• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 174 reviews

Laptop collegetas bedrukken

Een laptopcollegetas voor al uw studiespullen bedrukken?

Een grote tas nodig waarbij u uw laptop en al uw studie spullen in kwijt kunt? Wij hebben voor u in ons assortiment twee soorten laptopcollegetassen met logo bedrukking, dit zijn:

  • De klassieke laptopcollegetas (formaat circa 38 x 32 x 11 cm)
  • De goedkope laptopcollegetas (formaat circa 36 x 27 x 6 cm)
De klassieke collegetas is voorzien van een gevoerd binnenvak voor extra bescherming van uw laptop. De laptopcollegetas is te verkrijgen in één klassiek zwarte kleur, is gemaakt van 1000D polyester en is voorzien van een verstelbare schouderriem. De collegetas heeft een klittenband sluiting, zodat deze goed sluit zelfs wanneer de tas aardig vol zit met bijvoorbeeld schoolboeken. De bedrukking wordt gezet op de flap rechts naast de rits in één kleur tot een volledige full colour bedrukking.

De goedkope laptopcollegetas is gemaakt van non woven en is superlicht. Deze laptopcollegetas is voorzien van een ruim hoofdvak (geen gevoerd binnenvak), vakjes voor pennen, een schouderriem en een flap met klittenbandsluiting. Qua bedrukking kan de gehele flap bedrukt (groot) worden in één kleur tot een volledige full colour bedrukking. De goedkope collegtassen zijn te verkrijgen in iedere gewenste kleur. Onze collegetassen zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Draagt u liever de laptop op de rug? Bekijk dan onze goedkope laptoprugzakken met logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow