Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Onze werkwijze

JM Promotions begeleid je van de aanvraag tot de levering van het product. Het proces bestaat uit vijf stappen. Hoe dat proces er precies uitziet, vertellen wij hieronder.

Stap 1. Prijs opvragen

Het proces begint bij het idee dat je promotiemateriaal wilt bestellen. Je hebt je gewenste product gevonden en doet een aanvraag via het contactformulier dat je achter de prijs opvragen button vind. We vragen je om je persoonlijke wensen achter te laten, zoals: product, aantallen, kleur, bedrukking en levertijd.

“Wat is de prijs voor 500 groene zadelhoesjes met logo? Levering het liefst over circa 3 weken”

Je aanvraag komt bij ons binnen. Vervolgens gaat de accountmanager kijken of de aanvraag haalbaar is binnen de gestelde levertijd. Bij onduidelijkheid zal de accountmanager zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat de lucht geklaard is en beide partijen op een lijn zitten.


Stap 2. Vrijblijvende offerte

Als de persoonlijke wensen en levertijd (inclusief vertragingsmarge) haalbaar zijn, dan zal de aanvraag worden uitgezet bij gecertificeerde fabrieken waar wij mee samenwerken. Wij selecteren de fabrieken op basis van verschillende criteria – afhankelijk van de persoonlijke wensen – en ervaring.

“Onze fabrieken hebben jarenlange ervaring met het full colour bedrukken van zadelhoesjes”

Door deze handelswijze kunnen wij bijna gegarandeerd een productie van hoge kwaliteit afleveren. Het beste voorstel vertalen wij naar een op maat gemaakte offerte en deze zullen wij zo snel mogelijk toesturen. De offerte is vrijblijvend en gratis.


Stap 3. Digitale drukproef

Wanneer je tevreden bent over de offerte, dan geef je dit door aan je accountmanager. Je gaat daarmee akkoord met de prijs, maar nog niet met de productie. Je wilt natuurlijk weten hoe de productie eruit komt te zien. Dit kan met een digitale drukproef. Voor het opmaken van een digitale drukproef hebben wij een gevectoriseerd bestand van de gewenste opdruk nodig.

“Met de digitale drukproef kun je zien hoe de zadelhoesjes eruit komen te zien”

Na ontvangst gaat onze DTP’er (grafische vormgever) aan de slag. Je wensen en ideeën worden vertaalt naar een digitale drukproef en deze krijg je toegestuurd per mail. Als je fouten tegenkomt in het voorstel, is het belangrijk dit direct kenbaar te maken. Onze DTP’er zal de drukproef aanpassen.


Stap 4. Start productieproces

Als je akkoord geeft op de digitale drukproef, dan wordt je aanvraag omgezet in een order. Je accountmanager zal de geselecteerde fabriek een seintje geven dat het productieproces van start kan gaan. Je accountmanager bespreekt de laatste details van de drukproef met de fabriek, zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan.

“Voor het mooiste resultaat bespreekt je accountmanager de digitale drukproef met de fabriek”

Zodra de productie is gestart, dan is het niet meer mogelijk om de productie te wijzigen. Als de situatie er om vraagt dan houden wij je op de hoogte van de vorderingen. Geen bericht is goed gericht.


Stap 5. Levering

Van de fabriek krijgen wij een seintje als het productieproces succesvol is afgerond. We gaan dan, in overleg met de fabriek, het transport naar Nederland regelen. De levering is afhankelijk van de afgesproken datum en manier van transport. Normaal gesproken is de levertijd ongeveer 3 weken, maar je kunt eventueel ook voor een spoedlevering kiezen.

“Bij binnenkomst beoordelen wij de zadelhoesjes aan de hand van diverse criteria”

Bij aankomst zullen wij het eindproduct beoordelen, bijvoorbeeld op de kleur en bedrukking. Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor levering. Eventueel kun je de productie in Santpoort Noord komen afhalen.


Heb je nog vragen over onze werkwijze?

Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Hier hebben wij de meest voorkomende vragen van onze klanten op een rijtje gezet. Krijg je daar geen antwoord op je vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug