• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

Klokken bedrukken

De goedkoopste wandklokken en staande klokken

Altijd de tijd kunnen zien in de woonkamer of kantoor? Wij produceren klokken met logo bedrukking voor u tegen de goedkoopste prijzen. Wij kunnen klokken leveren van verschillende materiaal soorten. Onze wandklokken zijn te verkrijgen in de volgende materiaalsoorten:

Daarnaast beschikken wij over staande klokken die u neer kan zetten in bijvoorbeeld uw kantoorpand. Tevens kunnen wij klokken custom-made maken, in uw eigen gewenste vorm. Onze klokken zijn in iedere gewenste kleur te verkrijgen en al te bestellen vanaf 50 stuks.

Wijzerplaat van de klokken bedrukken

JM Promotions bedrukt de klokken voor u met uw eigen logo of afbeelding. Het populairste is om de wijzerplaat te bedrukken met een geheel eigen opdruk. Het is mogelijk om een kleine opdruk te plaatsen op de wijzerplaat of een volledige bedrukte wijzerplaat. De opdruk op de wijzerplaat kan gezet worden in één tot maximaal vier kleuren of zelfs in een gehele full colour bedrukking. Het is tevens mogelijk om klokken in eigen vorm te produceren en te bedrukken in iedere gewenste kleur. De buitenkant van de klokken kan tevens worden voorzien van een eigen bedrukking.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over klokken bedrukken?

Hoe de wijzerplaat bedrukken van de klokken?

De populairste bedrukoptie van onze klokken is het bedrukken van de wijzerplaat. Een eigen bedrukte wijzerplaat valt het meeste op, omdat mensen altijd naar de wijzerplaat kijken van de klok. De mogelijkheden qua bedrukking die u heeft is om de wijzerplaat te bedrukken met een klein logo of een volledige bedrukking van de wijzerplaat. De opdruk die u wilt zetten op de wijzerplaat kan gezet worden in één kleur tot en met vier kleuren. De goedkoopste optie is om de wijzerplaat te bedrukken in één kleur. Als uw logo of afbeelding uit meer kleuren bestaat of een verloop van kleuren heeft, dan kunnen wij ook de wijzerplaat in full colour bedrukken voor u. Kortom, bij het bedrukken van de wijzerplaat heeft u veel opties vandaar dat dit ons meest verkochte drukoptie is.

Klokken bedrukken

Waarom is klokken bedrukken zo goedkoop?

JM Promotions is zelf fabrikant van de klokken en wij bedrukken de klokken ook zelf. Hierdoor kunnen wij de klokken aan uw aanbieden tegen de goedkoopste prijzen. Onze doelstelling is om de klokken altijd aan te bieden aan u tegen de scherpste prijzen. Wij proberen de transportkosten te verspreiden over meerdere bestellingen, want wij hebben wekelijks vrachtzendingen vanuit de fabriek. Zo kunnen wij bestellingen samenvoegen, zodat de vrachtzending voordeliger is. Tevens leveren wij de klokken rechtstreeks vanuit onze fabriek, dit betekent dat er geen overige partijen in het proces meedoen die de prijs doen oplopen.

klokken

Kunnen jullie ook glazen klokken bedrukken met logo?

In ons assortiment hebben wij voor u een glazen klok die te bedrukken is met logo of afbeelding. Een glazen wandklok heeft een modernere uitstraling dan de klassieke wijzerplaat. Deze klok is volledig te bedrukken met logo of afbeelding in één kleur tot en met een full colour bedrukking van de gehele klok. Het formaat van de geharde glazen wandklok is circa 200x4mm en werkt op één AA-batterij.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Klokken bedrukken
 • kookwekkers met logo
  Kookwekkers
 • wekkers met logo
  Wekkers
 • stopwatches met logo
  Stopwatches
scroll top arrow