4.7 /5
van
132 reviews

Houten klokken met bedrukte wijzerplaat

De goedkoopste houten klokken voor aan de wand

Op zoek naar de goedkoopste houten klokken voor aan de muur, zodat u altijd de tijd kunt zien? Wij van JM Promotions produceren de goedkoopste houten wandklokken met logo bedrukking. In ons assortiment hebben wij een goedkoop model houten klokken. Deze houten klokken zijn zo goedkoop omdat er geen behuizing om de klok heen zit. Daarnaast beschikken wij over luxe houten klokken die voorzien zijn van een houten rand of een behuizing. De houten klokken werken op één AA batterij. Onze houten wandklokken met bedrukking zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

De wijzerplaat van de houten wandklokken bedrukken?

Naast dat wij fabrikant zijn van de houten wandklokken zijn wij tevens de bedrukker. De houten wandklokken zijn te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding, zodat de houten klok geschikt gemaakt kan worden als promotiemateriaal. Het meest gebruikelijke en voorkomende is om de wijzerplaat te bedrukken van de houten klokken. De wijzerplaat kan bedrukt worden in één kleur tot maximaal vier kleuren. Wanneer uw meer kleuren opdruk op de wijzerplaat wilt zetten is het mogelijk om uw opdruk in full colour te bedrukken. De wijzerplaat kan voorzien worden van een klein logo of een volledige afbeelding.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over houten klokken bedrukken?

Wat is een klok?

Een klok is instrument waarbij de tijd gemeten wordt. De klok wordt vaak gezien als het omhulsel waar het uurwerk (het tijdmechaniek) inzit. De eerste klok was een zonnewijzer waarbij de schaduw van de stift de tijd aangaf. Door het draaien van de aarde verplaatste de schaduw zich, zodat zo men de tijd kon inschatten. In onze huidige tijd onderscheiden wij twee soorten klokken. Als eerste hebben wij de ouderwetse analoge klokken die met wijzers de tijd aangeven. Door de opkomst van het digitale tijdperk is de digitale klok ontstaan. Deze klok geeft de tijd aan door middel van digitale cijfers.

Een klok is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Doordat alles in deze tijd steeds sneller moet is werken op de klok nog belangrijker geworden. Een strakke tijdplanning iedere dag komt steeds vaker voor en 24 uur in één dag is bijna te weinig. Waar u ook loopt op straat, in de winkel, in huis of op het werk, een klok zult u er altijd tegenkomen.

Houten klokken bedrukken

Waaruit bestaat een houtenklok uit?

Onze goedkoopste modellen (rond/rechthoekig) HDF analoge houtenklokken bestaat uit een volledige klok van hout. De goedkoopste houten wandklokken zijn niet voorzien van een rand of een houten behuizing. De goedkoopste klokken werken gemakkelijk op één AA batterij. De luxe houtenklokken zijn wel voorzien van een houten rand of houten behuizing. Dit maakt ook dat deze houtenklokken een luxer model zijn. De wijzerplaat is gemaakt van kunststof en net als de goedkoopste houtenklokken werkt de klok op één AA-batterij.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
klokken
scroll top arrow