• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone X hoesjes bedrukken

iPhone X hoesjes voor alle modellen

Wij bieden iPhone X telefoonhoesjes aan voor het nieuwste model dat Apple onlangs op de markt heeft gebracht. Bescherm de kostbare iPhone 10 met een gepersonaliseerde telefoonhoes met logo, tekst of afbeelding. Wij produceren hard-case hoesjes, soft hard-case hoesjes en softcase hoesjes. Wij kunnen de cover produceren in iedere gewenste kleur en bedrukken in één tot vier kleuren of full colour. Wij zijn u vanaf 100 stuks graag van dienst!

Hardcase en softcase iPhone X hoesjes
In je eigen PMS kleur
iPhone X hoesjes bedrukken (ook full colour)

iPhone X hoesjes met logo bedrukt

Als producent van goedkope telefoonhoesjes kunnen wij ook custom made telefoonhoesjes maken. Een telefoonhoes op maat is een leuke manier om de kostbare iPhone te beschermen tegen schade. Bij ons kunt u zelf de telefoonhoes ontwerpen, want u bepaalt de vorm, de kleur, de bedrukking en het materiaal van de telefoonhoes. Informeer naar de onbegrensde mogelijkheden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over iPhone X met opdruk

De iPhone X werd door Apple gepresenteerd op 12 september 2017, tegelijk met onder meer de iPhone 8. Met het toestel viert Apple het 10-jarig bestaan van de iPhone. Voor Apple een reden om een compleet nieuwe futuristische smartphone op de markt te brengen. Een iPhone die op zichtbare kenmerken anders is dan haar voorgangers.

Wat is er nieuw aan de iPhone X?

Zichtbare verschillen

Het oog wil ook wat en aan die boodschap heeft Apple gehoor gegeven. Het uiterlijk van de iPhone is op de schop gegaan. De iPhone heeft een nieuw design en groter bruikbaar 5,8 inch display doordat de dikke randen en home knop zijn verdwenen. De ontgrendeling van de iPhone via de thuisknop maakt plaats voor gezichtsherkenning met Face ID. Met Face ID kan de iPhone ontgrendelt worden door ernaar te kijken. De iPhone is verkrijgbaar in de kleuren zilver en spacegrijs.

Onzichtbare verschillen

Ook intern zijn er veranderingen en verbeteringen doorgevoerd. Zo beschikt de iPhone over een snellere A11 Bionic-chip, heeft het sterk verbeterde camera’s met optische beeldstabilisatie en is de iPhone draadloos oplaadbaar. De iPhone draait op Apple iOS 11 en heeft een opslagcapaciteit van 64 of 256 GB.

Al deze veranderingen vragen natuurlijk om een goede bescherming zodat de iPhone X optimaal blijft functioneren. Een zelf ontworpen telefoonhoes met bedrukking is dan ook onmisbaar.

Verschillende formaten iPhone X

De iPhone X is kleiner dan de iPhone 8 Plus maar groter dan de iPhone 8. De iPhone X heeft met 5.8 inch het grootste display. De iPhone X meet maar 143.6 x 70.9 x 7.7 mm, terwijl de iPhone 8 Plus met de afmetingen van 158.4 x 78.1 x 7.5 mm toch een stukje groter uitkomt. Op basis van deze afmetingen produceren wij telefoonhoesjes voor de nieuwe iPhone.

Telefoonhoes bedrukken met logo, afbeelding of tekst

Na de keuze voor het hoesje of case kunt u verdergaan met het gewenste ontwerp. Het is mogelijk om een allerlei teksten, foto’s, afbeeldingen of logo’s te gebruiken. Een bedrijfslogo in combinatie met een stuk tekst is ook mogelijk. Op deze manier kunt u uw bedrijfslogo combineren met contactgegevens. Mocht je geen foto, afbeelding of tekst willen gebruiken voor het ontwerp, dan kunt u ook geen kiezen voor een bepaalde (PMS) basiskleur van het hoesje. Is het ontwerp klaar, dan levert u het ontwerp bij ons aan en wij beginnen met het produceren en bedrukken van de gewenste case.

Druktechniek

Voor het bedrukken van de hoesjes maken wij gebruik van verschillende druktechnieken en inkt van zeer hoge kwaliteit. Daardoor kunnen wij de hoesjes zeer scherp bedrukken. Let er wel op dat je tijdens een iPhone 8 en iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen kiest voor een foto met een hoge resolutie.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
formaten van de iphone x
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug