IJSKRABBERS DRIEHOEKIG MET LOGO

De meest goedkope driehoekige ijskrabbers met logo?

Bent u op zoek naar goedkope ijskrabbers in de vorm van een driehoek? JM Promotions levert driekhoekige ruitenkrabbers tegen de laagste tarieven en met een snelle levertijd. Wij hebben standaard veel basiskleuren op voorraad, maar kunnen ze ook leveren in uw eigen gewenste PMS-kleur. Alle zijden van de krabber kunnen worden gebruikt om het ijs van de ramen te verwijderen. Echter, hebben wij ook een zijde voorzien van een kartelrand. Deze kartels zijn geschikt om hardnekkig en grof ijs te verwijderen van de ramen, wanneer er strenge vorst is geweest. De krabbers zijn gemaakt van plastic. De afmetingen van onze standaard driehoekige ijskrabbers zijn 110x110mm. Ze zijn echter ook beschikbaar in een custom-made formaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van ijskrabbers met uw eigen logo of tekst. Meestal kiezen bedrijven ervoor om de krabber boven de kartels te bedrukken, zodat de kartelrand aan de onderzijde zit van de ijskrabber. Wij kunnen onze ijskrabbers bedrukken met uw logo in 1 t/m 4 kleuren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid uw opdruk full-colour te bedrukken.

Bent u op zoek naar andere vormen ijskrabbers, dan kunt u kiezen uit een van onze standaard vormen, zoals vierkante ijskrabbers of ronde ijskrabbers. Mocht u een eigen vorm ijskrabbers zoeken, dan kunnen wij ook custom-made ijskrabbers produceren.


Offerte aanvragen!