Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Kerstballen in eigen kleur

Op maat gemaakte kerstballen in eigen kleur en formaat

Als kerstballen fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om kerstballen op maat te laten maken. Wij hebben standaard formaten van 6cm, 7cm en 8cm maar je kunt ook kerstballen in je eigen kleur of formaat laten maken. Wil je bijvoorbeeld grote kerstballen van 10cm of 12cm in een speciale PMS kleur, dan kunnen wij je helpen. De custom-made kerstballen worden gemaakt van plastic, zodat deze ook nog eens tegen een stootje kunnen. De levertijd van kerstballen in eigen kleur bedraagt ongeveer 3 weken.

In eigen kleur en formaat
Grote opdruk op 1-2 posities met 1-4 drukkleuren
Optioneel: kerstballen laten verpakken

Custom-made kerstballen groot bedrukken

Naast de opties om de kerstballen in eigen kleur en formaat te maken, kunnen deze custom-made kerstballen ook relatief groot bedrukt worden. Dit doen wij gebruikelijk op 1 of 2 posities. De opdruk mag op beide posities van elkaar afwijken. Als je van plan bent om de kerstballen als relatiegeschenk weg te geven of uit te delen, dan kun je de kerstballen laten verpakken. Bedrukte kerstballen in doosje zijn namelijk extra leuk om weg te geven!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Vragen over de kerstballen op maat in eigen kleur?

Onze meest verkochten kerstballen worden gemaakt van kunststof materiaal. Het is mogelijk om te kiezen voor kerstballen in ander formaat en in uw eigen kleur, maar waarom zou u kiezen voor deze kunststof kerstballen op maat in eigen kleur?

Waarom onbreekbare kunststof kerstballen?

U heeft het vast weleens meegemaakt dat bij het optuigen van de kerstboom een kerstbal uit de boom viel. U heeft hierdoor weer veel kostbare tijd verspilt door het opruimen van de scherven. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om kunststof kerstballen te nemen.

kerstballen eigen kleur bedrukken

De reden hiervoor is dat kunststof kerstballen onbreekbaar zijn. Een ander groot voordeel van een kunststof kerstbal is, dat de kerstballen zeer lang meegaan, zodat u niet ieder jaar nieuwe kerstballen hoeft te kopen. Wij bieden u de goedkoopste kunststof kerstballen aan tegen de laagste tarieven.

Wat zijn populaire formaten kerstballen?

Wij zijn de fabrikant van de kerstballen en produceren de kerstballen naar wens. Populair zijn de meest verkochte formaten, namelijk een kleine kerstbal van 6cm en een grote kerstbal van 8cm. De meest gangbare formaten zien wij terug in beide iedere kerstboom. En juist daarom zijn deze formaten bedrukte kerstballen ook populair om weg te geven als give-away, premium of geschenk aan werknemers, klanten of andere relaties.

Waarom een ander formaat kerstbal?

Een grote kerstboom vraagt om in het oog springende kerstballen. Kerstballen kunnen opvallen door hun vorm en kleur, maar ook vanwege het formaat. Met grote kerstballen haal je opvallende blikvangers in huis voor aan de takken van de kerstboom. U kunt grote kerstballen ook gebruiken om andere dingen in het huis mee te versieren, zoals een kerststukje of als decoratie in het raam. Hang er kerstverlichting bij en de kerstsfeer is compleet! Ook bij de schoorsteen, in de keuken of op de eettafel kunt u een gezellige sfeer creëren met grote kerstballen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kerstballen met bedrukking

Heb je na interesse gekregen in gepersonaliseerde kerstballen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug