• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone 8 hoesjes bedrukken

iPhone 8 hoesjes voor alle modellen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor goedkope iPhone 8 hoesjes en iPhone 8 Plus hoesjes met logo. De meest verkochte hoesjes zijn de backcase hoesjes die de achterkant van de iPhone beschermen, zoals de softcase hoesjes en hardcase hoesjes. Andere populaire hoesjes voor de iPhone 8 zijn de bookcases, flipcases, leren hoesjes en houten hoesjes. Met de iPhone 8 hoesjes geef je de Apple iPhone de bescherming die het nodig heeft.

Hardcase en softcase iPhone 8 hoesjes
In je eigen PMS kleur
iPhone 8 hoesjes bedrukken (ook full colour)

iPhone 8 hoesjes bedrukt met logo

De iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in een speciale PMS kleur. Wij kunnen deze iPhone 8 hoesjes bedrukken met je logo, stukje tekst, naam of afbeelding. Je kunt de volledige iPhone 8 hoesjes laten bedrukken. Wij kunnen de iPhone 8 hoesjes goedkoop bedrukken met een simpele opdruk in 1-2 drukkleuren. Het is ook mogelijk om de iPhone 8 hoesjes full colour te bedrukken, bijvoorbeeld met een foto.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over de iPhone 8 hoesjes met opdruk

Wat is er nieuw aan de iPhone 8?

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7, die Apple op 12 september tegelijk met de iPhone X en iPhone 8 Plus heeft onthuld. De telefoon verschilt qua uiterlijk weinig van zijn voorganger iPhone 7, maar is wel voorzien van een sterke glazen achterkant. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8 nog steeds een homeknop met Touch ID en een LCD-display. De nieuwe iPhones zijn draadloos oplaadbaar, draaien op het nieuwe besturingssysteem iOS 11 en hebben een opslagcapaciteit van 64 of 256 GB. Al deze veranderingen vragen natuurlijk om een goede bescherming zodat jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus optimaal blijft functioneren. Zelf ontworpen iPhone 8 hoesjes met bedrukking is dan ook onmisbaar.

Verschillende formaten iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De formaten van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn nagenoeg gelijk aan hun voorgangers. De afmetingen van de iPhone 8 zijn 138,4 x 67,3 x 7,3 mm en de afmetingen van de iPhone 8 Plus zijn 158,4 x 78,1 x 7,5 mm. Op basis van deze afmetingen produceren wij telefoonhoesjes voor de nieuwe iPhone. De afmetingen van de nieuwe iPhones staan in lijn met de afmetingen van het bruikbare scherm. Beide iPhones hebben een Retina HD-display met zeer hoge resolutie. De iPhone 8 heeft een 4,7 inch display en de iPhone 8 Plus een 5,5 inch display.

iPhone 8 hoesjes ontwerpen

Wil je geen standaard iPhone hoesjes, maar juist eentje die je zelf kunt ontwerpen? Bij JM Promotions ben je aan het goede adres om zelf iPhone 8 hoesjes met logo te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat wij zelf het hoesje produceren en het ontwerp aanbrengen op het hoesje. Een ontwerp met daarop het logo van uw bedrijf en contactgegevens zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd zichtbaar is bij het gebruik van het hoesje. Leuk voor je werknemers of andere relaties.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
tekst op iphone hoesjes bedrukken
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug