4.7 /5
van
110 reviews

Linialen bedrukken

schaallinialen met logo

Bedrukte linialen zijn leuk voor op kantoor of voor de kinderen thuis. Standaard leveren wij linialen van plastic of kunststof, maar wij kunnen ook linialen produceren van milieuvriendelijk hout en luxe aluminium. De standaard formaten linialen zijn de bladwijzerliniaal van 15cm en huishoudliniaal van 30cm. Daarnaast kunnen wij multifunctionele linialen leveren met extra functie, zoals de geodriehoek, rekenliniaal en liniaal met gradenboog. Wij bedrukken linialen met logo, tekst of afbeelding in één tot vier kleuren of in full colour.

 • Kleine bladwijzerliniaal of grote huishoudliniaal
 • Liniaal van plastic, kunststof, hout of aluminum
 • Multifunctionele linialen met extra functie

Linialen op maat in eigen kleur

Als fabrikant van goedkope linialen kunnen wij linialen produceren in eigen afmetingen, kleur en vorm. Wij kunnen de schaal van de linialen naar wens aanpassen, net als de kleur waarin wij de liniaal produceren. Is dit nog niet genoeg, dan kunnen wij de linialen produceren in de door u gewenste vorm. Heeft u twijfels over de vorm of mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Een bedrukte liniaal in enkele stappen

Bedrukte linialen met logo zijn terug te vinden op ieder bureau, in elk kantoor of gewoon bij mensen thuis. Vandaar dat wij deze geschenken in verschillende mogelijkheden aanbieden. Jong en oud kent de uitspraak ‘’meten is weten’’, en met bedrukte linialen kunt u gemakkelijk meten en dus weten. Een liniaal kan ook gebruikt worden om rechte lijnen mee te trekken. Of voor eventuele andere functionaliteiten gebruiken als deze op de meetlat aanwezig zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door middel van ons stappenplan.

Stap 1. Kies het gewenste materiaal

In onze fabriek in China produceren wij linialen van gerecycled plastic of kunststof (PVC). De kunststof en plastic linialen zijn goedkoop, milieuvriendelijk en een van ons meest verkochte product. Gaat u liever voor een duurzame en sterke liniaal, dan raden wij de linialen van metaal aan. De linialen van metaal gaan lang mee omdat ze niet stuk zijn te krijgen. Metaal heeft daarnaast een luxe uitstraling. Het is ook mogelijk om linialen van hout te laten produceren. Hout heeft een nog meer exclusieve uitstraling en is daarnaast duurder. Hout kent ook zijn beperkingen door het kwetsbare materiaal en kan niet van een andere kleur worden voorzien.

Stap 2. Gaat u voor de basiskleur of een kleur naar wens

Aangezien wij zelf de producent zijn van de gerecyclede plastic of kunststof linialen, kunnen wij zelf de linialen voorzien van een andere (transparante) kleur. De meeste transparante basiskleuren zijn rood, groen, geel, wit, zwart, blauw of oranje. Toch liever een afwijkende of andere PMS kleur? Of een kleur die tegemoetkomt aan de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem, wij kunnen het voor u produceren.

Een liniaal van hout wordt standaard geleverd in de materiaalkleur van het hout waaruit deze gefabriceerd is. De kleur kan niet worden aangepast. Ditzelfde geldt voor de liniaal van metaal, welke zilverkleurig is.

Stap 3. Kies de vorm of soort liniaal

Rechthoekige linialen

In ons assortiment hebben wij standaard rechthoekige linialen in verschillende maten (15 cm, 30 en 40cm). De gemiddelde huishoudliniaal is 30 cm en een bladwijzerliniaal is 15 cm. Deze maten zijn populair en worden het meest verkocht.

Geodriehoek

De geodriehoek is onmisbaar voor (wiskunde) scholieren maar wellicht ook bij uw relaties op kantoor? De geodriehoek wordt geleverd met standaard afmetingen 15,6 cm x 7,9 cm x 0,2 cm (l x b x h).

Linialen met extra functionaliteit

Wij produceren ook linialen met een extra functionaliteit zodat deze multifunctioneel word. Een populair model is de liniaal met ingebouwde rekenmachine van plastic of kunststof. Met deze praktische liniaal kun je in een handomdraai meten en weten. De meeste linialen met rekenmachine zijn 20 cm lang en de afmetingen zijn 21 x 1 x 5 centimeter.

Custom made linialen

U kunt er ook voor kiezen om een liniaal op maat te laten maken. U maakt dan bij stap 1 en 2 de keuze van het materiaal en de vorm. Voorbeelden zijn linialen in de vorm van een cirkel, hartje, vrachtwachten of huisje. Bent u makelaar en bent u op zoek naar een kleine give-away voor nieuwe of bestaande klanten? Dan kiest u voor een liniaal van 15 cm in de vorm van een huisje en voorziet deze van uw bedrijfslogo en/of contactgegevens. Liever een liniaal in andere vorm, lengte of materiaal? Geen probleem, wij willen graag aan uw wensen voldoen en verzoeken u dan contact met ons op te nemen.

Stap 4. Wilt u de liniaal laten graveren of bedrukken

Linialen van materialen hout, metaal, plastic en kunststof kunnen wij bedrukken of graveren. Wij raden aan om de linialen te voorzien van een opdruk of gravering met uw bedrijfslogo, afbeelding of tekst, zodat het in lijn is met de doelstelling van uw onderneming en campagne. De goedkoopste optie is een liniaal met opdruk in één kleur. Naar mate uw opdruk uit meer kleuren bestaat of zelfs geheel in full colour is, dan is dit van invloed op de prijs. Wij raden full colour aan bij een bedrukking in meer dan vier kleuren of wanneer het ontwerp een kleuren verloop heeft.

Linialen van hout zijn moeilijk te bedrukken en daarom kunt u ervoor kiezen om het ontwerp in het materiaal te laten graveren. Wij graveren door de toplaag van het materiaal heen. Voor extra uitstraling kunnen wij de onderliggende gravure voorzien van een diepdruk.

Bent u geïnterreseerd geraakt in één van onze bedrukte linialen? Wij helpen u dan graag verder. Vul het contactformulier in, welke u vindt onder de button 'offerte aanvragen' en wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
/div> /div>
 • klemborden met logo
  Klemborden
 • puntenslijpers met logo
  Puntenslijpers
 • potloden met logo
  Potloden