• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Klemborden bedrukken

Goedkope klemborden met logo

JM Promotions is leverancier van de goedkope klemborden en clipboarden in A4 formaat. Standaard leveren wij de klemborden in het wit, blauw of rood. Bij ons kunt u kiezen uit klemborden met een metalen clip of met een kunststof clip. Kiest u voor een kunststof clip, dan kunnen wij deze leveren in een (afwijkende) basiskleur. Wij kunnen klemborden bedrukken met logo, tekst of afbeelding. Kiest u voor een klembord met kunststof clip dan kunnen wij ook de clip bedrukken. Met onze bedrukte klemborden maakt u uw huisstijl compleet. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.

Goedkope klemborden met metalen clip
Klemborden met kunststof clip
Bekijk alle klemborden »

Custom-made klemborden

Als fabrikant kunnen wij klemborden geheel op maat produceren. Het is mogelijk om klemborden te produceren in uw eigen PMS kleur. Naast A4 formaat klemborden kunnen wij ook kleine klemborden of grote klemborden produceren voor andere formaten papier. Onze klemborden kunnen over het gehele oppervlak worden bedrukt met uw logo of tekst.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Klemborden met bedrukking

Voor het maken en bewaren van notities zijn klemborden een absolute must-have. De klemborden zijn handig om notities te maken vanwege de stevige achterkant. Bij ons in de collectie vind je diverse bedrukte klemborden die verkrijgbaar zijn voor een goedkope prijs. Wij bieden klassieke houten klemborden, klemborden met rekenmachine en klemborden met opslag ruimte aan. Al onze producten worden bedrukt met een logo of tekst en zijn verkrijgbaar in A3 tot en met A5 formaat. Heb je andere wensen dan de producten die wij aanbieden? Laat het ons weten!

klassieke houten klemborden

Klassieke houten klemborden

De klassieke houten clipboarden zijn ongeveer 9 mm dik en worden in de meeste gevallen geleverd van A3 tot en met A5 formaat. De houten klemmap kan echter ook in andere maten besteld worden. We kunnen de houten klemborden graveren met je logo of tekst. Gegraveerde klemborden van hout zijn ideaal als relatiegeschenk.

klemborden met rekenmachine

Klemborden met rekenmachine

De multifunctionele klemborden met rekenmachine zijn ontzettend handig. Maak notities en maak tegelijkertijd de benodigde berekeningen. De goedkope klemplaat met rekenmachine is gemaakt van PU en wordt geleverd in standaard A3 tot en met A5 formaat maar kunnen ook op maat worden gemaakt.

klemborden met opslagruimte

Klemborden met opslagruimte

Berg al je gemaakte notities op in de klemborden met opslagruimte. Deze unieke clipboarden zijn gemaakt van kunststof en geven je de mogelijkheid om notities te maken en daarna netjes op te bergen in de onderliggende ruimte. Hierdoor blijven je notities netjes en veilig bewaard. Bedruk de notitiehouder met een logo of tekst en kies uit het standaard A3, A4 of A5 formaat. Wil je een ander formaat? Laat het ons weten!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug