• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Magneten bedrukken

Koelkastmagneten en whiteboard magneten

Wij hebben diverse goedkope magneten in ons assortiment, met onder andere magneten voor op de koelkast en magneten voor op een whiteboard of memobord. Leuk voor thuis of voor op kantoor. Met een magneet kunt u eenvoudig papieren, flyers, boodschappenlijstjes of roosters ophangen. Standaard magneten leveren wij met standaard kleefkracht. Wij kunnen deze magneten bedrukken met een logo, tekst of ander ontwerp in full colour.

Dikke memomagneten standaard vormen
Platte koelkastmagneten in eigen vorm
Meer magneten »

Bedrukte magneten in eigen vorm

Als fabrikant van de magneten bieden wij de mogelijkheid om magneten in eigen vorm te laten produceren, zoals in de vorm een product of dienst die uw organisatie vertegenwoordigd. De kleefkracht van de magneten is afhankelijk van de afmetingen en dikte die u wenst. Wij voorzien de magnetisch laag van een rubberen/pvc bovenzijde in de door u gewenste vorm. Net als de standaard magneten, kunnen wij ook deze magneten leveren met een opdruk. Met deze creatieve magneet heeft een leuke souvenir of aandenken voor relaties aan uw bedrijf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Gepersonaliseerde magneten met logo of tekst

Onze goedkope magneten bieden veel mogelijkheden. Het zijn niet alleen leuke accessoires voor aan de koelkast of voor op een whiteboard, maar zijn ook te personaliseren met een logo, tekst of zelfs een foto. Naast ronde magneten en vierkante magneten kunnen wij magneten in eigen vorm maken.

koelkast magneten verschillende vormen, maten en kleuren

Koelkast magneten met bedrukking

Koelkast magneten mogen absoluut niet ontbreken op je koelkast. Magneten die voor een leuke sfeer zorgen binnen de keuken bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. Het zijn platte, flexibele magneten en kunnen gemaakt worden in iedere vorm.

Magneten voor whiteboards met bedrukking

Bedrukte whiteboard magneten

Ideaal voor scholen of voor personen die beschikken over een whiteboard. De whiteboard magneten worden bedrukt met logo of tekst. Whiteboard magneten zijn over het algemeen iets dikker, waardoor deze stevige magneten ook iets meer kleefkracht hebben.

magneten met bedrukt logo of tekst

Koelkast magneet met klem voor memo of A4 blaadjes

De magnetische koelkast klem is ontzettend handig. Door de sterke magneet aan de achterkant van de klem, blijft de klem zitten op de koelkast. Je kunt de klem of clip gebruiken voor het klemmen van belangrijke mededelingen, memo's of A4 blaadjes. De afmetingen van de knijper magneten zijn 3,2 x 8,3 x 4,1 cm. leverbaar in verschillende kleuren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • armbandje bedrukt met logo of tekst
  Armbandjes
 • handklappertjes met logo bedrukken
  Handklappers
 • vlaggenlijn bedrukken
  Vlaggenlijnen
scroll top arrow