• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Koeltas bedrukken

Goedkope koeltas met logo

Wanneer de zomer eraan komt en de temperaturen stijgen is een koeltas een vereiste tijdens het boodschappen om al het etenswaar koud te houden. JM Promotions is leverancier van de goedkoopste koeltassen met logo bedrukking. Onze meest populaire en verkochte koeltassen zijn de goedkope koeltassen, waar u zes blikjes in gekoeld kunt houden. Wanneer u op zoek bent naar een grotere koeltas, hebben wij tevens grote koeltassen voor u. Wij hebben ook koelrugtassen zodat u de koeltas gemakkelijk mee kunt nemen. Daarnaast beschikken wij over diepvriestassen voor in de supermarkt om bevroren artikelen koud te houden, zodat deze niet ontdooien.

Koeltas laten bedrukken

JM Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van koeltassen met uw logo of tekst. Qua bedrukking kunt u kiezen voor één tot vier kleuren opdruk, een all-over bedrukking of voor een full-colour bedrukking. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte koeltas

Vraag 1. Wanneer worden koeltassen gebruikt?

Het is vanzelfsprekend dat koeltasjes het meest ingezet worden door mensen in de zomer maanden wanneer de temperaturen weer stijgen in het land. Het is dan altijd weer lastig om artikelen gekoeld te kunnen houden. Vooral op warme dagen wanneer er weer boodschappen gedaan moeten worden nemen de meeste mensen een koeltasje of diepvriestas mee om het bevroren etenswaar gekoeld te houden, voordat het bevroren etenswaar thuis de vriezer ingaat. De koeltassen zijn ook een geliefd product tijdens een dagje strand. Dit om het eten en drinken gekoeld te houden gedurende de zonnige en warme dag. Niet alleen worden koeltassen zomers gebruikt, sommige mensen nemen een koeltasje mee op reis om bijvoorbeeld bepaalde medicijnen gekoeld mee te kunnen nemen. Voor veel medicijnen is het een vereiste dat deze gekoeld bewaard blijven, omdat sommige medicijnen hun werking verliezen bij warme temperaturen.

koeltasjes goedkoop

Vraag 2. Wat voor bedrijven bestellen koeltasjes?

Koeltasjes is een populair product in de zomer voor bedrijven om te bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Onze koeltassen worden het meest bedrukt door zomer gerelateerde ondernemingen. Vooral ondernemingen die werkt met producten die gekoeld bewaard moeten worden. U moet hierbij denken aan ijsfabrikanten, frisdrankfabrikanten en bierfabrikanten. Het geven van een bedrukte koeltas als promotiemateriaal in de zomer sluit perfect aan bij het eigen merk en product. Ook voor apotheken, ziekenhuizen en dokterpraktijken worden kleine koeltasjes bedrukt. Veel medicijnen moeten verplicht gekoeld bewaard blijven om de werking er van te houden. Het geven van een bedrukt koeltasje sluit perfect aan bij de behoeften van de consument, omdat zij dit product ook echt nodig hebben op bepaalde momenten.

koeltassen rugzak

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte koeltassen met logo

Heb je interesse gekregen in bedrukte koeltassen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de bedrukte koeltassen met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug