4.7 /5
van
132 reviews

Kunststof klokken bedrukt

De goedkoopste kunststof of plastic klokken voor aan de muur

De mooiste kunststof wandklokken voor op kantoor of in de woonkamer? JM Promotions is één van de grootste leveranciers van bedrukte kunststof wandklokken met logo. Onze analoge plastic klokken zijn voorzien van een omhulsel van plastic en een uurwerk van kunststof. Onze collectie bestaat uit plastic klokken die goedkoop bedrukt wordt op de wijzerplaat. Daarnaast hebben wij full-colour plastic klokken (standaard circa 30x2.5 cm) die op de wijzerplaat bedrukt worden met logo of afbeelding in full colour. Onze klokken zijn te verkrijgen in iedere standaard kleur en te bestellen vanaf 100 stuks.

De wijzerplaat of rand van de plastic wandklokken bedrukken?

Naast dat wij de klokken zelf produceren bedrukken wij de plastic klokken met een logo of afbeelding. Onze goedkoop bedrukte klokken zijn te bedrukken op de wijzerplaat met een opdruk. Wanneer u de goedkoopste drukoptie zoekt, raden wij u aan om de wijzerplaat te bedrukken met één kleur opdruk (meerdere kleuren ook mogelijk). Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de plastic klokken worden. Onze plastic klokken zijn tevens te bedrukken op de wijzerplaat met een logo in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over plastic klokken bedrukken?

Hoe hang ik de klokken aan de muur?

Hoe u de klok op moet hangen ligt aan het materiaal van de muur. Onze muurklokken kunnen opgehangen worden op betonnen, gipsen en houten muren. In de houtenmuur kan een klok opgehangen worden met een spijker (simpele bevestiging), terwijl bij een betonmuur de klok bevestigt moet worden met een plug of schroef. Kortom, het ophangen van een wandklok is een vrij simpele handeling voor iedere soort muur.

Wat voor soort bedrijven geven klokken weg als relatiegeschenk?

Een bedrukte klok als relatiegeschenk is eigenlijk geschikt voor ieder soort bedrijf. Iedere persoon in Nederland heeft een klok thuis of op kantoor nodig om de tijd te kunnen zien. Een eigen bedrukte klok met uw logo wordt meerdere keren per dag gezien en is tevens een goedkoop relatiegeschenk. Echter zijn er een aantal ondernemingen waarvoor een bedrukte klok het populairst is om weg te geven. Ondernemingen waar tijd een belangrijke factor is, zijn de klokken het populairst. Enkele voorbeelden zijn:

  • Beddenzaken
  • Meubelwinkels
  • Huishoudzaken
Kunststof klokken bedrukken

Zijn er ook kinderklokken met logo?

Het is bij ons mogelijk om klokken te bestellen voor kinderen. Wij hebben kinderklokken die van een kleiner formaat zijn en die tevens te verkrijgen zijn in een aantal verschillende vormen. De vormen die wij standaard op voorraad hebben zijn:

  • Een beer
  • Een kat
  • Een paddenstoel

Daarnaast beschikken wij over kinderklokken van een normale ronde vorm die te bedrukken zijn met een leuke kinderafbeelding van een cartoon of tekenfilmfiguur.

Heeft u nog vragen over onze klokken bedrukken?

Heeft u op basis van de voorafgaande informatie nog vragen over het bedrukken van klokken? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer uw liever persoonlijk contact wilt hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op het volgende nummer: 023- 230 2183. Eén van onze werknemers zal zijn best doen om al uw vragen op de beste manier te beantwoorden, zodat u een goede beslissing kunt nemen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
klokken
scroll top arrow