• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Houten klokken

Houten klokken voor aan de wand

Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke klokken, overweeg dan onze wandklokken van hout. Je kunt kiezen uit goedkope houten klokken en luxe houten klokken. De goedkope klok is plat en heeft geen rand. De luxe klok heeft wel een rand, zodat de klok een meer luxe uitstraling krijgt. Je kunt kiezen uit vierkante klokken en ronde klokken in verschillende afmetingen en diameters. Qua tijdsaanduiding kun je kiezen tussen normale getallen of romeinse cijfers. De houten klokken werken op één AA batterij.

Goedkope zonder rand of luxe met rand
Tijdsaanduiding met getallen, of romeinse cijfers
Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden

Houten klokken met bedrukte wijzerplaat

De houten klokken worden gemaakt van hout en dat betekent dat de klokken ook een houtkleurige basis hebben. Het materiaal kunnen wij eventueel van een kleur voorzien. Wij kunnen de houten klokken bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij standaard op de wijzerplaat. Wij kunnen de volledige wijzerplaat van een bedrukking voorzien. Een kleinere opdruk is ook mogelijk, al raden wij dan aan om goed na te denken over de basiskleur van de wijzerplaat. Bedrukte houten klokken zijn populair als relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over houten klokken bedrukken

Waaruit bestaat een houten klok uit?

Onze goedkoopste modellen (rond/rechthoekig) HDF analoge houten klokken bestaat uit een volledige klok van hout. De goedkoopste houten wandklokken zijn niet voorzien van een rand of een houten behuizing. De goedkoopste klokken werken gemakkelijk op één AA batterij. De luxe houtenklokken zijn wel voorzien van een houten rand of houten behuizing. Dit maakt ook dat deze bedrukte houten klokken een luxer model zijn. De wijzerplaat is gemaakt van kunststof en net als de goedkoopste houten klokken werkt de klok op één AA-batterij.

milieuvriendelijke houten klokken met tekst

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor logo klokken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope klokken met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug