LUXE IJSKRABBERS MET PARKEERSCHIJF BEDRUKKEN

Luxe ijskrabbers met parkeerschijf bedrukken met uw logo?

JM Promotions levert luxe ijskrabbers en een parkeerschijf in één bedrukt met uw eigen logo of tekst. Parkeerschijven worden gebruikt om aan te geven hoe laat een auto is geparkeerd op een bepaalde plek. Parkeerschijven worden gebruikt in parkeerschijfzones en blauwe zones, waar de parkeertijd is begrensd. Tevens is het mogelijk nog een derde functie toe te voegen aan deze ijskrabber, namelijk een bandenprofiel-tester. Op deze manier heeft u altijd alles bij de hand in de auto!

Wij kunnen deze krabbers bedrukken aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde. De achterzijde is nog geheel onbedrukt, waardoor er veel ruimte is voor uw opdruk. Wij kunnen de parkeerschijf bedrukken in één tot en met vier kleuren. Tevens is het mogelijk de ijskrabber te bedrukken met een full-colour opdruk. Denk hierbij aan bedrukkingen van bijvoorbeeld een foto of afbeelding.

Onze parkeerschijven zijn enkel beschikbaar in de kleur blauw. Dit komt doordat het wettelijk verplicht is dat parkeerschijven blauw zijn.

Zoekt u naar een andere luxe ijskrabber, dan adviseren wij onze elektrische ijskrabbers. Met deze ijskrabbers veegt u gemakkelijk ijs van uw raam af.


Offerte aanvragen!