4.7 /5
van
132 reviews

Jojo's bedrukken

Jojo's met logo

Iedereen kent ze wel: de jojo's. Leuk om weg te geven aan kinderen, maar ook leuk voor volwassen om mee te ontspannen. Wij hebben verschillende soorten jojo's, waaronder goedkope plastic jojo's, ecologische houten jojo's, lichtgevende jojo's en jojo's in de vorm van een diabolo. Jojo's in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, geel, wit en groen, houden wij op voorraad en kunnen wij snel leveren. Laat deze jojo's bedrukken, zodat u een leuk relatiegeschenk heeft om weg te geven. Bedrukte jojo's met logo kunt u bestellen vanaf 500 stuks.

Goedkope plastic jojo's
Houten jojo's
Lichtgevende jojo's
Speciale diabolo jojo's
Meer jojo's »

Eigen jojo's ontwerpen

De kleur van de schijven kunt u naar wens laten aanpassen, bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl. De jojo's bedrukken wij op de twee schijven waaruit de jojo bestaat. Wij bedrukken jojo's met minimaal één kleur tot maximaal een full colour bedrukking. In onze fabriek in China zijn de mogelijkheden ongekend, het is daarom ook mogelijk om uw eigen jojo's te ontwerpen. De minimale afname is 1000 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Jojo’s laten bedrukken met eigen tekst of bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Met de bedrukte jojo’s breng je plezier en ontspanning naar de werkvloer. In ons ruime assortiment vind je verschillende yoyo’s waaronder de yo-yo met verlichting, houten jojo’s van hoge kwaliteit en diabolo’s. Alle onderstaande jojo’s zijn te bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of met bedrijfslogo.

Jojo’s met verlichting

Jojo’s met verlichting

Ben je op zoek naar promotiemateriaal die ook nog eens leuk zijn om te gebruiken? De bedrukte jojo’s met LED verlichting zijn dan echt iets voor jou! Weet je al in welk formaat je de jojo wil hebben? De bedrukte yo-yo’s zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en kunnen geleverd worden in verschillende kleuren. De goedkope yo-yo’s worden geleverd met 2 knoopcelbatterijen.

Houten jojo’s

Houten jojo’s

Nog meer plezier op de werkvloer met de houten yoyo’s. De houten yo-yo is gemaakt van zeer hoge kwaliteit. De houten jojo met bedrukking is verkrijgbaar in grote en kleine formaten. Laat de jojo’s personaliseren met een gegraveerde tekst of logo. Dit leuke speelgoed is dan ook erg geschikt om weg te geven als relatiegeschenk.

Jojo diabolo van rubber

Jojo diabolo van rubber

Met de jojo diabolo van rubber ga je de grootste uitdagingen aan. Probeer verschillende tricks en train daarnaast je hand coördinatie. De goedkope diabolo set wordt geleverd met 2 stokjes en is verkrijgbaar met bedrukte tekst of bedrijfslogo. De set wordt geleverd met instructies.

Metalen jojo’s

Metalen jojo’s

Kies voor kwaliteit en uitstraling met de goedkope metalen jojo’s. Deze yoyo kan tegen een stootje en is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Daarnaast kan je de metalen jojo laten graveren met een gepersonaliseerde tekst of met bedrijfslogo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • frisbee bedrukt goedkoop
    Frisbees
  • boomerang met uw logo
    Boomerangs
  • goedkoopste bellenblaas bedrukken
    Bellenblaas
scroll top arrow