• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Metalen klokken

Metalen wandklokken met luxe uitstraling

Ben je op zoek naar luxe wandklokken als relatiegeschenk? Overweeg dan onze klokken met metalen rand of behuizing. Onze meest verkochte metalen wandklokken hebben een diameter van 30cm en zijn ongeveer 4cm dik. Je kunt ook kiezen voor vierkante metalen klokken of klokken met een diameter op maat. De metalen wandklokken worden geleverd met een tijdsaanduideling naar keuze: normale getallen of romeinse cijfers. Je kunt de tijdsaanduiding ook weglaten. De klokken werken op één AA batterij.

Luxe klokken met metalen rand of behuizing
Meest verkocht ⌀30cm, evt op maat of andere vorm
Wijzerplaat volledig te bedrukken (ook full colour)

Metalen klokken bedrukken op de wijzerplaat

Van de metalen muurklokken kun je zelf de basiskleur van de wijzerplaat kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een PMS kleur die past bij je huisstijl of campagne. Je kunt de wijzerplaat naar wens laten bedrukken met je naam, logo of afbeelding. Onze meeste klanten kiezen voor een simpele opdruk in het midden van de wijzerplaat. Je kunt ook de volledige wijzerplaat van de klokken bedrukken in full colour. In het laatste geval is de basiskleur van de klokken niet belangrijk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over bedrukte metalen klokken?

Zijn er ook klokken met een thermometer of kalender?

U kunt bij ons klokken klokken bestellen die voorzien zijn van een thermometer om de temperatuur te bepalen. Ook hebben wij klokken die een kalender hebben, zodat u altijd weet wat voor datum het vandaag is. Tevens zijn er klokken die voorzien zijn met een hygrometer.

Wat is het meest voorkomende formaat klok?

Er zijn klokken op der wereld in veel verschillende formaten. Echter is voor een wandklok het standaard formaat zo’n circa 30x4,5cm. Dit is het perfect formaat om een klok goed af te kunnen lezen in de woonkamer of op kantoor. Wij bieden uw tevens de optie om grotere of kleinere klokken te laten produceren in iedere materiaalsoort.

Hoeveel batterijen gaan er in een klok?

Al onze klokken verbruiken één AA-batterij per keer. U heeft dus niet vaak batterijen te kopen wanneer de klok stil staat.

metalen klokken met full colour opdruk

Hoe verloopt het bestelling proces van de klokken?

Als u eruit bent wat voor soort klok u wilt kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij zullen uw vragen om bepaalde informatie zodat wij uw order zo goed mogelijk kunnen verwerken. Wij willen van uw weten:

  • Het aantal stuks
  • Het aantal kleuren opdruk
  • Welke positie moet er gedrukt worden
  • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie kunnen wij uw een offerte toezenden. Het is mogelijk om een digitale drukproef te laten maken van de klok met bedrukking. U kunt dan zien hoe de klok er uiteindelijk uit gaat zien. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de digitale drukproef zullen wij starten met de productie van de klokken. Na productie worden de klokken afgeleverd op uiterlijk de afgesproken gewenste levertijd.

buitenkant bedrukken klokken metaal

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor logo klokken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope klokken met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug