Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Keukenaanstekers bedrukken

Goedkope keukenaanstekers met logo

Op zoek naar de goedkoopste keukenaanstekers met logo? JM Promotions levert huis- en tuinartikelen met logo, zoals keukenaanstekers met logo tegen de laagste tarieven. Met onze keuken aanstekers kunt u de gaspit in de keuken aansteken. De aanstekers zijn ook geschikt voor het aansteken van kaarsen, vuurwerk, sigaret en sigaren. Onze goedkope keukenaanstekers zijn beschikbaar in diverse basiskleuren, welke we standaard op voorraad hebben. Deze aanstekers kunnen we extra snel leveren.

Goedkope keukenaanstekers van plastic
Aanstekers voor o.a. kaarsen en barbecue
Bekijk alle keukenaanstekers »

Custom-made keukenaanstekers

Wanneer u zoekt naar keukenaanstekers op maat, dan helpen we u graag verder. We kunnen onze keukenaanstekers produceren in iedere gewenste kleur. Niet alleen de basiskleuren, maar ook in uw gewenste PMS kleur. We kunnen de aanstekers bedrukken met uw logo of tekst, ook in full colour. De opdruk doen we standaard enkelzijdig, maar als fabrikant van de keukenaanstekers bieden we u de mogelijk om de aanstekers dubbelzijdig te bedrukken. De opdruk mag aan beide zijden zelfs van elkaar afwijken, waardoor u op de ene kant uw logo kunt laten plaatsen en op de andere zijde uw contactgegevens.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Verschillende soorten keukenaanstekers

Maak reclame met aanstekers in diverse uitvoeringen en met bedrukking van logo of bedrijfsnaam. We leveren diverse bedrukte aanstekers bijvoorbeeld: keukenaanstekers met logo, gasaanstekers, elektrische aanstekers, maar ook speciale aanstekers, zoals vuurwerkaanstekers. We kunnen alle aanstekers bedrukken en ze zijn daarmee uitermate geschikt als reclame aanstekers.

aansteker met buigbaar voorstuk en bedrukking

Aansteker met buigbaar voorstuk en bedrukking

Deze gasaansteker is uitermate geschikt voor het aansteken van kaarsen, de barbecue en de openhaard. Gemakkelijk te bedrukken met een logo en te voorzien van reclame. Met het buigbare voorstuk steek je gemakkelijk de moeilijkste plekjes aan.

slanke kaarsen aansteker voorzien van logo

Slanke kaarsen aansteker voorzien van logo

Heb je veel kaarsen in huis? Dan is de gepersonaliseerde kaarsen aansteker echt iets voor jou! Door het smalle postuur van de kaarsenaansteker ben je in staat om iedere kaars in huis aan te steken. Bestel de kaarsenaansteker met logo of tekst.

inklapbare aanstekers met bedrukking

Inklapbare aanstekers met bedrukking

Deze inklapbare aansteker is geschikt als openhaard aansteker, bbq aansteker, gas aansteker, kaarsen aansteker, tafel aansteker en voor nog veel meer. De aansteker is erg handig om overal mee naar toe te nemen doordat deze inklapbaar is.

elektrische aansteker (usb oplaadbaar)

Elektrische aansteker (usb oplaadbaar)

Nooit meer een nieuwe aansteker kopen met deze usb oplaadbare elektrische aansteker. Laad de usb aansteker op en je bent vervolgens klaar voor gebruik! Als je deze laat bedrukken met logo of bedrijfsgegevens kun je heel lang reclame maken.

vuurwerk aansteker met logo

Vuurwerk aansteker met logo

Veilig het nieuwe jaar in doe je met de vuurwerk aansteker. Deze aansteker is speciaal gemaakt om vuurwerk mee af te steken. De aansteker is windbestendig waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Bedruk de aansteker met logo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug