Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Linialen bedrukken

Goedkope linialen met logo

Onze goedkope linialen worden gemaakt van plastic of kunststof. Eventueel kunnen wij linialen produceren van milieuvriendelijk hout of duurzaam aluminium. Meest verkochte formaten zijn de bladwijzerliniaal van 15cm en huishoudliniaal van 30cm. Extra leuk zijn de multifunctionele linialen met extra functie, zoals een geodriehoek, digitale liniaal met rekenmachine en de liniaal met gradenboog.

Flexibele linialen van 15cm, 30cm of op maat
Multifunctionele linialen met extra functie
Flexibele linialen in eigen vorm
Bekijk alle linialen »

Bedrukte linialen als relatiegeschenk

De plastic linialen kunnen wij produceren in iedere gewenste PMS kleur. Ook is het mogelijk om de lengte of schaalverdeling naar wens aan te passen. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de vorm van de liniaal naar wens kan worden aangepast, zoals in de vorm van een product of dienst. Tot slot kunnen wij de volledige linialen bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Linialen en geodriehoeken met bedrukking

Een liniaal of geodriehoek komt altijd van pas en is het ideale relatiegeschenk om weg te geven met bedrukking. De bedrukte meetlatten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor diverse gelegenheden. In ons uitgebreide assortiment schaallatten vind je onder andere linialen van hout, aluminium en plastic. Daarnaast hebben wij ook linialen met een rekenmachine en de populaire geodriehoek. Alle producten worden bedrukt met een logo of tekst en zijn verkrijgbaar in de door jou gewenste maat!

houten liniaal bedrukt

Klassieke houten liniaal

Als we het over een absolute klassieker, dan hebben we het over de houten liniaal. De houten liniaal wordt gegraveerd en is gemaakt van hoge kwaliteit hout. De liniaal heeft een standaardafmeting van 30 centimeter waarin de diameters en centimeters worden weergegevens aan beide kanten. Wil je een langere meetlat van hout, laat het ons weten!

aluminium liniaal

Aluminium liniaal

Nauwkeurig te werk gaan met de aluminium liniaal. Deze stevige meetlat kan tegen een stootje, is 30 centimeter lang en heeft een duidelijke schaalverdeling. De bedrukte liniaal onderscheidt zich met de anti-slip. Het voordeel van de anti-slip strook is dat tijdens het tekenen de liniaal niet verschuift. Laat de meetlat van aluminium bedrukken met bedrijfslogo en geef deze weg als relatiegeschenk.

plastic linialen

Plastic linialen

De transparante liniaal van kunststof heeft een meetbereik van 30 centimeter. Op de bedrukte meetlat van plastic worden centimeters en millimeters weergegeven en waardoor je nauwkeurig kan meten. De schaalmeter is ook verkrijgbaar in grotere of kleinere varianten, de maat bepaal je zelf! De plastic liniaal wordt vaak gebruikt op school en past gemakkelijk in iedere etui.

liniaal met rekenmachine

Liniaal met rekenmachine

Meten en rekenen is nog nooit zo makkelijk geweest met de meetlat en rekenmachine in één. Deze kunststof liniaal heeft een ingebouwde rekenmachine en een leesloep. De liniaal heeft een meetbereik van 10 centimeter. Wil je een groter formaat liniaal met rekenmachine? Laat het ons weten, bij ons is ieder formaat verkrijgbaar!

geodriehoek met bedrukking

Geodriehoek

De geodriehoek is onmisbaar op school. Deze handige meetschaal is transparant. De driehoek heeft drie elementen; liniaal, gradenboog en een driehoek waarmee je verschillende metingen kunt doen. Bestel de geodriehoek van kunststof in het door jou gewenste formaat en geef deze weg als relatiegeschenk met bedrukte tekst of logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug