• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone 5se hoesjes bedrukken

Wat is de Iphone 5se?

De Iphone 5se is het nieuwste model van Apple in de Iphone serie. In maart 2016 is deze telefoon aangekondigd als opvolger van de Iphone 5s. SE staat voor special edition. De Iphone 5se heeft voor een deel dezelfde specificaties als de iPhone 6. Alleen is de Iphone 5se nog kleiner dan de Iphone 6. De Iphone 5se heeft een nog betere camera en batterij vergeleken met zijn voorgangers en is te verkrijgen in zeer mooie kleuren (zilver, goed en rosé goud). JM promotions zorgt er altijd voor dat bij uitgaven van een nieuwe smartphone de hoesjes direct verkrijgbaar zijn!

Wat is het exacte formaat van de hoesjes?

Bij de spectaculaire presentatie van de nieuwe Apple Iphone worden altijd alle specificaties weer bekend gemaakt. Vaak hebben de nieuwe Iphone weer een nieuw formaat waardoor uw oude hoesjes niet meer gebruikt kunnen geworden. Het scherm van de Iphone 5se heeft hetzelfde formaat als de iPhone 5s, dit is namelijk 4 inch. Het formaat van de telefoon is:

  • Dikte: 7,6 mm
  • Hoogte: 123,8 mm
  • Breedte: 58,6 mm

Op welke wijze kan het hoesje bedrukt worden?

Onze Iphone 5se hoesjes kunnen bedrukt worden met logo of afbeelding. U kunt er voor kiezen om uw logo te laten bedrukken met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren opdruk. Kiest u voor één kleur opdruk, dan heeft u de goedkoopste optie gekozen. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Het is tevens mogelijk om uw logo of afbeelding in full colour te bedrukken op de Iphone 5se hoesjes. De Iphone 5se hoesjes kunnen op één positie bedrukt worden of zelfs geheel in iedere PMS kleur. Het is ook mogelijk om de randen van de Iphone hoesjes te bedrukken.

Wat is het materiaal van de hoesjes?

Wij bieden u de mogelijkheid op Iphone hoesjes te laten maken van drie soorten materialen. Als eerst hebben wij Iphone 5se hoesjes van hard plastic, dit is ons meeste verkochte model. Iphone hoesjes van hardplastic zijn tevens de mooiste hoesjes. Naast hoesjes van hard plastic heeft ons assortiment ook hoesjes van TPU (softcase) of siliconen. Alle materialen zijn te bedrukken met logo of afbeelding in iedere gewenste PMS kleur.

Waarom het gebruik van een Iphone hoesje?

Vergeleken met mobiele telefoons uit het verleden zijn smartphones zeer fragiel. Een smartphone hoeft maar één keer goed te vallen en er zitten scheuren in het scherm. Door het gebruik van een bijpassend hoesje kunt u de Iphone al goed beschermen tegen eventuele schade. Kortom, het is tegenwoordig een vereiste dat de mobiele telefoon beschermd wordt door middel van een hoesje. Dit om eventuele hoge kosten te voorkomen voor reparaties.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug