Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Magneten bedrukken

Magneten laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte magneten in eigen vorm, zoals die van een product. Je kunt magneten ontwerpen van siliconen, polystone, hout en metaal. Daarnaast heb je de keuze uit diverse andere soorten magneten, zoals koelkastmagneten, whiteboard magneten en automagneten. Deze goedkope magneten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij de magneten bedrukken of magneten graveren. Onze magneten met logo zijn leuk om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
goedkope magneten met bedrukking

Bedrukte magneten ontwerpen in enkele stappen

Bij ons kun je bedrukte magneten ontwerpen in enkele stappen. Je kiest allereerst een van onze soorten magneten, bijvoorbeeld koelkastmagneten. Vervolgens kies je het materiaal, zoals siliconen magneten. Je kunt deze magneten laten maken in eigen vorm en afmetingen. Tot slot kunnen wij de magneten bedrukken met een logo. Doorloop onderstaande stappen voor het laten maken van bedrukte magneten!

magneten laten maken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten magneten

Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten magneten. Van whiteboard magneten tot koelkastmagneten en van automagneten tot magnetische boekenleggers en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. Je kunt deze magneetjes laten bedrukken. Hieronder onze meest verkochte magneten.

 • whiteboard magneetjes met gepersonaliseerd ontwerp
  Whiteboard magneten
 • koelkast magneten met logo bedrukt
  Koelkastmagneten
 • magneten met klem bedrukken in eigen vorm
  Magneten met klem
 • new york souvenirs bedrukte magneten
  Souvenir magneten
 • gepersonaliseerde grote boekenleggers in eigen vorm met bedrijfslogo
  Magnetische boekenleggers
 • gepersonaliseerde auto magneten met bedrukking
  Automagneten

Stap 2. Magneten laten maken van diverse materialen

Je kunt magneten laten maken van diverse materialen. Onze soft pvc magneten zijn het goedkoopste en worden het meest verkocht. Met onze houten magneten laat je zien dat je om het milieu geeft. Tot slot hebben de polystone magneten en metalen magneten een hoogwaardige uitstraling. Je kunt magneten ontwerpen in eigen vorm.

 • 3d soft pvc magneten ontwerpen
  Siliconen magneten
 • polystone magneten ontwerpen
  Polystone magneten
 • houten magneten laten maken
  Houten magneten
 • gegraveerde magneten ontwerpen
  Metalen magneten

Stap 3. Magneten in eigen vorm & afmetingen

Bij ons kun je magneten ontwerpen in eigen vorm. Je kiest eerst het materiaal, bijvoorbeeld goedkope magneten van siliconen. Vervolgens kun je magneten laten maken in iedere gewenste vorm en afmetingen, zoals magneten in de vorm van een product. Dit product kun je helemaal naar wens nabootsen, zowel een platte 2D vorm als een 3D vorm met verhoogde details. Deze vorm magneten bedrukken wij helemaal naar wens.

goedkope magneten laten maken in eigen vorm

Stap 4. Magneten bedrukken of graveren

Nu je de soort en kleur van de magneten hebt bepaald, gaan we aan de slag met het bedrukken of graveren van de magneten. Met een gepersonaliseerde bedrukking zijn de magneten ideaal om reclame mee te maken. Standaard bedrukken of graveren we de magneten aan de bovenkant. Vaak laten onze klanten de magneten bedrukken met een logo of stukje tekst. Je kunt de magneten ook in full colour laten bedrukken. Onderstaand bespreken we hoe de magneten gepersonaliseerd worden.

magneten met logo

Goedkope magneten bedrukken

JE kunt goedkope magneten laten bedrukken. Het bedrukken van de magneten wordt gedaan met behulp van een rechtstreekse goedkope print. Je kunt ook kiezen voor goedkope magneten met verhoogde details. Het is ook mogelijk om de magneten van een doming sticker te voorzien. Doming stickers hebben een bolle epoxy beschermlaag, worden full colour bedrukt en vervolgens aanbracht op de magneten.

magneten bedrukken in bedrijfslogo of tekst

Metalen magneten graveren en diepdrukken

Je kunt metalen magneten laten maken in eigen vorm en afmetingen. De magneten van metaal kunnen voorzien worden van een 3D vorm of een gravering. Bij een 3D vorm wordt eerst een mal gemaakt en deze volgegoten met metaal. Bij een gravering kunnen wij de diepe delen van een gravure voorzien van een kleur (zie afbeelding).

houten magneten met gravering

Houten magneten met lasergravering

De houten magneten kunnen we personaliseren met een lasergravering. Je kunt de houten magneten laten graveren met een simpel 2D ontwerp. Bij 2D gravering wordt het gepersonaliseerde ontwerp in de houten magneten gestanst. Ook is het mogelijk om de houten magneten in 3D te graveren. 3D gravering wordt gedaan met behulp van lasergravering, waarmee we luxe multifunctionele ontwerpen kunnen maken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte magneten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte magneten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor magneten bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over magneten laten maken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste magneten met logo?

Onze goedkoopste magneten zijn de platte magneten. De goedkope magneten worden gemaakt van magneetfolie. Dit materiaal wordt altijd in eigen vorm gemaakt en volledig full colour bedrukt. Van deze magneetstickers kun je ook de dikte van het materiaal bepalen. Hoe dikker het materiaal, hoe beter de kleefkracht. De meeste van deze magneten zijn vrij dun, want ze worden niet gebruikt om iets te dragen, maar puur om als decoratie op een koelkast te plakken. Deze goedkoopste magneetjes zijn daarom populair als promotiemateriaal, bijvoorbeeld als onderdeel van een mailing.

goedkope magneten bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage magneten bedrukken?

Ja, je kunt bij ons ook een kleine oplage magneten bedrukken. Als je kiest voor magneten uit voorraad, dan is een kleine oplage van 250 stuks vaak mogelijk. Wil je magneten laten maken in eigen vorm en afmetingen, dan is de minimale afname 500 stuks.

Vraag 3. Hebben jullie ook milieuvriendelijke magneten?

Bij ons kun je ook terecht voor milieuvriendelijke magneten. Deze magneten worden gemaakt van hout materiaal, zoals goedkoop MDF hout, luxe dennenhout of hout met FSC keurmerk. Je kunt deze houten magneten graveren met een logo.

leuke magneten bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor magneten met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van magneten met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor magneten bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug