• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Glazen kerstballen

Traditionele kerstballen van glas met logo

Ben je op zoek naar kerstballen van glas? Dan kunnen wij je helpen. Onze glazen kerstballen zijn iets duurder en kwetsbaarder dan onbreekbare plastic kerstballen, maar daarvoor krijg je wel een traditionele kerstbal met exclusieve uitstraling terug. Je kunt kiezen uit glazen kerstballen van 6cm of 8cm in een van de vele standaard kleuren. Het is mogelijk om kerstballen van glas om maat te maken, zoals in je eigen formaat en PMS kleur.

Glazen kerstballen van 6cm, 8cm of op maat
Keuze uit vele basiskleuren of een PMS kleur op maat
Glazen kerstballen bedrukken, eventueel glitterprint

Bedrukte glazen kerstballen

Bij ons kun je de glazen kerstballen laten bedrukken met je logo of andere bedrukking. Het is eventueel mogelijk om de glazen kerstballen met glitterprint te bedrukken. Dit doen wij gebruikelijk op één of twee posities. De opdruk op de posities mag van elkaar afwijken, zodat de ene opdruk een logo is en de andere opdruk een stuk tekst. Je kunt de glazen kerstballen laten verpakken, zodat de kerstballen nog leuker zijn om weg te geven en daarnaast de kerstballen ook bescherming biedt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over een kerstballen van glas?

Wij zijn de fabrikant van kerstballen van glas en kunnen kerstballen van glas bedrukken. Wilt u gaan voor de iets klassiekere kerstbal gemaakt van glas? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Denk na over het formaat, de kleur, de bedrukking en eventuele verpakking van de kerstballen van glas.

In welke formaten zijn de glazen kerstballen beschikbaar?

De glazen kerstballen zijn er in verschillende maten. De maten variëren van 6 tot 8 centimeter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor grotere kerstballen van glas. Kies voor grotere kerstballen van glas als deze in een grote kerstboom komen te hangen. Het is ook mogelijk om kerstballen van glas als kerstdecoratie of kerstversiering te gebruiken.

oranje kerstballen bedrukken

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De meest gangbare kleuren zijn rood, zilver en goud. Wilt u graag afwijken van de typische kerstkleuren? Dan is dit mogelijk, wij produceren de kerstbal van glas in eigen kleur. Tevens kunnen wij de kerstbal afwerken met een matte of glanzende laag.

Kerstbal van glas laten bedrukken?

Wij kunnen kerstballen van glas bedrukken met logo, tekst of afbeelding. De glazen kerstballen kunnen rondom worden bedrukt, waardoor zij geheel gepersonaliseerd worden. Wat u op de kerstballen bedrukt wil hebben, bepaalt u helemaal zelf. U kunt een full colour foto bedrukken op de kerstbal van glas of een eenkleurig logo volledig rondom de glazen kerstbal drukken.

Het enige wat u moet doen is aan ons aangeven welke afmeting glazen kerstbal u wilt. Tevens willen wij de kleur kerstbal en het ontwerp van de kerstbal ontvangen zodat wij een digitale drukproef kunnen toesturen. en de opdruk digitaal toesturen. Wij starten pas met kerstballen bedrukken als u een akkoord heeft gegeven.

Hoe verpakken en verzenden jullie glazen kerstballen?

Wij kunnen de kerstballen op verschillende manieren verpakken. De verpakking bestaat uit transparant plastic of karton. Wij kunnen de verpakking bedrukken zodat u een luxe give-away heeft. De kerstballen van glas verpakken wij per stuk, per 3 stuks, per 4 stuks of per 6 stuks. Wilt u de kerstballen in grotere aantallen verpakken, dan raden wij u te informeren naar de mogelijkheden.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kerstballen met bedrukking

Heb je na interesse gekregen in gepersonaliseerde kerstballen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug