• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 186 reviews

Kledinghoezen bedrukken

Goedkope bedrukte kledinghoezen

JM Promotions is één van de grootste aanbieders van bedrukte kledinghoezen. Kledinghoezen worden gebruikt om kledingstukken kreukel- en vlekvrij te houden. Standaard is een kledinghoes uitgerust met een rits en opening voor een kledinghanger. Wij zijn als fabrikant van kledinghoezen in staat om hoezen te maken in elk gewenst formaat en elke gewenste kleur.

Zoekt u naar kledinghoezen met de snelste levertijd, dan raden wij u aan om te kiezen voor één van onze modellen die leverbaar zijn uit onze Nederlandse voorraad. Wij hebben drie modellen in onze voorraad:

 • Basiskledinghoes
 • Opvouwbare kledingtas
 • Luxe kledingtas

Ons meest verkochte kledinghoes is de basis kledinghoes. Dit is een kledinghoes die uw kleding op een simpele manier beschermt tegen kreukels en vlekken. Naast ons populaire model verkopen wij opvouwbare kledinghoezen en de luxe kledingtassen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten kledinghoezen bieden wij?

1. Basis kledinghoezen

Onze goedkoopste kledinghoezen zijn gemaakt van dun kunststof materiaal, waardoor de hoezen zeer licht en opvouwbaar zijn. Het standaard formaat van onze basis kledinghoes is 100x60 centimeter en de basiskleur is zwart. Basis kledinghoezen bedrukken is mogelijk op de voor- en achterzijde, echter dient er rekening gehouden te worden met de ritssluiting aan de voorzijde. Met het meegeven van een basis bedrukte kledinghoes brengt u uw logo of tekst onder de aandacht wanneer klanten nieuwe items komen. Op deze manier zal de gebruiker steeds weer uw boodschap zien, wanneer deze de hoes opent.

2. Opvouwbare kledinghoezen

Bent u op zoek naar kledinghoezen die gemakkelijker te vervoeren zijn. Kies dan voor onze opvouwbare kledinghoezen. Deze hoezen zijn gemakkelijk mee te nemen, daardoor ze dubbel te vouwen zijn en vast te klikken zijn. Tevens zitten er twee korte hengsels aan, waardoor het dragen van de kledinghoes gemakkelijk is. Het standaard formaat van de opvouwbare kledinghoes is 112x60 centimeter. Bij het bedrukken van deze kledinghoezen, dient er dus rekening gehouden te worden met de vouw van de hoes.

3. Luxe kledingtassen

Mocht u op zoek zijn naar een unieke, uitgebreide kledinghoes, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze luxe kledingtassen. Onze luxe kledingtassen, zijn meer tassen dan hoezen. Deze kledinghoezen zijn dubbel te vouwen, hebben extra vakken en hebben wanneer dubbelgevouwen de uitstraling van een luxe schoudertas. De tas heeft een kort hengsel en schouderriem. Hierdoor is het vervoer zeer eenvoudig en comfortabel. Het formaat van onze luxe kledingtassen is 110x60x8 centimeter.

Bedrukking van kledinghoezen

Een kledinghoes bedrukken kan op verschillende manieren. Kledinghoezen zijn geschikt voor bedrukking van uw logo, website, bedrijfsnaam of andere boodschap. De basiskleur van onze kledinghoezen is zwart, maar is te fabriceren in uw gewenste kleur. Bedrukking is mogelijk in één tot vier kleuren of full-colour. Bedrukking in full-color is handig wanneer uw logo of afbeelding een kleurverloop van verschillende kleuren heeft. Bij onze opvouwbare kledinghoezen en luxe kledingtassen, dient er bij bedrukking rekening gehouden te worden met het opvouwbare deel van de tas.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie kledinghoezen

Organiseren van kledij

Een kledinghoes is een zeer geschikt middel om kleding op een veilige manier op te bergen. Zo blijft de kleding schoon, stofvrij, kreukvrij en kan het meteen gedragen worden, wanneer het uit de hoes wordt gehaald. Het organiseren van kleding kan echter op vele manieren. Kleding kan opgeborgen worden in dozen, op hangers en op vele andere manieren. Hieronder wordt een lijst van handige organisatie tips beschreven.

Label de lades

Het labelen van lades, kan e voor zorgen dat iedereen altijd weet waar wat ligt. Dit kan handig zijn in kledingwinkels, maar ook in bijvoorbeeld een kinderkamer.

Gebruikt gekleurde hangers

Wanneer kleding op hangers hangt, kan het zo zijn, dat het lastig te zien is welk kledingstuk, waar precies hangt. Het gebruiken van gekleurde hangers, zorgt er voor dat in één oogopslag zichtbaar is waar, wat hangt. Zo kunnen bijvoorbeeld de T-shirts goed gescheiden worden van de overhemden.

Creëer extra ruimte

Het ophangen van kleding kan irritant zijn, wanneer het kledingrek volhangt. Er kan gemakkelijk extra ruimte gecreëerd worden, door bijvoorbeeld de lipjes van blikjes om een hanger te hangen, zodat er nog een hanger aan gehangen kan worden. Op deze manier verdubbel je in één klap de hoeveelheid kleding die je op je kledingrek kwijt kunt.

Organiseer lades

Bij het wegstoppen van sokken of onderbroeken ligt vaak alles na een dag alweer door elkaar. Dit kan simpel opgelost worden door speciale organisatordelen aan te schaffen, waarin sokken of andere kleine kledingstukken per stuk weggestopt kunnen worden.

Perfect gevouwen kleding

Het opvouwen van T-shirts, truien en overhemden is voor veel mensen een lastig karweitje. Dit kan opgelost worden door te investeren in een speciaal vouwhulpje. Dit zijn instrumenten waarmee door een paar keer heen en weer te schuiven, de perfect vouw tevoorschijn komt. Het shirt wordt recht gelegd en de losse delen kunnen zo uitgeklapt worden, dat het shirt perfect gevouwen wordt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • ponchos bedrukken
  Poncho's
 • t-shirts bedrukken
  T-Shirts
 • samengeperste handdoekjes bedrukken
  Samengeperste handdoekjes
 • koeltasjes bedrukken
  Koeltasjes
scroll top arrow