4.7 /5
van
122 reviews

Glazen kerstballen

Traditionele kerstballen van glas kopen

Ook voor kerstballen van glas bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Waarom zou u nog breekbare glazen kerstballen in huis halen als er ook onbreekbare kerstballen bestaan? Dat kan zijn omdat glazen kerstballen een traditionele uitstraling hebben en bekend staan als een traditionele vorm van kerstversiering. Bij ons kunt u kiezen uit glazen kerstballen van 6cm of glazen kerstballen van 8cm. Het is mogelijk om de basiskleur van de kerstbal naar wens aan te passen zodat iedere kleur kerstbal leverbaar is.

  • Kerstbal van glas van 6/7/8 cm of ander formaat
  • Keuze uit diverse basiskleuren, alsmede uw PMS kleur
  • Kerstbal met opdruk op één/twee posities of volledig

Glazen kerstballen met uw logo erop

Gaat u de glazen kerstbal inzetten voor reclame- of promotiedoeleinden, dan kunnen wij de kerstbal van uw logo of andere opdruk voorzien. Wij kunnen de kerstbal van glas bedrukken op één of twee posities. De opdruk op de posities mag van elkaar afwijken, zodat de ene opdruk een logo is en de andere opdruk een stuk tekst. Omdat de kans op schade bij de glazen kerstballen groter is dan bij de onbreekbare kunststof kerstballen, raden wij aan om de kerstballen van glas te laten verpakken. Het is mogelijk om de kerstballen in kartonnen verpakking of plastic verpakking te bestellen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over een kerstbal van glas?

Wij zijn de fabrikant van kerstballen van glas en kunnen kerstballen van glas bedrukken. Wilt u gaan voor de iets klassiekere kerstbal gemaakt van glas? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Denk na over het formaat, de kleur, de bedrukking en eventuele verpakking van de kerstballen van glas.

glzen kerstballen bedrukken

In welke formaten zijn de glazen kerstballen beschikbaar?

De glazen kerstballen zijn er in verschillende maten. De maten variëren van 6 tot 8 centimeter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor grotere kerstballen van glas. Kies voor grotere kerstballen van glas als deze in een grote kerstboom komen te hangen. Het is ook mogelijk om kerstballen van glas als kerstdecoratie of kerstversiering te gebruiken.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De meest gangbare kleuren zijn rood, zilver en goud. Wilt u graag afwijken van de typische kerstkleuren? Dan is dit mogelijk, wij produceren de kerstbal van glas in eigen kleur. Tevens kunnen wij de kerstbal afwerken met een matte of glanzende laag.

Kerstbal van glas laten bedrukken?

Wij kunnen kerstballen van glas bedrukken met logo, tekst of afbeelding. De glazen kerstballen kunnen rondom worden bedrukt, waardoor zij geheel gepersonaliseerd worden. Wat u op de kerstballen bedrukt wil hebben, bepaalt u helemaal zelf. U kunt een full colour foto bedrukken op de kerstbal van glas of een eenkleurig logo volledig rondom de glazen kerstbal drukken.

Het enige wat u moet doen is aan ons aangeven welke afmeting glazen kerstbal u wilt. Tevens willen wij de kleur kerstbal en het ontwerp van de kerstbal ontvangen zodat wij een digitale drukproef kunnen toesturen. en de opdruk digitaal toesturen. Wij starten pas met kerstballen bedrukken als u een akkoord heeft gegeven.

Hoe verpakken en verzenden jullie glazen kerstballen?

Wij kunnen de kerstballen op verschillende manieren verpakken. De verpakking bestaat uit transparant plastic of karton. Wij kunnen de verpakking bedrukken zodat u een luxe give-away heeft. De kerstballen van glas verpakken wij per stuk, per 3 stuks, per 4 stuks of per 6 stuks. Wilt u de kerstballen in grotere aantallen verpakken, dan raden wij u te informeren naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen!