IJSKRABBERS ROND BEDRUKT

Ronde ijskrabbers bedrukken met uw logo of afbeelding?

Wanneer u op zoek bent naar ronde ijskrabbers met logo, dan helpen wij u graag verder. Zoekt u naar een geschikt bedrukt artikel om te gebruiken voor uw reclamecampagne, dan is een ruitenkrabber met logo goedkoop en nuttig promotiemateriaal. Doordat het vaak vriest in Nederland komt een krabber bijna altijd wel van pas. Een ronde ijskrabbers is ideaal om ijs te verwijderen van de ramen, doordat u door middel van ronde bewegingen het ijs kunt schaven.

Onze ronde ruitenkrabbers zijn leverbaar in iedere gewenste kleur. Echter, is de goedkoopste optie om één van onze vele basiskleuren te kiezen. Wij hebben zeer veel kleuren standaard op voorraad, waardoor wij niet alleen goedkoop, maar ook snel de ronde ruitenkrabbers kunnen leveren.

Standaard worden onze ronde krabbers aan de platte bovenzijde bedrukt. Het is echter ook mogelijk de ronde buitenzijde te voorzien van uw logo of tekst. Uw opdruk kan worden aangebracht in één t/m vier kleuren, maar wanneer uw logo uit zeer veel kleuren bestaat kan het ook met een full-colour opdruk.

Wilt u liever ijskrabbers met een ruitenwisser bedrukken, of wilt u uw ijskrabbers van een sleutelhanger voorzien, dan is dat ook mogelijk!


Offerte aanvragen!