Reclame maken met telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes als promotiemateriaal

JM Promotions is fabrikant en bedrukker van de goedkoopste custom-made telefoonhoesjes. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om telefoonhoesjes met hun logo in te zetten voor hun reclamecampagne. Telefoonhoesjes zijn ideaal als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Dit komt niet alleen doordat de hoesjes er fraai uit zien, maar ook omdat het een praktisch geschenk is. De telefoon, wat veelal een waardevol bezit is, kan met een hoesje goed beschermd worden. In dit artikel kunt u meer lezen over hoe bedrijven reclame maken met onze bedrukte telefoonhoesjes.

Welke bedrijven gebruiken telefoonhoesjes met logo?

Veel bedrijven, zoals retailketens en uitgaansgelegenheden, gebruiken bedrukte telefoonhoesjes om reclame te maken voor hun bedrijf. Zij delen de telefoonhoesjes uit aan hun bezoekers, wat veelal een zeer welkom geschenk is. Vaak worden onze telefoonhoesjes voorzien van een mooie geschenkverpakking, zodat deze nog beter geschikt is als cadeau.

Waarom bestellen bedrijven telefoonhoesjes met logo?

Doordat het smartphone bezit in Nederland met de dag toeneemt, zijn bedrukte telefoonhoesjes zeer geschikt als promotiemateriaal. Maar liefst driekwart van de Nederlandse bevolking bezit een smartphone. Smartphone bezitters willen vaak hun telefoon er mooi uit laten zien. Daarom kiezen bedrijven vaak voor bijvoorbeeld full-colour bedrukte telefoonhoesjes van JM Promotions. Vaak willen mensen zich associeren met een bepaald merk en dit via hun telefoonhoes uitdragen. Tevens zijn telefooneigeneraren vaak zuinig op hun telefoon en willen zij hem graag bescherming bieden met een hoesje.

Voor welk type telefoon?

Er zijn vele modellen telefoons in omloop, dus de vraag is voor welk model u het beste telefoonhoesjes zou kunnen bestellen. Wanneer u een zo groot mogelijk publiek wilt bereiken, zou u kunnen kiezen voor de telefoontoestellen die het meeste in omloop zijn. Op dit moment zijn de meest gebruikte modellen de iPhone 5, iPhone 6, Samsung S4 en Samsung S5. Wanneer u telefoonhoesjes bestelt van één van deze modellen, zult u altijd een groot deel van uw klanten kunnen bereiken. Om een nog groter publiek te kunnen bereiken kiezen veel bedrijven ervoor om hoesjes te bestellen van meerdere modellen. Naast de meest populaire modellen, bieden wij ook telefoonhoesjes voor alle andere telefoons, zoals de LG, Huawei, Sony en veel meer!

Hoe kunnen wij uw logo bedrukken?

JM Promotions kan uw logo of tekst bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Bestaat uw opdruk uit veel kleuren, dan kunnen wij ook gebruik maken van een full-colour bedrukking. Hier maken wij gebruik van heat-transfer techniek, waardoor uw opdruk in hoge kwaliteit zichtbaar zal zijn op het hoesje. Een full-colour opdruk is ideaal om uw telefoonhoesje een fraaie uitstraling te geven. Offerte aanvragen!