4.7 /5
van
118 reviews

Kerstballen in eigen kleur

Goedkope kerstballen in eigen kleur

JM Promotions is een groothandel van goedkope onbreekbare kerstballen. Wij produceren kerstballen van kunststof, zodat deze uitermate geschikt zijn voor promotionele activiteiten. Wij produceren kleine kerstballen, grote kerstballen of kerstballen in gewenste formaat. Naast de standaard kleuren zilver, goud, rood en wit, kunnen wij de kerstbal op produceren in eigen kleur.

  • Kleine kerstballen 6cm
  • Grote kerstballen 8 cm
  • Kerstbal op maat
  • Standaard kleuren of eigen kleur

Goedkope kerstballen bedrukken en verpakken

Wij kunnen de goedkope kerstbal bedrukken met logo of tekst in één tot en met vier kleuren. De onbreekbare kerstbal bedrukken wij op één of twee posities. De opdruk mag op beide posities van elkaar afwijken. Wilt u de bedrukte kerstbal weggeven als relatiegeschenk aan klanten of relaties? Dan kunnen wij kerstballen verpakken in een geschenkdoos of gift-box. Wij kunnen de verpakking van de verpakte kerstbal bedrukken. Een bedrukte kerstbal in geschenkdoos is leuk om weg te geven!

  • Kerstballen bedrukken op één of twee posities
  • Goedkope kerstballen bedrukken met één tot vier kleuren
  • Kerstbal verpakken in geschenkdoos of gift-box

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over de kerstballen op maat in eigen kleur?

Onze meest verkochten kerstballen worden gemaakt van kunststof materiaal. Het is mogelijk om te kiezen voor kerstballen in ander formaat en in uw eigen kleur, maar waarom zou u kiezen voor deze kunststof kerstballen op maat in eigen kleur?

Waarom onbreekbare kunststof kerstballen?

U heeft het vast weleens meegemaakt dat bij het optuigen van de kerstboom een kerstbal uit de boom viel. U heeft hierdoor weer veel kostbare tijd verspilt door het opruimen van de scherven. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om kunststof kerstballen te nemen.

kerstballen eigen kleur bedrukken

De reden hiervoor is dat kunststof kerstballen onbreekbaar zijn. Een ander groot voordeel van een kunststof kerstbal is, dat de kerstballen zeer lang meegaan, zodat u niet ieder jaar nieuwe kerstballen hoeft te kopen. Wij bieden u de goedkoopste kunststof kerstballen aan tegen de laagste tarieven.

Wat zijn populaire formaten kerstballen?

Wij zijn de fabrikant van de kerstballen en produceren de kerstballen naar wens. Populair zijn de meest verkochte formaten, namelijk een kleine kerstbal van 6cm en een grote kerstbal van 8cm. De meest gangbare formaten zien wij terug in beide iedere kerstboom. En juist daarom zijn deze formaten bedrukte kerstballen ook populair om weg te geven als give-away, premium of geschenk aan werknemers, klanten of andere relaties.

Waarom een ander formaat kerstbal?

Een grote kerstboom vraagt om in het oog springende kerstballen. Kerstballen kunnen opvallen door hun vorm en kleur, maar ook vanwege het formaat. Met grote kerstballen haal je opvallende blikvangers in huis voor aan de takken van de kerstboom. U kunt grote kerstballen ook gebruiken om andere dingen in het huis mee te versieren, zoals een kerststukje of als decoratie in het raam. Hang er kerstverlichting bij en de kerstsfeer is compleet! Ook bij de schoorsteen, in de keuken of op de eettafel kunt u een gezellige sfeer creëren met grote kerstballen.

Offerte aanvragen!