• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone 7 hoesjes bedrukken

iPhone 7 hoesjes voor alle modellen

JM Promotions is specialist in het bedrukken van de populaire iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoesjes. Wij kunnen het iPhone hoesje bedrukken met uw foto, tekst of logo. Wij kunnen de iPhone 7 hoesjes goedkoop bedrukken met één kleur opdruk. Bestaat het ontwerp van de opdruk uit meer dan vier kleuren, dan drukken wij de opdruk in full colour. De goedkoopste materiaalsoorten die wij aanbieden zijn: softcase, hardcase of siliconen. Kies de case, ontwerp een opdruk en wij personaliseren uw iPhone case naar wens!

Hardcase en softcase iPhone 7 hoesjes
In je eigen PMS kleur
iPhone 7 hoesjes bedrukken (ook full colour)

Bedrukte iPhone 7 hoesjes

Wij zijn de producent van de telefoonhoesjes en kunnen daarom telefoonhoezen geheel op maat produceren. Voorbeelden van customized cases zijn telefoonhoesjes met flesopener, kaarthouder, schoenzool en veel meer! Liever een andere vorm, laat het ons weten! Naast de gekozen vorm, kunt u ook nog het materiaal kiezen. Naast onze standaard softcase en hardcase hoesjes, kunt u ook kiezen voor hoesjes van speciaal materiaal, zoals: hout, aluminium en meer!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over de iPhone 7 hoesjes met bedrukking

Wat is er nieuw aan de iPhone 7

Wanneer Apple een nieuwe iPhone lanceert zijn er altijd weer vele nieuwe specificaties en eigenschappen van de smartphone. De lancering wordt altijd groots uitgepakt door Apple. In dit artikel gaan wij meer in op wat de nieuwe features zijn van de iPhone 7 tegenover zijn voorgangers. De iPhone 7 is de eerste smartphone die waterdicht is. De smartphone beschikt over een IP67-certificaat, dit betekent dat de smartphone een half uur onderwater kan liggen tot één meter diep. Daarbij is de smartphone stofdicht gemaakt om eventuele stofschade te voorkomen.

De iPhone 7 heeft een drukgevoelige startknop. Een drukgevoelige startknop is een drukknop dat kan voelen hoe hard de knop wordt ingedrukt en hoe er overheen geveegd wordt. Daarnaast kan de startknop trillingen doorgeven en beschikt deze over een vingerafdruksensor.

De grootste vernieuwing is natuurlijk de verbeterde hardware van de iPhone 7. De iPhone 7 is op dit moment de snelste smartphone die er op de markt is. De smartphone beschikt over een A10 Fusion-chipset processor die niet twee, maar vier kernen heeft. Dit zou er voor zorgen dat de snelheid en efficiëntie van de iPhone 7 omhoog gaat. De verbeterde processor zorgt er tevens voor dat de batterij een stuk langer meegaat.

De iPhone 7 heeft ook een verbeterde camera ten opzichte van de iPhone 6s. De camera maakt foto’s in 12 megapixels. Daarbij heeft de camera van de iPhone 7 een lager diafragma, namelijk f2.2. De sensor van de camera neemt meer licht op, wat zorgt voor kwalitatief betere foto’s op donkere plekken. De selfie camera maakt nu ook 7-megapixel foto’s, in plaats van 5 megapixel foto’s.

tekst op iphone hoesjes bedrukken

Apple iPhone case met uw eigen ontwerp als opdruk

Je iPhone is een kostbaar bezit en daarom wil je deze graag goed beschermen. Met een hoesje, cover of case is je telefoon beschermd tegen krasschade, stootschade en valschade.

Wij hebben alle soorten hoesjes in het assortiment. Standaard hebben wij hardcase (kunststof), soft hardcase (TPU) en softcase (siliconen). Daarnaast hebben wij ook de flip case, book case, back cover, bumper en wallet case in het assortiment. Wij kunnen zelfs een houten case voor u produceren, waarbij de bedrukking in het hout kan worden gegraveerd.

Wij kunnen de hoes bedrukken met uw logo, afbeelding, tekst of combinatie daarvan in één tot vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Wij raden full colour aan wanneer uw logo of afbeeldingen een kleurverloop heeft of bestaat uit meer dan vier kleuren. Bij ons geldt, hoe minder kleuren er gebruikt worden, hoe goedkoper het hoesje met bedrukking zal zijn.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug