• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Kentekenplaathouders bedrukken

Kentekenplaathouder met eigen logo

JM Promotions is leverancier van goedkope kentekenplaathouders met tekstrand. Onze standaard kentekenplaathouder is zwart en de afmetingen zijn ongeveer 52x11cm. Onze kentekenplaathouders passen op vrijwel iedere auto. Onder andere autodealers, taxi's, verhuurbedrijven en trailers en andere vervoerders gebruiken bedrukte kentekenplaathouders om reclame te maken. Wij kunnen daarin onze bijdrage leveren, want wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van de kentekenplaathouders met tekst of logo. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst.

Auto kentekenplaatshouders voor ieder soort auto
Meer kentekenplaatshouders »

Kentekenplaathouders ontwerpen

JM Promotions is specialist in het custom-made produceren van kentekenplaathouders. Onze meest verkochte kentekenplaathouder is zwart, maar wij kunnen eventueel ook leveren in andere basiskleuren. Wij bedrukken kentekenplaatshouders standaard met één kleur, maar het is mogelijk om met meer (afwisselende) kleuren te bedrukken. Zoekt u juist andere formaten kentekenplaatshouders, voor bijvoorbeeld een motor, brommer of andere voertuig, dan kunt u contact met ons opnemen en gaan wij op zoek naar een oplossing.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Rijdende reclame met bedrukte kentekenhouders

Wij hebben kentekenhouders voor de auto, bromfiets, motor en caravan/trailer. Ze worden normaal gesproken gemaakt van stevig en flexibel kunststof/ABS, maar kunnen ook gemaakt worden van chroom/rvs. Wij kunnen de kentekenplaathouders bedrukken met eigen tekst, logo of bijvoorbeeld een sticker voor gepersonaliseerde, rijdende reclame.

Motor kentekenplaathouders met tekst

Motor kentekenplaathouders met tekst

Wil jij je motor een persoonlijke twist geven? Dat kan! Bij ons kan je je kentekenplaathouder voor je motor personaliseren met een eigen tekst. De tekst wordt bedrukt in de door jou uitgekozen kleur en wordt vlak onder het kenteken getoond.

Kentekenplaathouders bromfiets en scooter met bedrukking

Kentekenplaathouders bromfiets en scooter met bedrukking

De mogelijkheden die wij te bieden hebben voor bromfietsers en scooters is meer uitgebreid. De kentekenplaathouders kunnen wij bedrukken met een tekst of logo. Waarmee laat jij de kentekenplaathouder personaliseren?

Luxe kentekenplaathouder chroom

Luxe kentekenplaathouder chroom

Ben je op zoek naar een kentekenplaathouder met een luxere uitstraling? Onze kentekenplaathouders reliëf met opliggende chroom letters zorgen voor een exclusieve look en feel, bekijk deze hier. Onze levertijd voor reliëf kentekenplaathouders rvs is 5 weken.

Kentekenplaathouders met klemset voor proefritten of verkooppunten

Kentekenplaathouders met klemset voor proefritten of verkooppunten

Als je je handelskentekenplaten of groene platen wilt bevestigen zijn deze kentekenplaathouders met klemset uitermate geschikt. Wij kunnen de kentekenplaathouders met logo of kentekenplaathouders met sticker leveren voor een gepersonaliseerde klemset.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • bedrukte ijskrabbers
  IJkrabbers
 • bedrukte hoofdsteunhoezen
  Hoofdsteunhoesjes
 • bedrukte bekerhouders
  Bekerhouders
scroll top arrow