Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Verpakte kerstballen in doosje

Bedrukte kerstballen in geschenkdoos

Je kunt bij ons de bedrukte kerstballen laten verpakken in een doosje of gift-box. Verpakte kerstballen zijn niet alleen extra leuk om weg te geven, de verpakking biedt de kerstballen met logo ook nog eens bescherming tegen krassen of andere beschadigingen. Je kunt kiezen uit een transparante plastic verpakking, zoals een doosje of tube, of een kartonnen doos. De kerstballen verpakken wij per stuk, 3 stuks, 4 stuks, 6 stuks of op maat. Wij kunnen ieder formaat kerstbal verpakken.

Kerstballen per stuk in transparant doosje of tube
Kerstballen per stuk in karton doosje wit of gekleurd
Kerstballen verpakken per 3, 4, 6 of 8 stuks
Kerstballen verpakking laten bedrukken

Laat ook de kerstballen verpakking bedrukken

Onze kerstballen in doosje of andere verpakking worden vaak weggeven op beurzen, in winkels bij aankoop van een product of als relatiegeschenk in de decemberdagen. Het is dan extra leuk om de bedrukte kerstbal te verpakken, zodat deze én uitstraling heeft en de kerstbal beschermt tegen stoten. Je kunt deze verpakking personaliseren, zodat deze bedrukte kerstballen in doosje nog leuker zijn om weg te geven.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over verpakte kerstballen

Kerstballen met verpakking als relatiegeschenk

JM Promotions is gespecialiseerd in custom-made producties van kerstballen met verpakking. Verpakte kerstballen met logo zijn ideaal als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Nu de kerstdagen weer bijna aanbreken zijn onze verpakte kerstballen zeer gewenst als geschenk. Veel bedrijven kiezen ervoor de ballen cadeau te doen aan hun klanten wanneer zij een product hebben aangeschaft. Ook zijn de kerstballen populair als kerstgeschenk aan werknemers binnen het bedrijf. Bedrijven kiezen bijvoorbeeld vaak voor bedrukte kerstballen per 3 stuks verpakt in een mooie geschenkverpakking.

bedrukte kerstballen in geschenkdoosje

Verschillende materialen verpakking

JM Promotions is specialist op het gebied van custom-made verpakkingen. Doordat wij de verpakkingen produceren in onze eigen fabriek, bieden wij veel mogelijkheden wat betreft het materiaal van de verpakking. De meest verkochte materialen zijn plastic en karton. Onze plastic geschenkverpakkingen zijn zowel transparant als mat beschikbaar. Zoekt u naar een luxe geschenkverpakking, dan kunt u ook kiezen voor onze kunststof verpakkingen. Deze kunnen wij voorzien van een luxe interieur van zacht materiaal, waar de kerstballen in kunnen liggen. Wij kunnen onze verpakkingen leveren in iedere gewenste kleur of kleurcombinatie.

Kunnen de verpakkingen ook bedrukt worden?

Het is bij JM Promotions niet alleen mogelijk om onze kerstballen te bedrukken met uw logo, maar ook onze verpakkingen. Wij zijn al vroeg in het productieproces van de verpakkingen aanwezig, waardoor wij uw opdruk tot aan de randen kunnen aanbrengen. Het is hierdoor ook mogelijk om de verpakking volledig te bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen ook de gehele verpakking bedrukken in uw eigen PMS-kleur, zodat uw huisstijl goed terug te vinden is.

Uw eigen gewenste vorm of formaat

Doordat wij de verpakkingen produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij deze in uw eigen gewenste vorm of formaat produceren. Standaard verpakken wij onze kerstballen met een ronde tube of met een vierkant doosje. Mocht u echter op zoek zijn naar een verpakking in uw eigen vorm of formaat, dan bieden wij ook de mogelijkheid om custom-made verpakkingen te laten maken.

Bepaal uw eigen aantal stuks per verpakking

Veel bedrijven kiezen ervoor om onze kerstballen te voorzien van een geschenkverpakking per stuk of per 3 stuks. Wij kunnen echter ook onze kerstballen per ieder ander gewenst aantal verpakken. U kunt ook kiezen voor een bulkverpakking. Standaard worden onze kerstballen met 6cm doorsnede verpakt per 12 stuks en de kerstballen met 8cm doorsnede per 6 stuks.

Bestel onze goedkope kerstballen met verpakking

Wanneer u interesse heeft gekregen in onze bedrukte kerstballen met een mooie geschenkverpakking, kunt u via ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte aanbieden. Voorbeelden van onze verpakte kerstballen kunt u vinden op de website.

Verpakking

Wanneer u kerstballen wilt laten verpakken is de snelste optie om te kiezen voor een bulk verpakking. Voor per stuk verpakte kerstballen kunnen wij ook een snelle oplossing aanbieden. Echter, zijn de per stuk verpakte kerstballen een stuk goedkoper wanneer u wat langer de tijd heeft. Bij een langere levertijd kunnen wij de kerstballen ook per ieder ander gewenst aantal stuks verpakken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kerstballen met bedrukking

Heb je na interesse gekregen in gepersonaliseerde kerstballen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug