• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Kofferlabels bedrukken

Goedkope kofferlabels maken

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope kofferlabels met logo en goedkope bagagelabels met logo. Naast de goedkope kofferlabels van plastic produceren wij ook duurzame kofferlabels van soft pvc met een afneembaar riempje. Laat de kofferlabels bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en verspreid een boodschap die de hele wereld over gaat! Geef de bedrukte kofferlabels gratis aan uw relatie! Laat uw relatie de kofferlabel invullen en zij raken nooit meer hun koffer kwijt.

Goedkope kofferlabels van plastic
Duurzame kofferlabels van soft pvc
Bekijk alle kofferlabels »

Ontwerp uw eigen kofferlabels met logo

Als fabrikant kunnen wij kofferlabels op maat produceren. U kunt de basiskleur van het materiaal naar wens aanpassen zodat u een kofferlabel kunt bestellen in de kleur van uw huisstijl. Het is ook mogelijk om het formaat naar wens aan te passen. Het is tevens mogelijk om de vorm naar wens aan te passen, wat extra leuk is voor de kinderen van uw relaties. Op aanvraag kunnen wij ook kofferlabels produceren van andere materiaal, zoals een metalen kofferlabel.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte kofferlabels in verschillende vormen

Ga je binnenkort een reis maken en neem je één of meerdere koffers mee? Met de gepersonaliseerde kofferlabels raak je nooit je koffer kwijt. In onze collectie kofferlabels is alles mogelijk. Bepaal zelf de kleur, het formaat, de vorm en het materiaal. Kies bijvoorbeeld uit kofferlabels van kunststof, aluminium of siliconen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bagagelabels voorzien worden van een bedrukking.

Kofferlabel in leuke vorm

Kofferlabel in leuke vorm

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Een kofferlabel in een leuke vorm. Door zelf de vorm van het label te bepalen herken je altijd je eigen koffer. Naast het bepalen van de vorm bedrukken wij de bagagelabels met een gepersonaliseerde tekst of logo en kun je kiezen voor een label van kunststof, aluminium of siliconen. De labels hebben een standaardafmeting van 10 centimeter.

kunststof bagagelabel

Kunststof bagagelabel

De kofferetiketten gemaakt van kunststof zijn geschikt voor iedere koffer dankzij de verstelbare bandjes. Op de labels kun je onder andere je naam, adres en telefoonnummer kwijt. De kunststof bagagelabels hebben een standaardafmeting van 5 centimeter. Wil je een groter formaat label? Wij maken de kofferlabels in het door jou gewenste formaat en wordt bedrukt met tekst of logo.

aluminium kofferlabel

Aluminium kofferlabel

Stijlvol op vakantie met de aluminium kofferetiketten. Dit handige label is te bevestigen aan koffers, bagage en tassen.Verkrijgbaar in de door jou gewenste maat, kleur en vorm. Het kaartje waarop gegevens ingevuld worden, wordt beschermd door een waterdichte plastic sleeve. Personaliseer de kofferlabel met een eigen gravering, zo herken je altijd je eigen koffer!

siliconen kofferlabel

Siliconen kofferlabel

Bevestig de siliconen kofferlabel op iedere koffer, tas of bagage dankzij het handige verstelbare riempje. De siliconen labels zijn erg flexibel en verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en leuke vormen. De standaardafmeting voor deze bagagelabels zijn 11 bij 9 cm en wordt geleverd met opdruk. De kofferetiketten worden geleverd met kaartje voor adresgegevens.

eigen vorm kofferlabel

Eigen vorm kofferlabel

Met een kofferlabel herken je altijd je eigen koffer. Herken je koffer nog sneller herkend worden met behulp van de gepersonaliseerde kofferlabels. De kofferetiketten worden op maat gemaakt, in de vorm die je wil. Daarnaast kun je ook zelf de kleur en de bedrukking van de kofferlabels zelf bepalen. Laat bijvoorbeeld een logo of tekst bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug