• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Metalen klokken bedrukt met logo

Metalen wandklokken met een eigen opdruk?

Wanneer u op zoek bent naar een stevige wandklok met een metalen omhulsel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. JM Promotions produceert de goedkoopste metalen wandklokken met bedrukking. De metalen klokken hebben een standaard formaat van circa 30x4,5 cm. Wij hebben voor u metalen klokken die op de buitenkant te bedrukken zijn met logo. Dit is een bedrukking op de metalen rand. Daarnaast kunnen wij de metalen klokken volledig bedrukken met een opdruk in full colour. Hierbij kunt u de wijzerplaat bedrukken van de metalen klok. Onze metalen klokken zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks in iedere gewenste kleur.

De metalen klokken bedrukken met uw eigen logo of afbeelding?

Het populairste is om de metalen klokken te bedrukken op de wijzerplaat met een volledige full colour bedrukking. Echter kunt u de wijzerplaat van de metalen klok bedrukken in één kleur tot en met vier kleuren. Het goedkoopste is om de wijzerplaat te bedrukken in één kleur. Daarnaast is het mogelijk om de metalen rand van de klok te bedrukken met een logo. Dit kan tevens in alle bedrukopties (Eén kleur – full-colour).


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over metalen klokken bedrukken?

Zijn er ook klokken met een thermometer of kalender?

U kunt bij ons klokken klokken bestellen die voorzien zijn van een thermometer om de temperatuur te bepalen. Ook hebben wij klokken die een kalender hebben, zodat u altijd weet wat voor datum het vandaag is. Tevens zijn er klokken die voorzien zijn met een hygrometer.

Wat is het meest voorkomende formaat klok?

Er zijn klokken op der wereld in veel verschillende formaten. Echter is voor een wandklok het standaard formaat zo’n circa 30x4,5cm. Dit is het perfect formaat om een klok goed af te kunnen lezen in de woonkamer of op kantoor. Wij bieden uw tevens de optie om grotere of kleinere klokken te laten produceren in iedere materiaalsoort.

Hoeveel batterijen gaan er in een klok?

Al onze klokken verbruiken één AA-batterij per keer. U heeft dus niet vaak batterijen te kopen wanneer de klok stil staat.

Metalen klokken bedrukken

Hoe verloopt het bestelling proces van de klokken?

Als u eruit bent wat voor soort klok u wilt kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij zullen uw vragen om bepaalde informatie zodat wij uw order zo goed mogelijk kunnen verwerken. Wij willen van uw weten:

  • Het aantal stuks
  • Het aantal kleuren opdruk
  • Welke positie moet er gedrukt worden
  • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie kunnen wij uw een offerte toezenden. Het is mogelijk om een digitale drukproef te laten maken van de klok met bedrukking. U kunt dan zien hoe de klok er uiteindelijk uit gaat zien. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de digitale drukproef zullen wij starten met de productie van de klokken. Na productie worden de klokken afgeleverd op uiterlijk de afgesproken gewenste levertijd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
klokken
scroll top arrow