• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 198 reviews

Jute tassen bedrukken

Jute tassen van milieuvriendelijke materiaal

JM Promotions is één van de grootse producenten op het gebied van jute tassen. Jute tassen zijn tassen gemaakt van zeer sterk plantaardige vezel draden. In onze fabriek kunnen wij tassen produceren die voldoen aan uw specifieke eisen.

Diverse standaard formaten of op maat
Korte of lange hengsels
Materiaal is bruinkleurig

Goedkope jute tassen bedrukken met logo

De jute tassen worden geleverd in de standaard lichtbruine kleur van het materiaal. Eventueel kunnen wij het materiaal van een andere kleur voorzien. Wij kunnen de jute tassen personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Deze kunnen wij op een positie naar wens plaatsen, zoals de voor- en/of achterkant van de jute tassen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte jute tassen

Bedrukking van jute tassen

Een jute tas bedrukken is het ideale middel om uw promotionele logo of tekst te verspreiden. Jute tassen bedrukken is mogelijk in één tot vier kleuren. Het oppervlakte van bedrukking hangt af van het formaat van de tas. De jute tassen zijn op zowel de voor- als de achterzijde te bedrukken.

Waarom kiezen voor jute tassen?

Bij de keuze voor een jute tas, kiest u voor een duurzame tas, gemaakt van milieuvriendelijk plantaardig materiaal.

 • Jute tassen zijn duurzaam en kunnen veelvuldig gebruikt worden
 • Jute tassen zijn biologisch afbreekbaar
 • Jute tassen hebben een zeer lage ecologische footprint
 • Jute tassen zijn extreem stevig

Redenen kiezen voor jute tassen

Het kiezen voor een jute tas brengt veel verschillende voordelen met zich mee. De tassen zijn gemaakt van plantaardig materiaal, waardoor de tassen zeer ecologisch-vriendelijk zijn. Daarnaast zijn er verschillende andere redenen om te kiezen voor jute tassen.

 • Jute tassen kunnen door de stevige vezels over het algemeen meer gewicht dragen dan standaard tasje
 • Jute tassen mogen gratis meegegeven worden
 • Jute is flexibel en opvouwbaar
 • Het gebruiken van jute tassen geeft de gebruiker een eco-vriendelijke uitstraling
 • Jute is goedkoop
 • Jute gaat lang mee
 • Volledig op maat te produceren

Wat is jute voor materiaal?

Jute is een materiaal wat wordt gewonnen uit de gemakkelijk te kweken Sparrmanniaceae plant. De vezels van deze plant zijn lang en goudbruin van kleur. Jute wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van tassen en matten. Het is goedkoop om te produceren, zeer stevig in productie en erg veelzijdig in gebruik. Jute heeft bijna geen elasticiteit en is erg luchtdoorlatend.

Jute is van natura een iets dikkere stof dan bijvoorbeeld katoen. Dit zorgt er voor dat de stof zowel binnen als buiten te gebruiken is. De vezels van jute kunnen gescheiden worden, waarmee vervolgens imitatie zijde gemaakt kan worden. Jute mixt goed met andere materialen, waardoor het veel voorkomt in diverse producten zoals gordijnen, vloedkleden en matten.

Eco-vriendelijke tassen

Jute is een 100% natuurlijk materiaal gemaakt van stoffen gewonnen uit planten. Het is een ecologisch-vriendelijke materiaalsoort, die herhaaldelijk gebruikt kan worden. Jute tassen kunnen gerecycled worden en zijn veelzijdig inzetbaar. Omdat de tassen gemaakt worden van milieuvriendelijk materiaal, kunnen de tassen gratis meegegeven worden door bijvoorbeeld winkeliers of tijdens evenementen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor jute tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope jute tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste jute tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug