Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Kofferriemen bedrukken

Bedrukte kofferriemen met extra accessoires

Wij produceren bedrukte kofferriemen voor iedere koffer, zowel grote koffers als kleine koffers. Onze kofferriemen zijn ongeveer 180x5cm en worden geleverd met een handige verstelbare buckle die het bevestigen makkelijk maakt. Het is mogelijk om kofferriemen met cijferslot te leveren, zodat deze extra beveiligd is tegen ongewenste privacy inbreuk. Wilt u er ten alle tijden zeker van zijn dat uw koffer niet te zwaar is? Dan raden wij de kofferriem met weegfunctie aan. De kofferriem met weegschaal is ook voorzien van een cijferslot.

Kofferriemen met verstelbare buckle
Kofferriem met cijferslot
Kofferriem met weegfunctie
Bekijk alle kofferriemen »

Kofferriemen bedrukken met tekst of logo

De kofferriemen kunnen wij leveren in verschillende basiskleuren of een PMS kleur naar keuze. De kofferriemen kunnen volledig bedrukt worden met één tot vier kleuren of full colour! Wij kunnen ook kofferriemen borduren. Kofferriemen met bedrukking zijn handig voor relaties die regelmatig op (zaken)reis gaan en goed voor uw naamsbekendheid omdat de bedrukte kofferriemen de hele wereld over gaat.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veilig op vakantie met veelzijdige kofferriemen

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een koffer. Een koffer is een van de belangrijkste dingen die je meeneemt tijdens je vakantie, je wil dan natuurlijk niet dat de koffer tijdens de vlucht of reis open gaat op het moment dat jij dat niet wil. Een kofferriem is de perfecte oplossing hiervoor. De kofferriem is verkrijgbaar met slot, weegschaal, gekruiste riemen, verschillende kleuren en kan je personaliseren met een eigen naam, tekst of logo.

bedrukte kofferriem met tsa slot

Bedrukte kofferriem met tsa slot

De bedrukte kofferriem met tsa slot past op iedere koffer en voorkomt dat de koffer open gaat tijdens de reis. De afmeting van de riem is 2 meter bij 5 centimeter en bevat een label waarop je persoonlijke gegevens kan zetten.

kofferriem met weegschaal en slot

Kofferriem met weegschaal en slot

Nooit meer de twijfel of je koffer teveel weegt. De kofferriem met weegschaal weegt de inhoud van je koffer. Daarnaast beschikt de kofferriem met bedrukking over een slot waardoor de inhoud van je koffer overal waar je gaat veilig is.

gekruiste kofferriemen met slot

Gekruiste kofferriemen met slot

De dubbele kofferriem is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens veilig. De koffer wordt zowel horizontaal als verticaal afgesloten, bevat een label voor persoonlijke gegevens en een slot. Bedruk de kofferriem met een eigen tekst of logo.

kleurrijke regenboog kofferriem

Kleurrijke regenboog kofferriem

De full-colour kofferriem met opdruk is erg kleurrijk en valt op. De regenboog kofferriem zorgt ervoor dat je koffer niet open gaat tijdens de vlucht, verder bevat de riem een slot met cijfercode. Deze leuke kofferriem is ook ideaal om weg te geven als relatiegeschenk.

kofferriem met persoonlijke gegevens

Kofferriem met persoonlijke gegevens

Komt je koffer niet van de bagageband af? Op het label van de riem staan je persoonlijke gegevens! Laat je naam en adres achter op de afsluitbare kofferriem met label en je koffer is in no-time gevonden!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug