzzel magneten?

Bij ons kan je ook terecht om puzzel magneten te laten maken. De puzzel magneten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en aantal stukjes. Over het algemeen worden ze in een klein formaat gemaakt van ongeveer 16 stukjes. De gehele magnetische puzzel is voorzien van een magnetische laag, waardoor ook elk stukje los opgehangen kan worden. Een puzzel magneet is een leuk geschenk voor jong en oud.

puzzel magneten bedrukken

Vraag 4. Tips om magneten te laten maken als souvenir?

Wanneer je een magneet wil laten maken als souvenir is het belangrijk om goed na te denken over het ontwerp. In principe kun je elke soort magneet gebruiken en bedrukken als souvenir magneet. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een 3D ontwerp gemaakt van hars, deze kun je namelijk vormen en bedrukken zoals gewenst. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een magneet met een gravure of met een foto.

souvenir magneten laten maken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor custom made magneten

Heb je de bovenstaande stappen doorlopen en interesse in custom made magneten? Vraag dan via de onderstaande button een vrijblijvende offerte aan. Vergeet vooral niet om je wensen, zoals het materiaal, kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug