• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Laptoptassen bedrukken

De goedkoopste laptoptassen om veilig u laptop in op te bergen

Uw notebook veilig meenemen op reis? JM Promotions produceert voor u tegen de laagste prijzen laptoptassen met logo bedrukking. Wanneer u op zoek bent naar ons meeste verkochte en tegelijker tijd ons meest populaire laptoptas, dan raden wij u onze goedkope laptoptassen aan. Deze goedkope laptoptassen zijn te verkrijgen met korte of lange hengsels. Daarnaast hebben wij in onze collectie tevens voor u een laptophoes. De laptophoes is de goedkoopste oplossing waarbij de alleen de laptop in de hoes past. Voor de studenten beschikken wij over laptop collegetassen (grote laptoptassen) waar zowel de laptop als de schoolspullen in opgeborgen kunnen worden. Wanneer u de laptop graag op de rug meedraagt hebben wij ook laptop rugzakken. Vanaf 100 stuks zijn de laptoptassen al te bestellen bij ons.

Laptoptassen bedrukken met logo?

Al onze verschillende soorten laptoptassen zijn te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Wanneer u de laptoptassen wilt bedrukken op de meest goedkope manier raden wij u aan op te kiezen voor één kleur opdruk. Hoe minder kleuren opdruk, hoe goedkoper de laptoptassen worden. Het is tevens mogelijk om de laptoptassen te bedrukken in twee tot vier kleuren of geheel in full colour in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over laptoptassen bedrukken?

Hoe verloopt het bestellingproces van de laptoptassen?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt van wat voor soort laptoptas uw wilt bedrukken met logo of afbeelding kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij zullen van u bepaalde informatie nodig hebben, zoals het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk van uw logo en de gewenste levertijd van de laptoptassen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om een digitale drukproef te laten maken, zodat u precies te zien krijgt hoe de laptoptas er na bedrukking eruit gaat zien. U stuurt ons een gevectoriseerd bestand van uw logo of afbeelding, zodat wij de drukproef kunnen maken. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de drukproef zullen wij de productie starten van de laptoptassen. Na fabricage worden de laptoptassen geleverd aan u op de afgesproken levertijd.

Waarom laptoptassen bedrukken?

Het bedrukken van laptoptassen is vooral populair onder bedrijven en het dan uit te delen aan het eigen personeel en de klanten. De bedrukte laptoptas wordt meegenomen tijdens een klantenbezoek of zakenreis door het personeel. De laptoptas is herkenbaar bij welk bedrijf het hoort en op straat is uw merk tevens zichtbaar.

Heeft u nog andere belangrijke vragen of opmerkingen?

Heeft u op basis van de eerdere gegeven informatie nog andere vragen of opmerkingen? U kunt altijd met ons contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183. Onze medewerkers zullen al uw vragen op de best mogelijk beantwoorden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
laptoptassen
 • rugzakjes bedrukken
  Rugzakjes
 • opvouwbare tassen bedrukken
  Opvouwbare tasjes
 • schoudertas bedrukken
  Schoudertassen
 • kledinghoezen bedrukken
  Kledinghoezen
scroll top arrow