• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Luchtbedden bedrukken

Luchtbedden met eigen ontwerp

Luchtbedden bedrukken, een leuke manier om te reclame te maken. Laat jouw klanten en relaties lekker genieten van de zon op een luchtbed met jouw bedrijfslogo. Wij produceren kleine luchtbedden van 80x46cm voor kinderen en grote luchtbedden van 178x70cm voor volwassenen. Verschillende populaire kleuren houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Standaard bedrukken wij op het hoofdkussen van de luchtbedden. Bedrukte luchtbedden worden veel gebruikt tijdens vakanties. Vanaf 1000 stuks zijn wij u graag van dienst!

Kleine luchtbedden van 80x46cm
Grote luchtbedden van 178x70cm
Populaire kleuren snel uit voorraad leverbaar
Bekijk alle luchtbedden »

Custom-made luchtbedden

Als luchtbedden fabrikant kunnen wij niet alleen een luchtbed laten bedrukken maar ook custom-made luchtbedden produceren. Wie bieden u de mogelijkheid om luchtbedden in eigen vorm, eigen formaat en eigen kleur te laten produceren. Deze custom-made luchtbedden kunnen all-over bedrukt worden. Wij brengen het ontwerp van de bedrukken aan voordat wij het materiaal tot luchtbed vervaardigen. Op deze manier kunnen wij lastige vormen van het luchtbed bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte luchtbedden met tekst of logo

Ga je binnenkort naar het warme strand of liggen aan het zwembad? Een luchtbed mag dan niet ontbreken! Zorg ervoor dat je goed voorbereidt bent en dat je de juiste keuze maakt in het type luchtbed die je besteld. Wij hebben in onze collectie veel soorten luchtbedden waaronder de populaire luchtbedden in eigen vorm, drijvende hangmatten, opblaasbare eilanden, opblaasbare strandkussens en de bekende zwembanden en zwemringen. Alle luchtbedden zijn verkrijgbaar op maat en in de kleur die je nodig hebt. Daarnaast leveren wij alle luchtbedden met bedrukking..

Luchtbedden in eigen vorm

Luchtbedden in eigen vorm

Of je de luchtbedden in de vorm van een cola flesje, slipper of pizza slice wil hebben, alles is mogelijk! Met de luchtbedden in eigen vorm bepaal je zelf de vorm, kleur en het formaat van de opblaasbare luchtbedden. Daarnaast zijn de luchtbedden ook nog eens erg goedkoop en te bedrukken in full colour met een gepersonaliseerde tekst of bedrijfslogo.

Opblaasbare strandkussens

Opblaasbare strandkussens

De rechthoekige opblaasbare strandkussens zijn super handig. Niet alleen voor op het strand, maar ook om mee te nemen naar het park of thuis! De standaard afmetingen van de strandkussens zijn 35 x 25 centimeter en kunnen ook op maat worden gemaakt. Laat de opblaasbare kussens bedrukken in full colour met bedrijfslogo. De strandkussens zorgen voor optimale ontspanning, dit maakt de strandkussens tot het ideale relatiegeschenk.

Opblaasbare eilanden

Opblaasbare eilanden

Heb je ze al eens gezien? Opblaasbare eilanden in de vorm van een flamingo of eenhoorn? De opblaasbare eilanden zijn gemaakt van stevig PVC en zijn verkrijgbaar in iedere maat. Naast het kiezen van de vorm en maat kun je bij ons ook kiezen voor een bedrukking. Bijvoorbeeld een stukje tekst of met bedrijfslogo. Zo trek je op het strand of bij het zwembad de aandacht!

Zwembanden en zwemringen

Zwembanden en zwemringen

De bekende zwembanden en zwemringen komen op vakantie bij het strand of zwembad altijd van pas. In de zwembanden blijf je heerlijk dobberen op het water. De zwembanden zijn gemaakt van PVC en hebben een diameter van 80 centimeter. Wil je een ander formaat zwemband? Wij maken de zwemband speciaal voor jou op maat! De zwemband is te bedrukken in full colour met logo of tekst.

Drijvende hangmatten

Drijvende hangmatten

De handig opvouwbare drijven hangmatten zijn een must have voor op vakantie bij het strand of in het zwembad. De goedkope drijvende hangmatten zijn gemaakt van PVC en zijn 0,25 cm x 132 cm x 70 centimeter groot. De hangmatten zijn verkrijgbaar in iedere kleur en kunnen op maat worden gemaakt en bedrukt worden met een bedrijfslogo of tekst. De drijvende hangmatten zijn een populair relatiegeschenk.

Mini luchtbedden voor kinderen

Mini luchtbedden voor kinderen

Speciaal voor kinderen hebben wij de mini-luchtbedden. Deze luchtbedden hebben een klein formaat van 31 x 68 x 10 cm en zijn gemaakt van PVC. Het opblaasbare luchtbed heeft een handig draagkoord zodat je dat ook opgeblazen gemakkelijk mee kan nemen. Het luchtbed voor kinderen is verkrijgbaar in iedere kleur en is te bedrukken met een tekst of logo. Gebruiken de mini-luchtbedden in de zee of in het zwembad.Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • opblaasbare stoelen met logo
  Opblaasbare stoelen
 • strandballen met logo
  Strandballen
 • zwembandjes met logo
  Zwembandjes
scroll top arrow