4.7 /5
van
118 reviews

Kerstballen op maat bedrukken

Goedkope kerstballen op maat

JM Promotions produceert onbreekbare kerstballen van foam. Wij kunnen een foam kerstbal op maat produceren, maar u kunt ook voor standaard kleine kerstbal of grote kerstbal kiezen. In welke kleur wilt u de op maat gemaakte kerstbal? Wij kunnen het materiaal van de kerstbal van eigen PMS kleur voorzien. Kortom, u bepaalt de kleur en formaat van de kerstbal en wij produceren de kerstbal op maat.

  • Kerstballen van 6cm, 7cm, 8cm of op maat
  • Kerstbal in eigen kleur

Kerstballen volledig bedrukken en verpakken

Wij kunnen foam kerstballen op maat volledig bedrukken. Een volledig bedrukte kerstbal bedrukken wij in full colour. Het is ook mogelijk om te bedrukken in één of enkele kleuren op één of twee posities.

Wij kunnen de gepersonaliseerde kerstbal verpakken in een geschenkdoos of gift-box. De bedrukte kerstballen op maat kunnen per stuk verpakt worden of in meer verpakking. Door de kerstbal te verpakken heeft u een leuk relatiegeschenk om weg te geven.

  • Kerstballen bedrukken op één of twee posities
  • Goedkope kerstballen bedrukken met één tot vier kleuren
  • Kerstbal verpakken in geschenkdoos of gift-box

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over de volledig bedrukte kerstbal op maat

Wij zijn de fabrikant van goedkope kerstballen. Als fabrikant kunnen wij kerstballen op maat maken. Naast de kleine kerstballen van 6cm, gemiddelde kerstballen van 7cm en grote kerstballen van 8cm, kunnen wij ook kerstballen produceren in een kleiner of groter formaat. Laat de kerstbal op maat volledig bedrukken en u heeft een leuke, origineel relatiegeschenk voor de kerstperiode. Wij bieden u de mogelijkheid om een kerstbal zelf te ontwerpen.

Kerstballen op maat bedrukken

Waarom een kunststof kerstbal?

Onze kerstballen op maat worden gemaakt van kunststof. Een kerstbal van kunststof is bijna niet te onderscheiden van een kerstbal van glas en daarnaast ook bijna onbreekbaar. Een kerstbal van kunststof heeft als voordeel dat deze ook nog eens goedkoper is dan een kerstbal van glas.

Een kerstbal op maat?

Wij kunnen kerstballen op maat produceren. Dat betekent dat wij het formaat van de kerstbal op maat kunnen laten maken. Wilt u een grotere kerstballen van 10 cm? Dan kunnen wij deze voor u produceren. Het is ook mogelijk om een kleinere kerstbal te laten produceren.

Kerstbal op maat in een andere vorm?

Wij kunnen ook custom-made kunststof kerstbal fabriceren. Custom made betekent dat u een kunststof kerstbal in iedere gewenst vorm kunt laten produceren. U moet hierbij denken aan een kunststof kerstbal in de vorm van een figuurtje of hartje, maar het is tevens mogelijk om een kerstbal te ontwerpen van bijvoorbeeld uw eigen product. Niets is ons te gek.

Volledige kerstbal full color bedrukken?

Qua bedrukking is bij de kunststof kerstballen op maat volledig bedrukt van alles mogelijk. Bestaat uw logo uit meer dan vier kleuren of een kleuren verloop, dan kunnen wij de kerstbal volledig full-colour bedrukken. Wij bedrukken de kerstballen volledig rondom, dat betekent dat het gehele oppervlak van de kerstbal op maat naar wens bedrukt kan worden.

Waarom kerstballen op maat volledig bedrukken?

De bedrukte kerstballen van JM Promotions zijn ideaal als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Kerstballen van kunststof zijn onbreekbaar en zijn daardoor geschikt om weg te geven. Onbreekbare kerstballen kunt u gebruiken als unieke give-away op uw bedrijfsevenement, zoals op een bedrijfskerstfeest. Ook zijn kerstballen met uw logo als geschenk in uw eigen kerstpakket.

Offerte aanvragen!