IJskrabbers bestellen in de zomer

Waarom moet ik ijskrabbers bestellen in de zomer?

Wanneer u ijskrabbers met logo bedrukking wilt bestellen als promotiemateriaal voor in de winter, dan is ons advies om de ijskrabbers in de zomer maanden te bestellen bij ons. Hoe eerder u bent met bestellen, hoe goedkoper de ijskrabbers uiteindelijk worden. De reden hiervan is dat de transportkosten lager zijn wanneer u in de zomer maanden de ijskrabbers bestelt. In de zomermaanden kunnen wij de ijskrabber nog laten verzenden via scheepsvracht. De verzendtijd via scheepsvracht is ongeveer 6 weken. Wanneer u de ijskrabbers op een later moment bestelt is het tevens mogelijk om de ijskrabbers te laten transporteren via luchtvracht.

Welke ijskrabbers zijn het goedkoopst te transporteren?

Wanneer u op zoek bent naar de ijskrabbers die het goedkoopst te transporteren zijn, dan raden wij u onze goedkope ijskrabbers aan. Onze goedkope ijskrabbers is een kleiner model (lichter gewicht) ijskrabber, daardoor kunnen er meer ijskrabbers in een doos verpakt worden. Dit zorgt er voor dat de transportkosten tevens lager te liggen komen. Onze goedkope ijskrabbers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. In ons assortiment beschikken wij over:

ijskrabbers goedkoop bedrukt

Hoe worden de transportkosten bepaald?

De hoogte van de transportkosten heeft als eerste te maken met de hoeveelheid ijskrabbers die u bestelt en de afstand die afgelegd moet worden. Daarnaast is de grootte van de ijskrabbers een belangrijke factor. Hoe kleiner en lichter de ijskrabbers zijn, hoe minder ruimte in het transport de ijskrabbers innemen. Hierdoor wordt de prijs van het transport ook lager. 5000 kleine ijskrabbers zullen altijd goedkoper zijn dan 5000 grotere ijskrabbers.


               goedkoopste bedrukking ijskrabbers met handschoen

Wat als de ijskrabbers in de winter bestelt worden?

Wanneer u ijskrabbers in de winter bestelt dan is dit echter geen probleem, want wij kunnen de ijskrabbers tevens via luchtvracht verzenden vanuit onze fabriek in China. De levertijd via luchtvracht is altijd sneller (circa. 3 dagen) dan als wij dit via scheepsvracht laten transporteren.

Hoe verloopt het transport via zeevracht?

Wanneer de ijskrabbers zijn geproduceerd en bedrukt worden deze vanuit onze fabriek in China vervoerd naar de dichtstbijzijnde haven. In de Chinese haven worden de goederen overgedragen aan een expediteur die de transport naar Nederland voor zijn rekening neemt. De goederen en papieren worden eerst gecontroleerd door de Chinese douane. Bij goedkeuring worden de goederen aan boord van het schip gebracht. Bij vertrek vanuit de Chinese haven is het ongeveer circa 30 dagen varen afhankelijk van de wind en de route. Bij aankomst in de haven van Rotterdam worden de containers gelost en de goederen uitgeladen. De Nederlandse douane klaart de goederen in en de expediteur levert de goederen uit aan de koper van de ijskrabbers.

Offerte aanvragen!
ijskrabbers bedrukken met logo goedkoopste