• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

iPhone hoesjes bedrukken

iPhone hoesjes bedrukken met logo, tekst of afbeelding

JM Promotions is een van de grootste leveranciers van bedrukte telefoonhoesjes. Wij kunnen uw logo of afbeelding in full colour op de hoes bedrukken. Door het toevoegen van een opdruk naar wens heeft u een case die uw kostbare iPhone bescherming biedt tegen valschade, krasschade en stootschade. Na het bedrukken van de hoes brengen wij een beschermlaag aan, hierdoor wordt het nieuwe iPhone hoesje met logo slijtvast.

Meest verkochte en goedkoopste iPhone telefoonhoesjes

Wij kunnen iPhone 11 hoesjes bedrukken, iPhone 10 hoesjes bedrukken, iPhone 8 hoesjes bedrukken, iPhone 7 hoesjes bedrukken, iPhone 6 hoesjes bedrukken, iPhone 5 hoesjes bedrukken, iPhone 4 hoesjes bedrukken en alle S-hoesjes en Plus-hoesjes varianten op de genoemde iPhones bedrukken. Binnen de genoemde modellen kan er gekozen worden voor verschillende cases, zoals de goedkope hard-case hoesjes (kunststof), de meest verkochte soft hard-case hoesjes (TPU) en de populaire soft-case hoesjes (siliconen).


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

In 5 stappen iPhone hoesjes Bestellen

In een paar stappen een iPhone hoesje naar wens

Onze iPhone hoesjes of Apple hoesjes worden vaak ingezet door bedrijven, ondernemingen en verenigingen ter promotie of ter ondersteuning van een marketingcampagne. De bedrukte iPhone cases worden bijvoorbeeld uitgedeeld aan bezoekers of weggegeven als relatiegeschenk. Het bedrukken van iPhone hoesjes is een effectieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf en is een populaire en veel gebruikte give-away. De smartphonehoes of smartphone case wordt veel gebruikt ter bescherming van de iPhone tegen valschade, krasschade en stootschade. Ook behoud de iPhone zijn waarde zodat deze nog goed doorverkocht kan worden aan derden.

Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van iPhone cases en gebruiken daarbij vooruitstrevende druktechnieken zodat wij een duurzame, slijtvaste iPhone hoes met opdruk kunnen produceren. Hierdoor zal uw hoesje een lange tijd worden gebruikt en heeft uw reclame lang effect. Om u te helpen met het bestellen van telefoonhoesjes met logo hebben wij hieronder een stappenplan voor u samengesteld.

Stap 1. Kies het gewenste model iPhone hoes

Tegenwoordig zijn er duizenden modellen telefoons en smartphones in omloop. Marktleider in de telefoonwereld is Apple met de iPhone. Van dit merk zijn er al een aantal versies uitgebracht, zoals de iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 en de nieuwste iPhone 8. Binnen de verschillende versies zijn er ook verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld de iPhone 6s, iPhone 6 Plus of iPhone 6s Plus.

Wilt u bedrukte iPhone hoesjes gebruiken in uw reclamecampagne of promotiecampagne dan raden wij aan om van de laatste 2 of 3 uitgebrachte modellen iPhone hoesjes te bestellen. Op deze manier kunt u vrijwel elke iPhone die in omloop is voorzien van uw reclame. Op dit moment kiezen de meeste bedrijven om voor hun promotionele doeleinden beschermhoesjes te laten maken voor de iPhone 6 en de iPhone 7. Daarnaast is er al steeds meer vraag voor iPhone 8 hoesjes. Bij ons kunt u ook oudere generatie iPhone hoesjes laten bedrukken met logo, tekst of afbeelding.

Daarnaast bieden wij ook telefoonhoesjes met opdruk voor alle andere modellen, zoals Samsung, HTC, Nokia, Sony en Huawei. De hoesjes van al onze modellen zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur. De hoesjes zijn beschikbaar als hard-case hoesjes (kunststof), soft hard-case hoesjes (TPU) en soft-case hoesjes (siliconen).

