• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

Keycords bedrukken

Keycords met naam, tekst of logo

Voor keycords met logo bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. We leveren al onze keycords met een karabijnhaakje waar sleutels aan bevestigd kunnen worden. De meest verkochte keycord is 90cm lang en 2cm breed. Voor meer gebruikersgemak kunt u extra accessoires toevoegen aan de keycords, zoals een veiligheidsclip, afneembaar koppelstuk en/of badgehouder. Keycords met badgehouders zijn populair bij bedrijven die actief zijn op beurzen, bijeenkomsten en conferenties. Bedrijven geven bedrukte keycords gratis weg als onderdeel van een promotiecampagne.

Goedkope keycords 10 tot 20mm breed
Keycords met veiligheidsclip, buckle en/of badgehouder
Bekijk alle keycords »

Ontwerp uw eigen keycords op maat

Als fabrikant van de keycords kunnen we ook keycords op maat maken. U kunt afmetingen, zoals de lengte en breedte van de keycord, naar wens bepalen. Ook kunnen we de basiskleur van de keycords bepalen, zodat deze bijvoorbeeld overeenkomt met uw huisstijl. Vervolgens kunnen we de keycords bedrukken met uw logo of tekst in full colour. Bedrukken we op één of meer posities of over de gehele oppervlakte?


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Keycords of lanyards bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Het bedrukken van keycords met uw logo is goede manier om in het oog te springen. Bedrukte lanyards zijn voordelig te maken en is een populair product om gratis weg te geven. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wij kunnen ook onbedrukte keycords leveren.

bedrukte keycords met veiligheidsclip

Bedrukte keycords met veiligheidsclip

Keycords met veiligheidsclip zijn ideaal voor mensen die bijvoorbeeld in een fabriek werken of spelende kinderen. Zodra er spanning op de lanyard komt te staan is deze snel en eenvoudig los te klikken.

keycords met opdruk en afneembare buckle

Keycords met opdruk en afneembare buckle

Ben je op zoek naar een ander type nekkoort? We kunnen ook bedrukte keycords leveren met afneembare buckle. Dit is handig als men een pas of sleutels mee moet geven die aan het keycord bevestigd zijn.

keycords met badgehouder met bedrukking

Keycords met badgehouder met bedrukking

Nekkoorden zijn er in verschillende varianten. Zo hebben we keycords met badgehouder. Deze zijn superhandig bij een evenement, beurs of in een groot bedrijf. Ook deze keycords kunnen bedrukt worden met logo of bedrijfsnaam.

veter Keycords met opdruk

Veter Keycords met opdruk

Ga voor een exclusieve en handige keycord met veter. De veter lanyard kunnen we leveren in elke gewenste PMS kleur Het is mogelijk om de oppervlakte in maximaal 4 kleuren geweven met uw logo of ander ontwerp.

uitrekbare keycords met afrolmechanisme

Uittrekbare keycords met afrolmechanisme

Een keycord met afrolmechanisme is heel gemakkelijk als je vaak je druppel, batch of sleutel moet gebruiken. Ook deze lanyard is eenvoudig te personaliseren en te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug