• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

GOEDKOPE IPHONE HOESJES

Goedkope bedrukte iphone hoesjes?

JM Promotions is producent van goedkope iPhone hoesjes. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste iPhone hoesjes, dan adviseren wij één van onze basiskleuren. Het voordeligste materiaal iPhone hoes is kunststof (hard-case), maar wij kunnen ook zeer goedkoop TPU-hoesjes fabriceren. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de goedkoopste iPhone hoesjes, maar ook voor alle andere modellen, zoals: Samsung, HTC, Nokia, Huawei en veel meer!

Iphone hoesjes goedkoop laten bedrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het zo goedkoop mogelijk bedrukken van iPhone hoesjes. De voordeligste bedrukking is een opdruk van uw logo of tekst in slechts één kleur. Voor elke extra kleur gelden er instelkosten. Wij helpen u al met het bedrukken van iPhone hoesjes vanaf 250 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over goedkope iphone hoezen?

Hoe bedruk ik goedkoop iPhone hoesjes?

JM Promotions kan zeer goedkoop iPhone hoesjes voor u bedrukken. Omdat iPhone hoesjes of andere telefoonhoezen zeer populair zijn onder bedrijven als promotiemateriaal, krijgen wij steeds vaker de vraag hoe het goedkoopste iPhone hoesje eruit ziet. Wij vertellen u dan graag welke keuzes u kunt maken om een zo goedkoop mogelijke hoes samen te laten bedrukken. In dit blogartikel kunt u alles te weten komen over de mogelijkheden die wij bieden en de verschillen in prijzen die daarmee gepaard gaan! Kies bijvoorbeeld het/de voordeligste: materiaal, formaat, afwerking, opdruk, staffel en kleur!

Welk materiaal is het goedkoopste?

Op onze site kunt u vele voorbeelden vinden van de diverse materialen telefoonhoezen die bij bieden. Het goedkoopste materiaal is echter een hoes gemaakt van hard kunststof, ook wel bekend als hardcase hoesjes. Wij kunnen ook zeer voordelig TPU hoezen maken. Wij kunnen eventueel ook hoesjes in uw eigen custom-made vorm produceren. De goedkope hoezen van kunststof kunnen op twee manieren worden afgewerkt: mat of glanzend. Standaard werken wij ze glanzend af, wat tevens de goedkoopste optie is.

Wat is de voordeligste basiskleur?

U kunt bij ons iedere gewenste kleur iPhone hoes bestellen. Wilt u bijvoorbeeld de exacte PMS-kleur van de huisstijl van uw bedrijf, dan kunnen wij dat voor u maken. Het is echter vanaf 250 stuks de goedkoopste optie om te kiezen voor een zwarte of witte basiskleur. Deze hoezen zijn zeer populair onder onze klanten. Vanaf 500 stuks kunnen wij de hoesjes zonder extra aanbetaling voor u in uw eigen gewenste PMS-kleur fabriceren.

Hoe wordt de hoes goedkoop bedrukt?

Onze fabriek werkt met drukmachines die per kleur worden ingesteld. Kiest u voor minder kleuren opdruk, dan worden de hoesjes per stuk goedkoper. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goedkoop hoesje voor de iphone 6, dan adviseren wij een simpele opdruk met uw logo slechts in één kleur. Wij kunnen ook goedkoop hoesjes bedrukken voor de iphone 4, iphone 5, samsung en veel meer!

iphone hoesjes

Het aantal stuks en de levertijd

Wanneer u een hoger aantal iPhone hoesjes bij ons bestelt, betaalt u relatief minder geld per hoes dan wanneer u een lager aantal bestelt. Dit komt bijvoorbeeld doordat de instelkosten van onze drukmachines worden verdeeld over meerdere hoezen. Dit geldt ook voor de handelskosten en de transportkosten! Ook kunt u de kosten drukken wanneer u langer de tijd heeft. Als u vroeg voor uw deadline de hoezen bij ons bestelt, kunnen wij namelijk uw bestelling per schip verzenden. Dit is voordeliger dan onze standaard verzendmethode per vliegtuig, maar het duurt wel iets langer.

Bestel nu de goedkoopste iPhone hoesjes

Het onderstaande lijstje biedt een overzicht van de goedkoopste iPhone hoesjes die wij bieden:

  • Hardcase hoesje van hard kunststof
  • Zwart of witte basiskleur, of vanaf 500 elke kleur
  • Een simpele éénkleurige opdruk
  • Hoog aantal stuks voor verdeelde kosten
  • Verzendmethode per boot

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of ons contactformulier!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

scroll top arrow