Stap 2. Kies de kleur van de hoes

Het tweede dat opvalt bij een smartphonecase is de kleur van de hoes. Apple iPhone hoesjes met opdruk bij JM Promotions worden vanaf 500 stuks altijd op maat gemaakt in uw eigen PMS-kleur. Vanaf 100 stuks kunt u echter al bedrukte iPhone covers bestellen in de standaard basiskleuren wit en zwart.

Naast deze twee populaire kleuren zijn er andere kleuren die vaak besteld worden door bedrijven, zoals: rode iPhone hoesjes, blauwe iPhone hoesjes, groene iPhone hoesjes, maar ook transparante iPhone hoesjes. Wij zullen u vragen om de kleurcode van de gewenste PMS-kleur waarin de hoesjes moeten worden gefabriceerd. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat de huisstijl van uw bedrijf weerspiegelt in de uitstraling van uw hoesjes. De iPhone hoesjes zullen dan geassocieerd worden met uw bedrijf wat de effectiviteit van de reclamecampagne of promotiecampagne ten goede doet.

 • bedrukken
  Zwarte hoesjes
 • bedrukken
  Witte hoesjes
 • bedrukken
  Blauwe hoesjes
 • bedrukken
  Licht-blauwe hoesjes
 • bedrukken
  Groene hoesjes
 • bedrukken
  Licht-groene hoesjes
 • bedrukken
  Paarse hoesjes
 • bedrukken
  Roze hoesjes
 • bedrukken
  Gele hoesjes
 • bedrukken
  Rode hoesjes
 • bedrukken
  Zilveren hoesjes
 • bedrukken
  Eigen kleur hoesjes

Stap 3. Kies het materiaal van de iPhone hoes

Bedrukte iPhone hoesjes zijn niet alleen bedoeld om de telefoon een persoonlijke uitstraling mee te geven. Het uiteindelijke praktische doel van een telefoonhoes is het beschermen van het toestel tegen valschade, stootschade of krasschade. Het frame van telefoons is veelal gemaakt van materiaal waar krasjes op kunnen komen. Ook het scherm van een iPhone is kwetsbaar en kan bij het laten van de iPhone gemakkelijk breken of krassen. Vervangen van een iPhone scherm is duur en daarom is voorkomen beter dan genezen. Een goedkope case of iPhone hoes is een goede oplossing om de kans op schade te verkleinen.

Er kan gekozen worden voor cases van verschillende soorten materiaal, zoals de goedkope hard-case hoesjes (kunststof), de meest verkochte soft hard-case hoesjes (TPU) en de populaire soft-case hoesjes (siliconen). Daarnaast hebben wij ook flipcases, bumperhoesjes of hoesjes van hout.

 • bedrukken
  Hard-case hoesjes
 • bedrukken
  TPU hoesjes
 • bedrukken
  Siliconen hoesjes
 • bedrukken
  Flip-cases
 • bedrukken
  Bumper hoesjes
 • bedrukken
  Houten hoesjes

Hard case hoes

Standaard leveren wij hard case hoesjes, welke gemakkelijk te leveren zijn in iedere gewenste kleur. Een hard case is een hard hoesje dat wij volledig op maat van het gewenste type iPhone maken. De iPhone moet in de hard case worden ‘geklikt’ en bedekt de achterkant en de meeste delen van de zijkanten van de iPhone. Voor de volumeknoppen, aansluitpunten en overige knoppen zijn uitsparingen gemaakt zodat deze te allen tijde gebruikt kunnen worden. Het scherm van de iPhone blijft vrij waardoor de iPhone snel en gemakkelijk te bedienen is. Doordat het scherm vrij is, is het risico op krassen en breken van het scherm groter. Dit risico kun je verminderen door een screenprotector (beschermfolie) te gebruiken. Onze hardcase hoesjes zijn dun en maken de iPhone niet veel dikker. Wij kunnen de hardcases leveren in iedere gewenste kleur.

