Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Jojo's bedrukken

Jojo's met logo

Iedereen kent ze wel: de jojo's. Leuk om weg te geven aan kinderen, maar ook leuk voor volwassen om mee te ontspannen. Wij hebben verschillende soorten jojo's, waaronder goedkope plastic jojo's, ecologische houten jojo's, lichtgevende jojo's en jojo's in de vorm van een diabolo. Jojo's in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, geel, wit en groen, houden wij op voorraad en kunnen wij snel leveren. Laat deze jojo's bedrukken, zodat u een leuk relatiegeschenk heeft om weg te geven.

Goedkope plastic jojo's
Houten jojo's
Lichtgevende jojo's
Speciale diabolo jojo's
Bekijk alle jojo's »

Eigen jojo's ontwerpen

De kleur van de schijven kunt u naar wens laten aanpassen, bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl. De jojo's bedrukken wij op de twee schijven waaruit de jojo bestaat. Wij bedrukken jojo's met minimaal één kleur tot maximaal een full colour bedrukking. In onze fabriek in China zijn de mogelijkheden ongekend, het is daarom ook mogelijk om uw eigen jojo's te ontwerpen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Jojo’s laten bedrukken met eigen tekst of bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Met de bedrukte jojo’s breng je plezier en ontspanning naar de werkvloer. In ons ruime assortiment vind je verschillende yoyo’s waaronder de yo-yo met verlichting, houten jojo’s van hoge kwaliteit en diabolo’s. Alle onderstaande jojo’s zijn te bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of met bedrijfslogo.

plastic jojo’s

Plastic jojo’s

Ben je tijdens het werken toe aan ontspanning? Dan is een jojo echt iets voor jou! Deze goedkope plastic jojo’s zijn verkrijgbaar in iedere kleur en zijn te personaliseren in de vorm van een bedrukte tekst of logo. De jojo’s zijn ook voor kinderen erg leuk om mee te spelen. Laat de goedkope jojo’s van plastic bedrukken en geef deze weg als relatiegeschenk.

jojo’s met verlichting

Jojo’s met verlichting

Ben je op zoek naar promotiemateriaal die ook nog eens leuk zijn om te gebruiken? De bedrukte jojo’s met LED verlichting zijn dan echt iets voor jou! Weet je al in welk formaat je de jojo wil hebben? De bedrukte yo-yo’s zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en kunnen geleverd worden in verschillende kleuren. De goedkope yo-yo’s worden geleverd met 2 knoopcelbatterijen.

houten jojo’s

Houten jojo’s

Nog meer plezier op de werkvloer met de houten yoyo’s. De houten yo-yo is gemaakt van zeer hoge kwaliteit. De houten jojo met bedrukking is verkrijgbaar in grote en kleine formaten. Laat de jojo’s personaliseren met een gegraveerde tekst of logo. Dit leuke speelgoed is dan ook erg geschikt om weg te geven als relatiegeschenk.

metalen jojo’s

Metalen jojo’s

Kies voor kwaliteit en uitstraling met de goedkope metalen jojo’s. Deze yoyo kan tegen een stootje en is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Daarnaast kun je de metalen jojo laten graveren met een gepersonaliseerde tekst of met bedrijfslogo.

jojo diabolo van rubber

Jojo diabolo van rubber

Met de jojo diabolo van rubber ga je de grootste uitdagingen aan. Probeer verschillende tricks en train daarnaast je hand coördinatie. De goedkope diabolo set wordt geleverd met 2 stokjes en is verkrijgbaar met bedrukte tekst of bedrijfslogo. De set wordt geleverd met instructies.

eigen vorm jojo’s

Eigen vorm jojo’s

Jojo’s zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Bij ons heb je de mogelijkheid om de jojo volledig te personaliseren. Het personaliseren van de jojo gaat verder dan alleen het bepalen van de gewenste kleur, bedrukking en formaat. Bij ons kun je zelfs de vorm van de jojo zelf bepalen. Met een volledig gepersonaliseerde jojo maak je pas echt indruk!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug