IPHONE HOESJES BEDRUKKEN

Goedkoopste bedrukte iPhone hoesjes

JM Promotions is een van de grootste leveranciers van bedrukte telefoonhoesjes. Wij bedrukken iPhone hoesjes o.a. voor de:

Ook kunt u bij ons terecht voor andere iPhone hoesjes, zoals: iPhone 6 Plus hoesjes. Wij hebben standaard in ons assortiment telefoonhoesjes van diverse materialen, zoals: Tpu, hard kunststof, siliconen en meer. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst voor iPhone hoesjes met logo bedrukking.

Er zijn 3 populaire soorten iPhone hoesjes met logo

  • Hard-case (kunststof)
  • Soft-Hard case (TPU)
  • Soft-case (Siliconen)

iPhone hoesjes bedrukken

Onze iPhone hoesjes kunnen worden bedrukt in 1 t/m 4 kleuren opdruk. Tevens is het mogelijk de iPhone hoesjes full-colour bedrukken met logo of een afbeelding. U kunt zelf bepalen of wij de iPhone hoesjes bedrukken en afwerken met een matte of glanzende beschermlaag. De beschermlaag wordt aangebracht nadat wij de iPhone hoesjes bedrukken, hierdoor wordt het iPhone hoesje met opdruk slijtvast. Het hoesje met matte afwerking heeft een nog luxere uitstraling dan die van een glanzend hoesje. Echter is het voordeel van een glanzende afwerking dat deze minder snel zal beschadigen. Wij voorzien onze telefoonhoesjes met glans afwerking van een extra beschermende coating.


Offerte aanvragen!