Soft hard case (TPU) hoes

Zoekt u echter naar een hoesje met bescherming voor zowel de buitenkant als het scherm, dan raden wij onze TPU-hoesjes aan. TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic polyurethane. Het materiaal laat zich het best omschrijven als de gulden middenweg tussen hard case en de soft case (siliconen). Het combineert de goede eigenschappen van beide materialen, wat erin resulteert dat TPU flexibel maar wel vormvast is, niet kan breken, geen stof aantrekt en nauwelijks krast. Het materiaal kan bovendien volledig doorzichtig zijn. Een TPU hoes sluit aan tot over de rand van de telefoon. Legt u de telefoon met het scherm naar beneden neer, dan zal er altijd een randje van het hoesje zijn die het kostbare scherm beschermt.

Soft-case (siliconen) hoes

Een iPhone softcase of siliconen hoes is gemaakt van zacht en flexibel kunststof. Een hard case blijft over het algemeen wat beter zitten, maar een soft case of siliconen hoesje heeft als voordeel dat je deze gemakkelijker om de iPhone heen doet. Vooral handig voor mensen die vaak van hoesje wisselen. Een soft case is beter bestand tegen vallen en stoten en zal de val of stoot enigszins absorberen. Handig voor mensen die vaak hun iPhone laten vallen of stoten.

Flipcase

Zoekt u naar iPhone hoesjes met logo met de meeste bescherming, dan zijn flip-cases de oplossing. Een flip case bestaat uit een klep die de voorkant van de iPhone beschermt, een achterkant van hetzelfde materiaal (hard kunststof met vaak een wat zachtere lederen of kunstlederen laag) en een kunststof case (houder) die binnenin het hoesje is aangebracht. Ideaal voor mensen die hun iPhone of smartphone dragen op kwetsbare plekken, zoals in een broekzak, jaszak of tas, waar de kans op krassen (door bijvoorbeeld sleutels) of krassen aanwezig is.

Bumper hoesjes

Wilt u het design van de Apple iPhone behouden maar het toestel toch beschermen, dan raden wij een bumper-case aan. De bumper wordt om de randen van de iPhone aangebracht waardoor de zijkanten worden beschermd tegen stoten en vallen. De randen van sommige bumpers zorgen ervoor dat de iPhone iets omhoog komt, hierdoor maakt de voorkant of achterkant geen contact met het oppervlak waar u de iPhone op neerlegt, zodat krassen worden voorkomen.

Houten hoesjes

Houten hoesjes voor de Apple iPhone worden van hout gemaakt. Het is de manier om een iPhone op een exclusieve manier te beschermen. Onze houten telefoonhoesjes hebben een geweldige uitstraling en zijn uniek. Daarnaast zorgt de afwerking van een houten iPhone case ervoor dat uw telefoon op de juiste manier beschermd wordt tegen valschade, krasschade en stootschade.

Stap 4. Kies uw bedrukking of opdruk

Onze klanten laten iPhone hoesjes bedrukken met diverse soorten opdrukken. Populair zijn iPhone hoesjes met opdruk in de vorm van een: logo, naam, reclameboodschap, slogan, qr-code, wincode, winactie, contactgegevens, routeinformatie en veel meer. Daarnaast zijn ook complexere bedrukkingen populair, zoals iPhone hoesjes met foto of iPhone hoesjes met afbeelding in full colour. Ook volledige bedrukkingen van motiefjes zijn populair, welke gecombineerd kunnen worden met een opdruk van een logo of stuk tekst. Uw wensen zijn leidend.

