IJSKRABBERS VIERKANT BEDRUKKEN

De goedkoopste vierkante ijskrabbers bedrukken met logo?

Wilt u graag goedkope vierkante ijskrabbers bedrukken, dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij produceren goedkoop en snel de goedkoopste vierkante ijskrabbers. Met het veelal koude weer en temperaturen rond het vriespunt, is het in Nederland altijd verstandig om een ruitenkrabber in de auto te hebben. Een bedrukte ijskrabber is dus ideaal als relatiegeschenk of als promotiemateriaal!

Diverse basiskleuren hebben wij standaard op voorraad, maar wij bieden ook de mogelijkheid om onze vierkante ijskrabbers met logo te laten maken in uw eigen gewenste PMS-kleur. Wij kunnen onze ijskrabbers voorzien van een kartelrand, waardoor u nog beter ijs kunt verwijderen van de voorruit. De vierkante ruitenkrabbers kunnen ook worden geleverd in een kleinere uitvoering, zodat hij kan worden gebruikt als sleutelhanger. Zo heeft u altijd een ijskrabber bij de hand! De krabbers kunnen worden gemaakt in ieder gewenst formaat.

Wij kunnen de ijskrabbers bedrukken op iedere gewenste manier. Zo is het mogelijk de ruitenkrabber éénzijdig of tweezijdig te voorzien van uw logo. Uw logo kan worden bedrukt in 1 t/m 4 kleuren, maar ook met een gedetailleerde opdruk van een afbeelding (full-colour). Dit kan op enkele posities, maar ook over het gehele oppervlak van de ijskrabber.

Zoekt u naar een andere vorm ijskrabber, zoals een ronde krabber of driehoekige krabber, dan helpen wij u ook graag!


Offerte aanvragen!