• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

iPhone 8 hoesjes bedrukken

Goedkope iPhone 8 telefoonhoesjes met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope iPhone 8 en iPhone 8 Plus telefoonhoesjes. Wij produceren goedkope hard-case hoesjes (kunststof), de meest verkochte soft hard-case hoesjes (TPU) en populaire softcase hoesjes (siliconen). De case kan geleverd worden in iedere gewenste basiskleur en vervolgens voorzien worden van een bedrukking. Wij kunnen de iPhone telefoonhoes bedrukken met logo of tekst in één tot vier kleuren of een full colour print.

Custom made hoesje voor de nieuwe iPhone 8

Als producent van de hoesjes, kunnen wij telefoonhoesjes op maat produceren. Een kostbare smartphone beschermen tegen valschade, krasschade of stootschade kan met een leuke custom made telefoonhoes, zoals een telefoonhoes met bieropener of credit kaarthouder. Liever een andere vorm? Of in ander materiaal, zoals hout of aluminium? Informeer naar de mogelijkheden.

Kenmerken

  • Telefoonhoesjes voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus
  • Basiskleur hoesje in gewenste PMS kleur
  • Ontwerp uw eigen opdruk of design
  • Bedrukking in één tot vier kleuren of volledig full colour
  • Ook hoesjes met pashouder, bieropener en meer
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over de iPhone 8 en beschermende hoesjes met opdruk

Wat is er nieuw aan de iPhone 8?

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7, die Apple op 12 september tegelijk met de iPhone X en iPhone 8 Plus heeft onthuld. De telefoon verschilt uiterlijk weinig van zijn voorganger iPhone 7, maar is wel voorzien van een sterke glazen achterkant. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8 nog steeds een homeknop met Touch ID en een LCD-display. De nieuwe iPhones zijn draadloos oplaadbaar, draaien op het nieuwe besturingssysteem iOS 11 en hebben een opslagcapaciteit van 64 of 256 GB.

Apple heeft dus flink zijn best gedaan om de iPhone 8 en iPhone 8 Plus te verbeteren ten opzichte van haar voorgangers. Dat zijn voornamelijk onzichtbare verschillen in de hardware en niet per se af te zien aan het design of uiterlijk van de iPhone. Al deze veranderingen vragen natuurlijk om een goede bescherming zodat jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus optimaal blijft functioneren. Een zelf ontworpen telefoonhoes met bedrukking is dan ook onmisbaar.

Verschillende formaten iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De formaten van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn nagenoeg gelijk aan hun voorgangers. De afmetingen van de iPhone 8 zijn 138,4 x 67,3 x 7,3 mm en de afmetingen van de iPhone 8 Plus zijn 158,4 x 78,1 x 7,5 mm. Op basis van deze afmetingen produceren wij telefoonhoesjes voor de nieuwe iPhone.

De afmetingen van de nieuwe iPhones staan in lijn met de afmetingen van het bruikbare scherm. Beide iPhones hebben een Retina HD-display met zeer hoge resolutie. De iPhone 8 heeft een 4,7 inch display en de iPhone 8 Plus een 5,5 inch display.

Telefoonhoesje iPhone 8 met uw eigen ontwerp als opdruk

Wilt u geen standaard telefoonhoes, maar juist eentje die u zelf kunt ontwerpen? Bij JM Promotions bent u aan het goede adres om zelf een hoesje te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat wij zelf het hoesje produceren en het ontwerp aanbrengen op het hoesje. Een ontwerp met daarop het logo van uw bedrijf en contactgegevens zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd zichtbaar is bij het gebruik van het hoesje. Leuk voor uw werknemers of andere relaties.

Kies uw case of telefoonhoesje

Voordat wij met uw ontwerp aan de slag gaan is het voor ons handig om te weten welke case u wilt laten produceren en bedrukken. Gaat u voor een hardcase, softcase of soft hardcase? Of toch liever voor een siliconen bumper of multifunctionele en praktische wallet case? Wij kunnen zelfs een houten case voor u produceren en het ontwerp graveren.

tekst op iphone hoesjes bedrukken
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow