4.7 /5
van
68 reviews

Verpakte kerstballen

Kerstballen verpakken in geschenkdoos of gift-box

Wij kunnen de bedrukte kerstballen verpakken in een geschenkdoos of gift-box zodat u een leuk geschenk heeft voor uw relaties. Bent u ook op zoek naar een kerstballen in cadeauverpakking, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om kerstballen te laten verpakken per stuk, 3 stuks, 4 stuks, 6 stuks en meer! Het is mogelijk om de kerstballen in kartonnen als in plastic verpakkingen te bestellen.

  • Kerstbal per stuk in transparant doosje of tube
  • Kerstbal per stuk in kartonnen doosje wit of gekleurd
  • Kerstballen per 3 stuks in transparant doosje
  • Kerstballen per 4 stuks in vierkant kartonnen doosje
  • Kerstballen per 6 stuks in transparante tube
  • Kerstballen per 6 stuks in luxe gift-box

Kerstbal verpakking bedrukken

Kerstballen in verpakking worden ook weggeven op beurzen of in winkels bij aankoop van een product. Het is dan leuk om de bedrukte kerstbal te verpakken, zodat deze én uitstraling heeft en de kerstbal beschermt tegen stoten. Wij kunnen de kartonnen verpakking van de kerstbal bedrukken met logo of tekst.

  • Kerstbal verpakking bedrukken met logo of tekst
  • Karton bedrukken in één of meerdere kleuren tot full colour bedrukking

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over verpakte kerstballen

Kerstballen met verpakking als relatiegeschenk

JM Promotions is gespecialiseerd in custom-made producties van kerstballen met verpakking. Verpakte kerstballen met logo zijn ideaal als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Nu de kerstdagen weer bijna aanbreken zijn onze verpakte kerstballen zeer gewenst als geschenk. Veel bedrijven kiezen ervoor de ballen cadeau te doen aan hun klanten wanneer zij een product hebben aangeschaft. Ook zijn de kerstballen populair als kerstgeschenk aan werknemers binnen het bedrijf. Bedrijven kiezen bijvoorbeeld vaak voor bedrukte kerstballen per 3 stuks verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Verschillende materialen verpakking

JM Promotions is specialist op het gebied van custom-made verpakkingen. Doordat wij de verpakkingen produceren in onze eigen fabriek, bieden wij veel mogelijkheden wat betreft het materiaal van de verpakking. De meest verkochte materialen zijn plastic en karton. Onze plastic geschenkverpakkingen zijn zowel transparant als mat beschikbaar. Zoekt u naar een luxe geschenkverpakking, dan kunt u ook kiezen voor onze kunststof verpakkingen. Deze kunnen wij voorzien van een luxe interieur van zacht materiaal, waar de kerstballen in kunnen liggen. Wij kunnen onze verpakkingen leveren in iedere gewenste kleur of kleurcombinatie.

Kunnen de verpakkingen ook bedrukt worden?

Het is bij JM Promotions niet alleen mogelijk om onze kerstballen te bedrukken met uw logo, maar ook onze verpakkingen. Wij zijn al vroeg in het productieproces van de verpakkingen aanwezig, waardoor wij uw opdruk tot aan de randen kunnen aanbrengen. Het is hierdoor ook mogelijk om de verpakking volledig te bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen ook de gehele verpakking bedrukken in uw eigen PMS-kleur, zodat uw huisstijl goed terug te vinden is.

Uw eigen gewenste vorm of formaat

Doordat wij de verpakkingen produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij deze in uw eigen gewenste vorm of formaat produceren. Standaard verpakken wij onze kerstballen met een ronde tube of met een vierkant doosje. Mocht u echter op zoek zijn naar een verpakking in uw eigen vorm of formaat, dan bieden wij ook de mogelijkheid om custom-made verpakkingen te laten maken.

Bepaal uw eigen aantal stuks per verpakking

Veel bedrijven kiezen ervoor om onze kerstballen te voorzien van een geschenkverpakking per stuk of per 3 stuks. Wij kunnen echter ook onze kerstballen per ieder ander gewenst aantal verpakken. U kunt ook kiezen voor een bulkverpakking. Standaard worden onze kerstballen met 6cm doorsnede verpakt per 12 stuks en de kerstballen met 8cm doorsnede per 6 stuks.

Bestel onze goedkope kerstballen met verpakking

Wanneer u interesse heeft gekregen in onze bedrukte kerstballen met een mooie geschenkverpakking, kunt u via ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte aanbieden. Voorbeelden van onze verpakte kerstballen kunt u vinden op de website.

Verpakking

Wanneer u kerstballen wilt laten verpakken is de snelste optie om te kiezen voor een bulk verpakking. Voor per stuk verpakte kerstballen kunnen wij ook een snelle oplossing aanbieden. Echter, zijn de per stuk verpakte kerstballen een stuk goedkoper wanneer u wat langer de tijd heeft. Bij een langere levertijd kunnen wij de kerstballen ook per ieder ander gewenst aantal stuks verpakken.

Offerte aanvragen!