Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Kerstballen volledig bedrukt

Kerstballen rondom bedrukken in full colour

Als kerstballen fabrikant en specialist bieden wij je de unieke mogelijkheid om de kerstballen rondom te laten bedrukken in full colour. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een afbeelding of opdruk met kleurenverloop in hoge kwaliteit op de kerstballen aan te brengen. Het voordeel van een volledige rondom bedrukking is dat je op iedere positie van de kerstbal een andere opdruk kunt laten plaatsen of dat je kerstballen van een doorlopend patroon kunt voorzien.

In eigen formaat
Volledig rondom full colour bedrukken
Bepaal de kleur van het ophangstrikje
Volledig bedrukte kerstballen laten verpakken

Volledig bedrukte kerstballen in eigen formaat

Bij de volledig bedrukte kerstballen kun je ook het formaat of diameter van de kerstballen bepalen. Hoe groter de diameter, hoe meer ruimte er ontstaat voor een bedrukking. De meeste klanten kiezen voor het standaard formaat kerstbal van 7cm. Ook de kleur van het ophangstrikje kun je zelf bepalen. Als finishing touch kun je de volledig bedrukte kerstballen laten verpakken in een doosje, zodat je een leuke weggever hebt dat ook nog eens een bijdrage levert aan de naamsbekendheid van je bedrijf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer over de full colour kerstballen op maat

Wij zijn de fabrikant van goedkope kerstballen. Als fabrikant kunnen wij kerstballen op maat maken. Naast de kleine kerstballen van 6cm, gemiddelde kerstballen van 7cm en grote kerstballen van 8cm, kunnen wij ook kerstballen produceren in een kleiner of groter formaat. Laat de kerstbal op maat volledig bedrukken en u heeft een leuke, origineel relatiegeschenk voor de kerstperiode. Wij bieden u de mogelijkheid om een kerstbal zelf te ontwerpen.

Waarom een kunststof kerstbal?

Onze kerstballen op maat worden gemaakt van kunststof. Een kerstbal van kunststof is bijna niet te onderscheiden van een kerstbal van glas en daarnaast ook bijna onbreekbaar. Een kerstbal van kunststof heeft als voordeel dat deze ook nog eens goedkoper is dan een kerstbal van glas.

kerstballen op maat bedrukken

Een kerstbal op maat?

Wij kunnen kerstballen op maat produceren. Dat betekent dat wij het formaat van de kerstbal op maat kunnen laten maken. Wilt u een grotere kerstballen van 10 cm? Dan kunnen wij deze voor u produceren. Het is ook mogelijk om een kleinere kerstbal te laten produceren.

Kerstbal op maat in een andere vorm?

Wij kunnen ook custom-made kunststof kerstbal fabriceren. Custom made betekent dat u een kunststof kerstbal in iedere gewenst vorm kunt laten produceren. U moet hierbij denken aan een kunststof kerstbal in de vorm van een figuurtje of hartje, maar het is tevens mogelijk om een kerstbal te ontwerpen van bijvoorbeeld uw eigen product. Niets is ons te gek.

Volledige kerstbal full color bedrukken?

Qua bedrukking is bij de kunststof kerstballen op maat volledig bedrukt van alles mogelijk. Bestaat uw logo uit meer dan vier kleuren of een kleuren verloop, dan kunnen wij de kerstbal volledig full-colour bedrukken. Wij bedrukken de kerstballen volledig rondom, dat betekent dat het gehele oppervlak van de kerstbal op maat naar wens bedrukt kan worden.

Waarom kerstballen op maat volledig bedrukken?

De bedrukte kerstballen van JM Promotions zijn ideaal als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Kerstballen van kunststof zijn onbreekbaar en zijn daardoor geschikt om weg te geven. Onbreekbare kerstballen kunt u gebruiken als unieke give-away op uw bedrijfsevenement, zoals op een bedrijfskerstfeest. Ook zijn kerstballen met uw logo als geschenk in uw eigen kerstpakket.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kerstballen met bedrukking

Heb je na interesse gekregen in gepersonaliseerde kerstballen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug