4.7 /5
van
122 reviews

Linialen bedrukken

Goedkope linialen met logo

Onze goedkope linialen worden gemaakt van plastic of kunststof. Eventueel kunnen wij linialen produceren van milieuvriendelijk hout of duurzaam aluminium. Meest verkochte formaten zijn de bladwijzerliniaal van 15cm en huishoudliniaal van 30cm. Extra leuk zijn de multifunctionele linialen met extra functie, zoals een geodriehoek, digitale liniaal met rekenmachine en de liniaal met gradenboog.

Flexibele linialen van 15cm, 30cm of op maat
Multifunctionele linialen met extra functie
Flexibele linialen in eigen vorm
Ontwerp zelf linialen met logo

Bedrukte linialen als relatiegeschenk

De plastic linialen kunnen wij produceren in iedere gewenste PMS kleur. Ook is het mogelijk om de lengte of schaalverdeling naar wens aan te passen. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de vorm van de liniaal naar wens kan worden aangepast, zoals in de vorm van een product of dienst. Tot slot kunnen wij de volledige linialen bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Ontwerp zelf linialen met logo in 4 korte stappen

Linialen met logo zijn terug te vinden op ieder bureau, in elk kantoor of gewoon bij mensen thuis in de keukenla. Mede daardoor zijn bedrukte linialen populair promotiemateriaal. In dit stappenplan stel je a.d.h.v. 4 korte stappen je eigen bedrukte linialen samen.

Stap 1. Materiaal van de linialen

Onze meeste klanten kiezen voor goedkope linialen van plastic of kunststof (PVC). Dit materiaal is niet alleen goedkoop, maar is ook nog eens flexibel zodat de flexibele liniaal niet snel breekt. Daarnaast produceren wij ook ijzeren linialen, stalen linialen, metalen linialen en aluminium linialen. Deze materialen zijn over het algemeen iets duurder, maar zijn ook van hogere kwaliteit en daarom duurzamer.

 • linialen met logo Plastic liniaal
  (flexibel)
 • linialen met logo Aluminium liniaal
  (duurzaam)
 • linialen met logo Houten liniaal
  (milieuvriendelijk)

Stap 2. Basiskleur van de linialen

De kleur van de linialen is afhankelijk van het materiaal. Bij metaal, staal, aluminium, ijzer of hout krijgt de liniaal de kleur van de grondstof. De plastic linialen houden wij in veel kleuren op voorraad, maar kunnen wij ook in een speciale PMS kleur produceren. Je kunt kiezen voor een dichte kleur of een transparante kleur.

Stap 3. Schalen en lengte van de liniaal

Bij ons heb je de keuze uit diverse schalen en lengtes van linialen. Het meest bekende model is de rechthoekige liniaal, welke verkrijgbaar is in de lengtematen: 15cm, 30cm en 40cm. De gemiddelde huishoudliniaal is 300mm en een bladwijzerliniaal is 150mm. Liever een linialen met een andere lengte of schaalverdeling op maat? Dan is dat ook mogelijk.

 • linialen met logo 15cm liniaal (150mm)
 • linialen met logo 20cm liniaal (200mm)
 • linialen met logo 30cm liniaal (300mm)

Stap 4. Vorm van de linialen

Als fabrikant kunnen wij de vorm van de linialen naar wens aanpassen. Als onze klanten kiezen voor een liniaal in eigen vorm, dan kiezen zij meestal voor een vorm die gerelateerd is het bedrijf of een van de diensten die het vertegenwoordigt. Regelmatig maken wij linialen in de vorm van een vrachtwagen voor een transportbedrijf. Andere voorbeelden zie je hieronder.

 • linialen met logo Vorm van een vrachtwagen
 • linialen met logo Vorm van een stad
 • linialen met logo Vorm van een bus
 • linialen met logo Vorm van een dierentuin

Stap 4. Linialen bedrukken of graveren

Afhankelijk van het materiaal kunnen wij linialen bedrukken of graveren. Kunststof linialen kunnen wij bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking (in full colour). Houten, ijzeren, aluminium en metalen linialen graveren wij. Voor extra uitstraling kunnen wij de gravure voorzien van een diepdruk in kleur.

Ontvang gratis een prijsopgave voor linialen met logo

Heb je interesse in een van onze linialen? Vul dan het contactformulier in, welke je vindt onder de button 'offerte aanvragen'. De prijsopgave ontvang je dan zo snel mogelijk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • klemborden met logo
  Klemborden
 • puntenslijpers met logo
  Puntenslijpers
 • potloden met logo
  Potloden