Populair en meest gekozen

De meeste bedrijven kiezen voor een bedrukking op de achterzijde van de iPhone hoesjes met logo, afbeelding of tekst. Deze meest gangbare drukpositie heeft als voordeel dat uw reclame groot kan worden bedrukt. U kunt op de achterzijde een grote reclameboodschap of uw logo bedrukken, zodat deze goed leesbaar is wanneer de gebruiker zijn telefoon op tafel neerlegt. Naast een bedrukking op de achterkant bieden wij ook de mogelijkheid de zijkanten van de hoesjes te bedrukken. iPhone hoesjes bedrukken op de zijkant is geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een klein stukje tekst of een klein logo. Soms kiezen bedrijven voor een bedrukking aan de binnenzijde van het hoesje. Deze optie is minder populair omdat de reclame dan minder vaak zichtbaar is, doordat de telefoon voor de bedrukking zit. U kunt alle bovengenoemde bedrukkingen ook combineren tot een volledige bedrukking in één tot vier kleuren of geheel in full colour.

Afwerking bedrukking

U kunt zelf bepalen of wij de iPhone hoesjes bedrukken en afwerken met een matte of glanzende beschermlaag. De beschermlaag wordt aangebracht nadat wij de iPhone hoesjes bedrukken, hierdoor wordt het iPhone hoesje met opdruk slijtvast. Het hoesje met matte afwerking heeft een nog luxere uitstraling dan die van een glanzend hoesje. Echter is het voordeel van een glanzende afwerking dat deze minder snel zal beschadigen. Wij voorzien onze telefoonhoesjes met glans afwerking van een extra beschermende coating.

Nieuw: bedrukking in 3D print

Sinds begin 2017 beschikt onze fabriek over een nieuwe productiemethode. Wij kunnen telefoonhoesjes printen, in 3D. Dit is een methode waarbij laagje voor laagje een telefoonhoesje wordt opgebouwd. Hierdoor is praktisch iedere vorm uit één stuk te maken. U kunt dus uw logo in het ontwerp laten printen, zodat wij niet het hoesje bedrukken. Wij maken gebruik van professionele 3D printers. Deze professionele 3D printers printen in zeer goede kwaliteit een hard en buigzaam soort plastic dat de eigenschap heeft dat het stevig en flexibel is. Onze 3D printers zijn niet te vergelijken met printers bij u thuis of op kantoor, waarvan de kwaliteit een stuk minder goed is.

Stap 5. Leveringsproces na het doorlopen van het stappenplan

Hoe verloopt een bestelling bij JM Promotions? Wanneer u Apple iPhone telefoonhoesjes bij ons bestelt zullen wij zoveel mogelijk met u mee te denken over het eindproduct. Van A tot Z zijn wij aanwezig bij het productieproces, zodat wij volledig aan uw wensen kunnen voldoen. Voordat wij u een offerte kunnen toesturen, zullen we eerst meer te weten moeten komen over de specificaties van uw bestelling. Wat is het aantal stuks dat u nodig heeft? De minimale afname is bij ons 250 stuks. Uit welke kleuren en uit hoeveel kleuren bestaat uw opdruk? Kiest u voor weinig kleuren opdruk dan kunnen wij extra lage prijzen aanbieden. Wij adviseren voor een opdruk te kiezen die goed contrasteert met de basiskleur van de hoes, zodat uw tekst of logo goed te zien is. Wilt u graag nog voordat wij de productie starten weten hoe het eindproduct eruit zal gaan zien, dan kunnen wij een drukproef toesturen. Gaat u akkoord, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis heeft. Wij bieden verschillende opties qua levertijd. Een goedkope zending per boot, maar ook een snelle zending per vliegtuig.

Wilt u een offerte aanvragen of zijn er nog andere vragen? Klik dan op onderstaande koppeling en vul het contact formulier in. We zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of overige vragen van antwoord voorzien.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veel gestelde vragen over het bedrukken van iPhones hoesjes

Kunnen jullie ook de nieuwste iPhone 8 hoesjes bedrukken met logo?

