LUXE IJSKRABBERS MET LED-LICHT BEDRUKKEN

Luxe ijskrabbers met led-licht voor extra zicht in donker bedrukken met logo?

Wilt u graag luxe ijskrabbers met een lampje bedrukken met logo? JM Promotions levert luxe ijskrabbers met led-licht tegen de laagste tarieven. Wanneer de dagen weer korter worden en het 's ochtends nog donker is, is het ideaal om een ijskrabber te hebben dat voorzien is van led-licht, zodat u goed de voorruit kunt zien. U zult zo geen enkel stuk van de voorruit missen! De krabbers zijn standaard voorzien van 3 verschillende led-lichtjes en worden geleverd met 4 batterijtjes. De afmetingen van deze ijskrabber zijn: 21x9.8x1.7cm. Het knopje voor het led-licht bevindt zich aan de zijkant van de ijskrabber.

Om te ijskrabbers geschikt te maken voor uw reclamecampagne, kunnen wij deze bedrukken met uw eigen logo of tekst! Doordat onze luxe ijskrabbers van goede kwaliteit zijn, zal deze lang meegaan en uw reclame jaarlijks zichtbaar zijn. Uw logo kan worden bedrukt in één t/m vier kleuren of full-colour. Zoekt u naar de goedkoopste bedrukking, dan adviseren wij zo min mogelijk verschillende kleuren.

De lichtgevende ijskrabbers zijn beschikbaar in diverse standaard kleuren, welke wij standaard op voorraad hebben. Deze ijskrabbers zijn goedkoop en snel leverbaar. Wij bieden echter ook de mogelijkheid de krabbers met led-licht de bestellen in uw eigen gewenste kleur!

Zoekt u naar een bedrukte ijskrabber met een luxe handvat? Wij helpen u dan ook graag verder.


Offerte aanvragen!