• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 198 reviews

Katoenen tassen bedrukken

Goedkope katoenen tassen met logo

JM Promotions is één van de grootste leveranciers van bedrukte katoenen tasjes in Nederland. Katoenen tasjes zijn gemaakt van stevig katoen, waardoor deze tasjes dagelijks gebruikt kunnen worden. JM Promotions produceert katoenen tassen in eigen fabriek en kan daarom katoenen tasjes goedkoop naar wens produceren:

Diverse standaard formaten of op maat
Korte of lange hengsels
Materiaal is bruinkleurig

Bedrukte tassen van katoen

De katoenen tassen worden standaard geleverd in de bruinachtige kleur van het materiaal. Tegen meerprijs is het eventueel mogelijk om de katoenen tassen van een andere kleur te voorzien. Wij kunnen de voor- en/of achterkant van de katoenen tassen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte katoenen tassen

Bedrukken van katoenen tasjes

Een katoenen tas bedrukken met uw promotionele tekst, logo of afbeelding is een goed hulpmiddel om uw boodschap te verspreiden. Het oppervlakte van de bedrukking is afhankelijk van het formaat van de tas. De katoenen tassen zijn te bedrukken op de voorkant, maar ook op de achterkant. Zo is altijd uw reclame in beeld. Bedrukking is mogelijk met één tot vier kleuren. Mocht u een kleurverloop in uw afbeelding of logo willen brengen, dan raden wij u aan om te kiezen voor full-colour bedrukking.

Waarom kiezen voor katoenen tassen

Steeds meer mensen gebruiken dagelijks een katoenen tas om losse spulletjes te vervoeren. Katoenen tasjes zijn niet alleen functioneel, ze dienen ook steeds vaker als modieus accessoire. Katoenen tassen zijn breed inzetbaar. Ze worden onder andere gebruikt als:

 • Modeaccessoire
 • Winkeltas
 • Relatiegeschenk

Redenen om te kiezen voor katoenen tasjes

Eén van de meest voorkomende redenen om te kiezen voor het gebruik van katoenen tassen, is de bruikbaarheid. Katoenen tassen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Daarnaast dienen deze tasjes steeds vaker als mode artikel. De katoenen tassen zijn volledig aanpasbaar aan persoonlijke wensen. Deze tassen zijn geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld:

 • Promoties
 • Tentoonstellingen
 • Evenementen
 • Give-aways
 • Winkels
 • Beurzen

Naast de ruime inzetbaarheid van de katoenen tas als promotiemiddel, heeft de tas ook veel andere redenen om ingezet te worden.

katoenen tas met logo

Milieubewuste keuze

Katoenen tassen zijn minder vervuilend dan plastic tassen

Bij de productie van katoenen tassen is er minder water nodig. Daarnaast komen er bij productie minder vervuilende stoffen in de atmosfeer

Katoenen tassen mogen gratis uitgedeeld worden

Deze tassen mogen gratis uitgedeeld worden, omdat het materiaal geen plastic bevat. Dit zorgt ervoor dat de tasjes bij elke gelegenheid zonder problemen zonder extra kosten aangeboden kunnen worden.

Katoenen tassen zijn her te gebruiken

Deze tassen kunnen tot wel duizend keer hergebruikt worden. Dit zorgt er voor dat tassen niet snel weggegooid worden. Wat resulteert in een beter milieu.

Er kan bespaard worden op huisafval

Eén katoenen tasje kan ervoor zorgen dat er 500 plastic tasjes per jaar bespaard blijven. Niemand zal een katoenen tas weggooien na eenmalig gebruikt. Dit gebeurd wel bij plastic tasjes.

Beperking van vervuiling

Zwerfvuil in de vorm van plastic zal verminderen wanneer katoenen tasjes steeds vaker worden ingezet. Plastic is één van de grootste vervuilers zowel op het land als in de zee. Katoenen tasjes worden niet snel weggegooid, wat resulteert in een schoner milieu.

Wat is katoen?

Katoen is de meest gebruikte plantaardige stof op de wereld. Het is een materiaal afkomstig van de katoenplant. Katoen wordt als sinds mensenheugenis gebruikt voor kleding en is een materiaal waar we dagelijks mee te maken krijgen. Katoen wordt onder andere gebruikt voor kleding, tassen, handdoeken en veel meer. Naast het gebruik in standaard producten, wordt katoen ook gebruikt in producten waarbij men dit in eerste instantie verwacht. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in medicijnen, oliën of zelfs vellen van worstjes.

Waar komt katoen vandaan?

Katoen is afkomstig van plantages in verschillende landen. Het is een plant die groeit in warmere klimaten. Het wordt veel verbouwd in landen zoals de Verenigde Staten, China, Brazilië, India, Turkije en Pakistan. Vandaag de dag wordt er steeds meer katoen geoogst. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ontwikkelingen op het gebied van technologie en bestrijding van ongedierte.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor katoenen tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope katoenen tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste katoenen tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug