• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

iPhone 5 hoesjes bedrukken

Goedkope iPhone 5 hoesjes

JM Promotions is een van de grootste leveranciers van iPhone 5se en iPhone 5 hoesjes met logo, afbeelding of tekst. Kiest u voor een bedrukking in één kleur, dan kiest u voor de voordeligste optie. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan vier kleuren of kleurenverloop, dan schakelen wij door naar een full colour bedrukking. Echter, is de algemeen geldende regel: hoe minder kleuren opdruk, hoe voordeliger. Wij kunnen kunststof hoesjes, siliconen hoesjes en TPU hoesjes bedrukken.

Hardcase en softcase iPhone 5(se) hoesjes
In je eigen PMS kleur
iPhone 5 hoesjes bedrukken (ook full colour)

iPhone 5 hoesjes bedrukt met logo

Wij kunnen uw iPhone case geheel op maat produceren, zoals een customized telefoonhoes met 3D-object, kaarthouder, flesopener, veters en meer! Al onze custom-made telefoonhoezen zijn beschikbaar in ieder gewenst formaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een softcase, hardcase, bumper of TPU hoes, maar ook uit andere speciale materialen, zoals: hout, aluminium en meer! Wilt u een hoes in eigen PMS kleur? Geen probleem, wij produceren de hoes in een kleur naar wens.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over de iPhone 5 en bedrukte hoesjes

Is er verschil tussen iPhone 5 hoesjes en iPhone 5se hoesjes?

Qua uiterlijk is er geen verschil tussen een iPhone 5se en een reguliere iPhone 5. Het idee van de iPhone 5se is dat deze dezelfde specificaties heeft als zijn opvolger, de iPhone 6. U heeft dus van de buitenkant een iPhone 5, maar onder de motorkap schuilt een iPhone 6. Voor de productie van iPhone 5se hoesjes betekent dit dus dat wij dezelfde hoesjes kunnen leveren als de hoesjes voor de iPhone 5.

iPhone 5 hoesjes bedrukken als promotiemateriaal?

Het bedrukken van iPhone 5 hoesjes met logo is een goedkope en effectieve manier van reclame maken. In Nederland bedraagt het marktaandeel van de iPhone bijna 50%, waardoor een iPhone hoesje dus zeer vaak goed van pas zal komen. iPhone zijn veelal zeer kostbaar, waardoor de eigenaars zeer zuinig zullen zijn op hun toestel. Telefoonhoesjes bedrukken bij JM Promotions zorgt ervoor dat de iPhone niet beschadigt wanneer deze per ongeluk valt. Bedrukt telefoonhoesjes voor de iPhone zal dus altijd zeer welkom zijn. Doordat wij onze telefoonhoesjes bedrukken met goede kwaliteit, zullen zij lang meegaan. Hierdoor zal uw reclame op de telefoon lang zichtbaar blijven.

tekst op iphone hoesjes bedrukken

Wat is het verschil tussen een iPhone 4 en een nieuwe iPhone 5?

JM Promotions is bedrukker en fabrikant van telefoonhoesjes van alle generaties Apple telefoons, waaronder de iPhone 4 en de iPhone 5. Zoals elke nieuwere versie van de iPhone, brengt de iPhone 5 een groot aantal verbeteringen en innovaties met zich mee. Het design heeft een vernieuwing gekregen en zo ook het formaat van het toestel (van 3,5 inch naar 4 inch). Wij kunnen uw logo dus nóg groter bedrukken op hoesjes van de iPhone 5. Daarnaast is de iPhone 5 een stuk dunner dan zijn voorganger. Niet alleen qua uiterlijk is er veel veranderd, maar ook onder de motorkap zijn de nodige veranderingen gemaakt. De snelheid van de telefoon is aanzienlijk verbeterd, wat niet ten kosten is gegaan van de accuduur van de telefoon. Tevens ondersteunt de iPhone 5 het nieuwe 4G netwerk en de iPhone 4 slechts het langzamere 3G netwerk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug