IJSKRABBERS MET KRABBER EN RUITENWISSER

IJskrabbers bedrukken die zowel als krabber en ruitenwisser gebruikt kunnen worden?

JM Promotions is leverancier van de goedkoopste multifunctionele ijskrabbers met logo. Wij kunnen onze ijskrabbers zowel voorzien van een schepje om het ijs te verwijderen, als een handige ruitenwisser voor na het krabben. Veel bedrijven kiezen voor ijskrabbers met een schepje als promotiemateriaal voor hun reclame, doordat het niet alleen een effectieve manier van reclame maken is, maar ook een goedkope. Onze ijskrabbers met schep zijn gemaakt van stevig plastic, waardoor deze jaarlijks kunnen worden hergebruikt. Dit betekent dat de bedrukking op de krabber ieder jaar weer zichtbaar is!

De ruitenkrabbers zijn beschikbaar in elke denkbare kleur leverbaar. Wij hebben veel kleuren op voorraad, maar kunnen ook ijskrabbers leveren in de exacte PMS-kleur. Hierdoor kunt u uw huisstijl exact op het schepje terug laten komen. Wij kunnen de schepjes leveren in iedere gewenste grootte. Zoekt u echter naar de goedkoopste optie, dan adviseren wij ons standaard formaat ijskrabber. Deze ijskrabber heeft 100x160mm. Het schepje zelf is gemaakt van plastic en de ruitenwisser is gemaakt van rubber.

Wij kunnen onze ijskrabbers bedrukken in één t/m vier kleuren opdruk, maar ook full-colour!

Zoekt u naar de goedkoopste ijskrabbers in een andere vorm, dan raden wij onze goedkoopste driekhoekige ijskrabbers aan!


Offerte aanvragen!