Wij houden altijd de nieuwste ontwikkelingen op de telefoonmarkt in de gaten. Wij leveren dus ook nu al de goedkoopste iPhone hoesjes met opdruk van een logo, tekst of afbeelding voor de iPhone 8! Zo bieden wij ook het model: de iPhone 5se, welke de specificaties van een iPhone 6s bevat, maar de afmetingen van een iPhone 5. Wij kunnen telefoonhoesjes met logo voor de nieuwste modellen al maken zodra de afmetingen van de toestellen bekend zijn gemaakt. Wilt u dus goedkope iPhone hoesjes met logo bestellen voor de nieuwste modellen, dan kunnen wij u altijd helpen!

Kunnen jullie ook voor oude of minder gangbare modellen hoesjes produceren?

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van álle modellen telefoonhoesjes. Dit betekent dat ook minder gangbare modellen bij ons te bestellen zijn. Ziet u een model niet op onze website? Dan betekent dit niet dat wij deze niet kunnen produceren. Als wij de afmetingen hebben van het juiste model iPhone, dan kunnen wij voor u altijd een hoes produceren. Neem dan ook contact met ons op, zodra uw model iPhone hier niet tussen staat.

Bieden jullie ook iPhone covers met speciale bedrukkingen?

JM Promotions biedt vele speciale drukopties, waardoor wij tot unieke producties kunnen komen. Vindt u een platte bedrukking niet voldoende en wilt u dat uw opdruk eruit springt, dan kunnen wij hoesjes fabriceren met een bedrukt reliëf. U kunt kiezen voor een subtiel reliëfje voor een extra luxe uitstraling en luxe gevoel wanneer deze in de hand ligt, maar ook voor een wat meer opvallend reliëf. Denk hierbij aan een hoesje met de ribbels van een schoenzool of een hoesje met uw product daarop. Wij kunnen dit product ook vullen met vloeistof, wat ideaal is wanneer uw product bijvoorbeeld een drankje is. Wij leveren ook speciale hoesjes met spiegelglas, welke wij ook graag bedrukken met uw eigen logo of tekst.

iPhone hoesjes bedrukken van diverse materialen?

JM Promotions verzorgt niet alleen de bedrukking van telefoonhoesjes, maar is ook fabrikant van de hoesjes zelf. Hierdoor is er veel mogelijk wat betreft het telefoonhoesje bedrukken en het materiaal van onze hoesjes. Onze soft case smartphone hoesjes zijn gemaakt van TPU. Dit is een soort hybride materiaal, dat bestaat uit een mix van hard plastic en zacht siliconen. De hard case hoesjes zijn gemaakt van hard kunststof. Qua bedrukking is er bij JM Promotions veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor iPhone hoesjes bedrukken met een bedrukking in 1 t/m 4 kleuren of zelfs iPhone hoesjes bedrukken in full-colour. Doordat wij de smartphone hoesjes bedrukken voordat het materiaal de vorm heeft van een hoesje, kunnen wij tot aan de rand uw bedrukking aanbrengen. Hierdoor is het mogelijk onze telefoonhoesjes volledig te bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Of zelfs een combinatie daarvan.

Kunnen jullie ook flip-cases of book-cases bedrukken?

Jazeker, wij bieden ook flip-cases of bookcases. Een bookcase opent naar de zijkant zoals een boek, en een flipcase naar boven of beneden. Wij kunnen zowel hoesjes maken van echt leer als van goedkoper namaak leer. Een flipcase of bookcase biedt bescherming aan de gehele telefoon, dus wanneer deze valt is de kans relatief klein dat er schade zal zijn. Doordat wij de flipcases of bookcases kunnen leveren met vakjes voor uw pasjes en een vakje voor muntjes, kunnen de hoezen gebruikt worden ter vervanging van de portemonnee. De hoesjes zijn daarmee multifunctioneel.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • nokia hoesjes met logo
  Nokia hoesjes
 • i met logo
  iPad hoesjes
 • Samsung hoesje met logo
  Samsung hoesjes
 • /winkelwagenmuntjes met logo
  Winkelwagenmuntjes
scroll top arrow