• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Kookwekkers bedrukken

Ei-vorm kookwekkers met logo

Handig voor het bereiden van een maaltijd, voor het koken van een eitje of voor het spelen van een spelletje: de kookwekker met logo. Onze standaard kookei is gemaakt van plastic. De meest verkochte kleuren, zoals rood, wit, blauw en oranje, houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Deze populaire kookwekkers bedrukken wij standaard op één positie met uw ontwerp in full colour.

Standaard kookwekker in ei vorm
Kookwekker in populaire basiskleuren
Meer kookwekkers »

Custom-made kookwekkers in eigen vorm

Naast de goedkope kookwekker in ei-vorm, kunnen wij ook custom made kookwekkers produceren. Dat betekent dat wij een kookwekker in uw eigen gewenste vorm, eigen formaat en eigen kleur kunnen maken. Bij een productie op maat kunnen wij de kookwekker volledig rondom bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Verschillende keukenwekkers met bedrukking

Een keukenwekker is een onmisbaar accessoire in de keuken en helpt je bij het bereiden van de lekkerste maaltijden. De kookwekkers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In ons assortiment vind je onder andere luxe kookwekkers van rvs, digitale kookwekkers met magneet, kookwekkers met LED verlichting en magnetische kookwekkers. Deze goedkope kookwekkers kan je personaliseren met een tekst of logo.

kookwekkers LED verlichting met bedrukking

Kookwekkers LED verlichting

De kookwekkers met LED verlichting zijn uniek. De wekker is gemaakt van kunststof en RVS. Deze handige keukenwekker kan ingesteld worden tot maximaal 60 minuten. De LED lampjes hebben 3 verschillende kleuren die voor een bepaalde tijd staan. Groen (boven de 10 minuten), geel (tussen 10 en 5 minuten) en rood (onder 5 minuten). De wekker past dankzij het compacte formaat van 8 x 5 cm in iedere keuken!

digitale kookwekkers met magneet

Digitale kookwekkers met magneet

De digitale kookwekker kan tot maximaal tot 99 minuten oplopend of aflopend worden ingesteld. Deze handig kunststof kookwekker heeft een afmeting van 7 x 5,3 x 0,9 cm en bevat aan de achterkant een magneet zodat je deze gemakkelijk in de keuken kunt ophangen. De wekker wordt geleverd in een doosje met knoopcel batterij.

magnetische kookwekkers van aluminium

Magnetische kookwekkers van aluminium

Ben je op zoek naar een kookwekker die je gemakkelijk op kunt hangen in de keuken? Dan zijn de magnetische kookwekkers iets voor jou! Deze compacte keukenwekkers zijn 7,3 x 7,3 x 3 cm en hebben aan de achterkant een magneet. De magnetische kookwekkers gaan tot maximaal 60 minuten en zijn gemaakt van aluminium.

luxe kookwekkers van RVS bedrukt met logo

Luxe kookwekkers van RVS

Een must-have in iedere keuken is de luxe kookwekker gemaakt van RVS. Deze moderne keukenwekker kan maximaal tot 60 minuten ingesteld worden en heeft de vorm van een ei. De keukenwekker heeft een afmeting van 6 x 6 x 7 cm en wordt gegraveerd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug