• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone 6 hoesjes bedrukken

Keuze uit verschillende iPhone 6 hoesjes

JM Promotions is specialist in het goedkoop bedrukken van iPhone 6(s) hoesjes en iPhone 6(s) Plus hoesjes met uw eigen logo of tekst. Zoekt u naar de goedkoopste bedrukte iPhone 6 hoesjes, dan adviseren wij u te kiezen voor een opdruk in één kleur. Het is ook mogelijk om de beschermhoesjes te bedrukken in meerdere kleuren of zelfs full colour. Het voordeligste hoesje is gemaakt van de materialen die wij standaard op voorraad hebben, namelijk hardcase (kunststof), soft hard case (TPU) of softcase (siliconen).

Hardcase en softcase iPhone 6 hoesjes
In je eigen PMS kleur
iPhone 6 hoesjes bedrukken (ook full colour)

iPhone 6 hoesjes laten bedrukken

Ben je op zoek naar een uniek iPhone hoesje? Wij helpen u graag. Het is bij ons mogelijk om de basiskleur van de hoes te veranderen naar uw eigen PMS kleur. Maar u kunt ook een Apple iPhone case geheel op maat laten maken. Wilt u een case in de vorm van een voetbal, hartje, schoen of een andere vorm die lijn is met uw promotionele boodschap? Wij kunnen uw wensen werkelijkheid maken omdat wij zijn aanwezig bij het gehele productieproces.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over iPhone 6 hoesjes met logo

De nieuwste iPhone 6s en 6s Plus hoesjes

JM Promotions is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op de telefoonmarkt. Daarom bieden wij altijd telefoon hoesjes voor de nieuwste modellen, zo ook de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De iPhone 6s en zijn grote variant de 6s Plus, zijn sinds 25 september 2015 te koop in 13 landen. De release date was in Nederland 2 oktober, maar het toestel was wel al te bestellen sinds 25 september. Al voor de release date konden wij al iPhone 6s en iPhone 6s Plus telefoonhoesjes bedrukken met uw logo!

Nieuwe iPhone 6

Net zoals de andere 's' modellen, onderscheidt deze versie zich met de iPhone 6 door iets betere hardware. Qua ontwerp lijkt hij sterk op de voorganger. Qua hardware heeft hij wel een nieuwe processor en meer werkgeheugen. De nieuwste eigenschap van de iPhone 6s is de kleuren waarin hij kan worden uitgevoerd. Net zoals de voorganger is hij beschikbaar in: space grijs, zilver en goud. Echter, is er een nieuwe kleur bijgekomen, namelijk goud! Andere interessante eigenschappen van de nieuwe iPhone 6s is een 90% snellere grafische chip. Daarnaast is het touchscreen verbeterd met 3D touch. De camera is ook verbeterd. In plaats van een 8MP camera, beschikt de 6s over een 12MP camera.

tekst op iphone hoesjes bedrukken

Verschillende opslagcapaciteiten

De iPhone 6s is beschikbaar met diverse opslagcapaciteiten. Er is keuze uit intern opslag van 16GB, 64GB en 128GB. De prijzen zijn respectievelijk 849 euro, 949 euro en 1049 euro. Voor de iPhone 6s Plus zijn dezelfde opslagcapaciteiten beschikbaar. Echter, is de prijs per model 100 euro hoger, dat wil zeggen: 949 euro, 1049 euro en 1149 euro.

Verschillende formaten iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus

De formaten van de iPhone 6s en 6s Plus zijn bijna exact gelijk aan hun voorgangers. Er zit in zowel de lengte, breedte en dikte van de telefoon een verschil van nog minder dan een halve millimeter. De afmetingen van de iPhone 6 en iPhone 6s zijn respectievelijk: 138,1x67x6,9mm en 138,3 x 67,1 x 7,1mm. Doordat wij de afmetingen weten van de nieuwste iPhone, kunnen wij de hoesjes nu al fabriceren.

Apple iPhone 6 hoesjes op maat bedrukken

Doordat wij niet alleen onze telefoonhoesjes zelf produceren, maar ook de specialist zijn in het bedrukken van de hoesjes zelf, is er zeer veel mogelijk. Wij brengen de bedrukking al aan op de iPhone 6 hoesjes voordat zij de vorm hebben van een hoesje. Hierdoor kunnen wij de bedrukking aanbrengen op plekken waar andere leveranciers meer moeite hebben. Bij ons is het bijvoorbeeld mogelijk om de zijkant van het hoesje, de binnenkant van het hoesje of zelfs het hoesje volledig te bedrukken. Wij kunnen de hoesjes volledig bedrukken in 1 t/m 4 kleuren of geheel bedrukken met een full-colour opdruk. Kortom, als fabrikant van telefoonhoesjes is er veel mogelijk!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug