• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Magneten bedrukken

Magneten laten bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte magneten met logo. Je hebt de keuze uit diverse soorten magneten, zoals houten magneten, koelkastmagneten, whiteboard magneten, automagneten, platte magneten en meer. Vrijwel alle goedkope magneten kunnen op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld magneten in eigen vorm en afmetingen. Wij kunnen de magneten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Gepersonaliseerde magneten zijn leuk om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
goedkope magneten met bedrukking

Bedrukte magneten in enkele stappen

Wij kunnen de magneten bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp. Zo kunnen we de goedkope magneten, magneten in eigen vorm, whiteboard magneten, auto magneten en souvenir magneten bedrukken. Vaak bedrukken we de magneten met een logo of stukje tekst. Aan de hand van het onderstaande stappenplan kunnen we de magneten naar wens personaliseren.

3d houten duurzame magneten graveren met eigen ontwerp

Stap 1. Soorten magneten

De eerste stap in het personaliseringsproces is het kiezen van de soort magneten. Al onze soorten magneten worden vaak bedrukt met een gepersonaliseerd ontwerp, om vervolgens weg te geven als promotie- of reclame materiaal. Het goedkoopst is om te kiezen voor de goedkope magneten met bedrukking. Je kunt er ook voor kiezen om de magneten zelf te ontwerpen. We hebben een aantal soorten bedrukte magneten voor je op een rijtje gezet:

 • whiteboard magneetjes met gepersonaliseerd ontwerp
  Whiteboard
  magneten
 • koelkast magneten met logo bedrukt
  Koelkast
  magneten
 • magneten met klem bedrukken in eigen vorm
  Magneten
  met klem
 • new york souvenirs bedrukte magneten
  Souvenir
  magneten
 • gepersonaliseerde grote boekenleggers in eigen vorm met bedrijfslogo
  Magnetische
  boekenleggers
 • gepersonaliseerde auto magneten met bedrukking
  Automagneten

Stap 2. Gekleurde magneten

Je kunt bij ons zelf de kleuren van de gekozen soorten magneten samenstellen. Dit doe je door een van onze standaardkleuren, of eigen PMS kleur te kiezen. We kunnen de magneten bijvoorbeeld maken in de kleur van je huisstijl of reclame campagne. Onze klanten kiezen het vaakst voor onderstaande populaire kleuren magneten:

 • gele magneten bedrukken
  Gele magneten
 • groene magneten bedrukken
  Groene magneten
 • paarse magneten bedrukken
  Paarse magneten
 • roze magneten bedrukken
  Roze magneten
 • zwarte magneten bedrukken
  Zwarte magneten
 • blauwe magneten bedrukken
  Blauwe magneten

Stap 3. Magneten bedrukken of graveren

Nu je de soort en kleur van de magneten hebt bepaald, gaan we aan de slag met het bedrukken of graveren van de magneten. Met een gepersonaliseerde bedrukking zijn de magneten ideaal om reclame mee te maken. Standaard bedrukken of graveren we de magneten aan de bovenkant. Vaak laten onze klanten de magneten bedrukken met een logo of stukje tekst. Je kunt de magneten ook in full colour laten bedrukken. Onderstaand bespreken we hoe de magneten gepersonaliseerd worden.

magneten bedrukken in bedrijfslogo of tekst

Magneten bedrukken (ook met doming)

Alle magneten worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking. We kunnen een stukje tekst, logo of full colour bedrukking aanbrengen op de magneten. Het bedrukken van de magneten wordt gedaan met behulp van een rechtstreekse goedkope print. Het is ook mogelijk om de magneten van een doming sticker te voorzien. Doming stickers hebben een bolle epoxy beschermlaag, en kunnen we in full colour bedrukken. De doming wordt vervolgens op de magneten geplaatst.

houten magneten personaliseren met gravering

Houten magneten graveren (2D/3D)

De houten magneten kunnen we personaliseren met een gravering. Je kunt de houten magneten laten graveren met een simpel 2D ontwerp. Bij 2D gravering wordt het gepersonaliseerde ontwerp in de houten magneten gestanst. Ook is het mogelijk om de houten magneten in 3D te graveren. 3D gravering wordt gedaan met behulp van lasergravering, waarmee we luxe multifunctionele ontwerpen kunnen maken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope magneten met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope magneten met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de soort, vorm, kleur en bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste magneten met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over goedkope magneten met logo

Vraag 1. Wat zijn jullie goedkope magneten?

Onze goedkoopste magneten zijn de platte magneten. De goedkope platte magneten worden door onze klanten vaak gebruikt om reclame te maken. De platte magneten kunnen we in eigen vorm maken en bedrukken met een logo, tekst of in full colour.

goedkope magneten bedrukken

Vraag 2. Hebben jullie ook leuke magneten?

Zeker! Bij ons kun je zelf je eigen magneten ontwerpen. Je kunt bij het ontwerpen van de magneten zelf het soort, materiaal, kleur en bedrukking van de magneten samenstellen. Op deze manier kun je de magneten zo leuk maken zoals je zelf wilt.

leuke magneten bedrukken

Vraag 3. Maken jullie ook milieuvriendelijke houten magneten?

Ja! Wij kunnen de houten magneten. De houten magneten kunnen we personaliseren met een gravering. Je kunt kiezen uit 2D of 3D gravering. Bij 2D gravering stansen we een logo of tekst in de houten magneten. Bij 3D lasergravering, graveren we een multidimensionaal ontwerp in de houten magneten.

houten magneten graveren

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope magneten met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope magneten met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de soort, vorm, kleur en bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste magneten met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug