• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Kunststof klokken

Kunststof klokken in iedere kleur

Ben je op zoek naar de goedkoopste klokken met logo? Overweer dan de kunststof wandklokken voor aan de muur. De meest verkochte plastic klokken hebben een diameter van 30cm, maar eventueel kunnen wij deze op maat maken of in een andere vorm. Wat betreft de tijdsaanduiding kun je kiezen uit getallen, romeinse cijfers of streepjes. Je kunt natuurlijk ook de analoge tijdsaanduiding weglaten. Alle onderdelen, zoals de wijzerplaat, wijzers, buitenste rand en het mechanisme, zijn gemaakt van kunststof materiaal. De plastic wandklokken werken op één AA batterij.

Onderdelen zijn van goedkoop kunststof materiaal
Meest verkocht ⌀30cm, evt op maat of andere vorm
Wijzerplaat volledig te bedrukken (ook full colour)

Plastic klokken met bedrukte wijzerplaat

Het leuke van de kunststof klokken is dat je zowel de kleur van de buitenste rand als wijzerplaat zelf kunt bepalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kies die tot de huisstijl van je bedrijf behoort. Vervolgens kunnen wij de kunststof klokken bedrukken met je logo, naam of andere opdruk. De kunststof wandklokken bedrukken wij standaard op de wijzerplaat. De mogelijkheden zijn uitgebreid: van een goedkope opdruk op een positie naar keuze tot een volledig full colour bedrukking over de gehele wijzerplaat.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over plastic klokken bedrukken?

Hoe hang ik de klokken aan de muur?

Hoe u de klok op moet hangen ligt aan het materiaal van de muur. Onze muurklokken kunnen opgehangen worden op betonnen, gipsen en houten muren. In de houtenmuur kan een klok opgehangen worden met een spijker (simpele bevestiging), terwijl bij een betonmuur de klok bevestigt moet worden met een plug of schroef. Kortom, het ophangen van een wandklok is een vrij simpele handeling voor iedere soort muur.

Wat voor soort bedrijven geven klokken weg als relatiegeschenk?

Een bedrukte klok als relatiegeschenk is eigenlijk geschikt voor ieder soort bedrijf. Iedere persoon in Nederland heeft een klok thuis of op kantoor nodig om de tijd te kunnen zien. Een eigen bedrukte klok met uw logo wordt meerdere keren per dag gezien en is tevens een goedkoop relatiegeschenk. Echter zijn er een aantal ondernemingen waarvoor een bedrukte klok het populairst is om weg te geven. Ondernemingen waar tijd een belangrijke factor is, zijn de klokken het populairst. Enkele voorbeelden zijn:

  • Beddenzaken
  • Meubelwinkels
  • Huishoudzaken
kunststof klok wijzerplaat bedrukking

Zijn er ook kinderklokken met logo?

Het is bij ons mogelijk om klokken te bestellen voor kinderen. Wij hebben kinderklokken die van een kleiner formaat zijn en die tevens te verkrijgen zijn in een aantal verschillende vormen. De vormen die wij standaard op voorraad hebben zijn:

  • Een beer
  • Een kat
  • Een paddenstoel

Daarnaast beschikken wij over kinderklokken van een normale ronde vorm die te bedrukken zijn met een leuke kinderafbeelding van een cartoon of tekenfilmfiguur.

Heeft u nog vragen over onze klokken bedrukken?

Heeft u op basis van de voorafgaande informatie nog vragen over het bedrukken van klokken? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer uw liever persoonlijk contact wilt hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op het volgende nummer: 023- 230 2183. Eén van onze werknemers zal zijn best doen om al uw vragen op de beste manier te beantwoorden, zodat u een goede beslissing kunt nemen.

klokken full colour bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor logo klokken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope klokken met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug