• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Kookwekkers bedrukken

Kookwekkers laten bedrukken met logo

Bedrukte kookwekkers zijn handig voor het bereiden van een maaltijd, voor het koken van een eitje of voor het spelen van een spelletje. Je hebt de keuze goedkope kookwekkers in de vorm van een ei, mechanische kookwekkers, digitale kookwekkers en kookwekkers in eigen vorm. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt de kookwekkers bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De kookwekkers met logo worden vaak ingezet voor promotie- en reclamedoeleinden!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte kookwekkers in enkele stappen

Wil je bedrukte kookwekkers met logo inzetten als promotiemateriaal? Laat dan kookwekkers bedrukken! De bedrukte kookwekkers worden bijvoorbeeld uitgedeeld aan bezoekers of weggegeven als relatiegeschenk. Het bedrukken van kookwekkers is een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf en is een populaire en veel gebruikte give-away. Wil je ook kookwekkers bedrukken? Doorloop dan onderstaande stappen.

producten

Stap 1. Keuze uit diverse soorten kookwekkers

Ben je opzoek naar veel kookwekkers voor je budget? Ga dan voor onze goedkope kookwekkers, deze eierwekkers hebben een ei-vorm. Wil je zo goedkoop mogelijk kookwekkers bedrukken? Kies dan één kleur voor de bedrukking. De mechanische kookwekkers heeft draaisysteem van 60 minuten. Wil je toch iets luxere kookwekkers? Ga dan voor onze digitale kookwekkers.

 • goedkope-kookwekkers-bedrukt
  Goedkope kookwekkers
 • mechanische kookwekkers bedrukt
  Mechanische kookwekkers
 • digitale-kookwekkers-bedrukt
  Digitale kookwekkers

Stap 2. Kookwekkers in alle kleuren

De kookwekkers worden in een groot aantal verschillende kleuren aangeboden. Het is mogelijk om de kookwekkers te bedrukken met eigen logo, tekst of afbeelding. Bij de goedkope kookwekkers, mechanische kookwekkers en digitale kookwekkers zijn er meerdere bedrukkings mogelijkheden. Laat nu kookwekkers bedrukken. De goedkope kookwekkers kunnen worden gemaakt in eigen PMS kleur, bijvoorbeeld de kleuren van de bedrijfskleuren of campagne kleuren.

 • goedkope kookwekkers bedrukt
  Witte
 • bedrukte kookwekkers
  Groene
 • bedrukte goedkope kookwekkers
  Rode
 • goedkope kookwekkers bedrukken
  Blauwe

Stap 3. Kookwekkers laten bedrukken

Onze kookwekkers kunnen geleverd worden in een PMS basiskleur bijvoorbeeld die van je huisstijl of marketingcampagne. Vervolgens kunnen de kookwekkers bedrukt worden met een logo, stukje tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Je kunt de kookwekkers laten bedrukken aan weerskanten, waarbij de bedrukking aan beide zijden verschillend mogen zijn. De bedrukking is standaard full colour, zodat ook foto's in hoge kwaliteit op de kookwekkers bedrukt kunnen worden.

Stap 4. Kookwekkers in eigen vorm

Wil je kookwekkers in je eigen vorm die aansluit bij jouw bedrijf? Je kunt de custom-made kookwekkers personaliseren naar wens. Laat weten welke vorm en kleur je wilt en wij maken de kookwekkers naar wens, in eigen PMS kleur. Wij kunnen op de gepersonaliseerde kookwekkers een logo plaatsen, het logo kan worden ingekleurd met verschillende PMS kleuren.

custom made kookwekkers

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kookwekkers met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in kookwekkers met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort kookwekkers en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor kookwekkers bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over kookwekkers met logo

Wat zijn de goedkoopste kookwekkers met logo?

Onze goedkoopste kookwekkers zijn de goedkope kookwekkers. Voor de productie van deze kookwekkers is het minste materiaal nodig en bovendien is er dan ook gekozen voor het goedkoopste materiaal. Wij kunnen deze kookwekkers bedrukken in full colour aan weerskanten en de opdruk mag aan beiden zijden van elkaar afwijken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

goedkope kookwekkers bedrukken met logo

Kan ik een kleine oplage kookwekkers bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte kookwekkers bij een kleine oplage van minimaal 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte kookwekkers ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Kookwekkers bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

digitale kookwekkers bedrukken met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte kookwekkers

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte kookwekkers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort kookwekkers en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor kookwekkers bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug