klokken bedrukken

De goedkoopste wandklokken en staande klokken

Altijd de tijd kunnen zien in de woonkamer of kantoor? Wij produceren klokken met logo bedrukking voor u tegen de goedkoopste prijzen. Wij kunnen klokken leveren van verschillende materiaal soorten. Onze wandklokken zijn te verkrijgen in de volgende materiaalsoorten:

Daarnaast beschikken wij over staande klokken die u neer kan zetten in bijvoorbeeld uw kantoorpand. Tevens kunnen wij klokken custom-made maken, in uw eigen gewenste vorm. Onze klokken zijn in iedere gewenste kleur te verkrijgen en al te bestellen vanaf 100 stuks.

Wijzerplaat van de klokken bedrukken

JM Promotions bedrukt de klokken voor u met uw eigen logo of afbeelding. Het populairste is om de wijzerplaat te bedrukken met een geheel eigen opdruk. Het is mogelijk om een kleine opdruk te plaatsen op de wijzerplaat of een volledige bedrukte wijzerplaat. De opdruk op de wijzerplaat kan gezet worden in één tot maximaal vier kleuren of zelfs in een gehele full colour bedrukking. Het is tevens mogelijk om klokken in eigen vorm te produceren en te bedrukken in iedere gewenste kleur. De buitenkant van de klokken kan tevens worden voorzien van een eigen bedrukking.


Offerte aanvragen!