Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Lippenbalsems bedrukken

Lippenbalsem met naam

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste bedrukte lippenbalsems! Bij ons kunt u kiezen uit lippenbalsem sticks of lippenbalsem potjes. Net als de bekende Labello, hebben onze lippenbalsems een neutrale mentholsmaak. De plastic varianten kunnen wij leveren in verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, geel, wit en groen. De potjes kunnen wij eventueel ook leveren van metaal. De lippenbalsem bedrukken wij standaard op één positie met uw logo, tekst of andere opdruk.

Lippenbalsem sticks van plastic clip
Lippenbalsem potjes
Bekijk alle lippenbalsems »

Lippenbalsem op maat

Wij geven u de mogelijk om de lippenbalsems te customizen. U kunt de menthol smaak vervangen door een meer fruitige smaak zoals aarbei, framboos, sinaasappel of anders. Staat uw gewenste kleur lippenbalsem niet tussen de basiskleuren, dan kunnen wij de lippenbalsem produceren in uw eigen kleur. Het is ook mogelijk om zowel de dop als stick van een andere kleur te voorzien. Het is tevens mogelijk om de gehele stick full colour en all over te bedrukken. Waar de lippenbalsem sticks in een standaard vorm worden geleverd heeft u bij de potjes de mogelijkheid om de vorm naar wens aan te passen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gepersonaliseerde lippenbalsems

Voorkom droge lippen met lippenbalsems. De goedkope lippenbalsems uit ons assortiment zorgen ervoor dat je lippen goed verzorgd blijven. Met behulp van onze lippenbalsems wordt de dunne en kwetsbare huid rondom de mond beschermd. De balsems zijn vocht-in-brengend en voorkomen uitgedroogde lippen. Wij bieden goedkope lippenbalsems aan in tubes, blik en displaykaart. We kunnen deze lippenbalsems met SPF factor of een fruitig smaakje leveren. Wij bedrukken de balsems met een door jou gekozen tekst of logo.

tubes lippenbalsems

Tubes lippenbalsems

Heb je last van droge lippen? De tubes lippenbalsem bieden je een oplossing. Deze tubes hebben vloeibare balsem en zijn gemakkelijk over de lippen uit te smeren. De handzame tube wordt bedrukt met bedrijfslogo of tekst en is daarmee ideaal om weg te geven als relatiegeschenk aan klanten.

lippenbalsems in displaykaart

Lippenbalsems in displaykaart

Laat je klanten in aanraking komen met de lippenbalsens in displaykaart. De display heeft standaard plek voor 9 lippenbalsems. Het is echter ook mogelijk om een displaykaart te bestellen met meer of minder plekken. De displaykaart bedrukken wij met een door jou gekozen tekst of logo.

lippenbalsems in blik

Lippenbalsems in blik

Lippenbalsem in een potje kun je altijd en overal mee naar toe nemen. De balsem kan in no-time op de lippen worden aangebracht. Bestel de goedkope lippenbalsems met SPF en je lippen zijn direct beschermd tegen de warme en koude omstandigheden. Bestel de lippenbalsems in blik met bedrukt bedrijfslogo of tekst.

lippenbalsem sticks

Lippenbalsem sticks

Kies voor verzorgde lippen met de goedkope lippenbalsem sticks. De sticks zijn gemakkelijk mee te nemen en worden bedrukt met een tekst of logo. De sticks gebruik je door de onderkant te draaien waardoor het balsem naar boven komt en je het kunt aanbrengen op de lippen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug