IJSKRABBERS MET SLEUTELHANGER

IJskrabbers met sleutelhanger bedrukken met uw eigen logo?

JM Promotions is producent van goedkope ijskrabbers met een sleutelhanger. Een ijskrabber met hanger is ideaal als give-away voor uw reclamecampagne. Onze ijskrabbers met sleutelhanger zijn wat kleiner dan onze standaard ijskrabbers, waardoor deze gemakkelijk zijn te dragen aan de sleutelbos.

De ijskrabbers met een sleutelhanger zijn beschikbaar in ieder gewenst formaat. Tevens kunt u ze in iedere gewenste vorm bestellen, zoals: vierkant, rond, driehoekig. Ook zijn ze leverbaar met een handig schepje. U kunt kiezen uit iedere gewenste kleur. Zoekt u de goedkoopste sleutelhanger met krabber, dan adviseren wij een basiskleur.

Wij kunnen uw logo bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Heeft u een opdruk met een verloop van kleuren, of wilt u graag een afbeelding bedrukken op de ruitenkrabbertjes, dan adviseren wij om te kiezen voor onze gedetailleerde full-colour opdruk.

Zoekt u niet naar sleutelhangers, maar naar andere bedrukte ijskrabbers, bekijk dan onze driehoekige goedkope ijskrabbers met logo!


Offerte aanvragen!