4.8 /5
van
22 reviews

IJskrabbers bedrukken

Goedkope ijskrabbers met logo als relatiegeschenk of give-away

JM Promotions is leverancier en producent van goedkope ijskrabbers met logo. Wanneer de dagen weer kouder worden en het dreigt te gaan vriezen, zijn ijskrabbers met logo ideaal als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Onze meest verkochte ijskrabbers zijn de goedkope ijskrabbers en ijskrabbers met handschoen om de handen warm te houden. Daarnaast bieden wij nog vele andere ijskrabbers aan. De ijskrabbers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Laat ijskrabbers bedrukken met logo, tekst of andere opdruk in één tot vier kleuren of full colour. Bedrukte ijskrabbers leveren wij al vanaf een kleine oplage van 250 stuks.


Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

IJskrabbers laten bedrukken voor reclame en promotiedoeleinden

Tijdens de frisse winterdagen is er één promotioneel artikel waarmee u nooit de mis in kunt gaan. De ijskrabber is al jarenlang een populaire weggever in het najaar. Wanneer het begint te vriezen is dit geschenk het meest welkom bij iedere autobestuurder. Het is noodzakelijk om dit item in de auto te hebben tijdens deze dagen, want de ramen van uw auto moeten ijsvrij zijn als u op pad gaat. Iedere relatie zal de bedrukte ijskrabber vol waardering in ontvangst nemen. Hierdoor zal ook uw naam positief beïnvloed worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u ijsvrij op weg.

ijskrabbers bedrukken
 1. Uit welke kleuren ijskrabbers kan er gekozen worden?
 2. Wat wilt u op de ijskrabbers bedrukken?
 3. Wat zijn de beste ijskrabbers uit het assortiment?
 4. Wat zijn de mogelijkheden bij custom-made ijskrabbers op maat?
 5. Zoekt u een multifunctionele ijskrabbers als relatiegeschenk?
 6. Wie geven bedrukte ijskrabbers gratis weg als promotiemateriaal?
 7. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!
 8. Uit welke eigenschappen bestaat een goede ijskrabber?
 9. Regelgeving en tips rondom autoruiten krabben?


1. Uit welke kleuren ijskrabbers kan er gekozen worden?

Onze ijskrabbers zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Van de meest populaire basiskleuren houden wij verschillende soorten goedkope ijskrabbers op voorraad. IJskrabbers uit voorraad kunnen extra snel en bedrukt geleverd worden. Populaire basiskleuren zijn rood, blauw, geel, groen, oranje, wit en zwart. Staat uw gewenste kleur niet tussen het overzicht of heeft u speciale wensen, zoals een ijskrabber in PMS kleur, dan kunnen wij ijskrabbers op maat produceren. Zodoende kunt u uw huisstijlkleur(en) laten terugkomen in de ijskrabbers.

 • blauwe ijskrabbers bedrukken Blauwe
  ijskrabbers
 • gele ijskrabbers bedrukken Gele
  ijskrabbers
 • grijze ijskrabbers bedrukken Grijze
  ijskrabbers
 • groene ijskrabbers bedrukken Groene
  ijskrabbers
 • licht-blauwe ijskrabbers bedrukken Lichtblauwe
  ijskrabbers
 • oranje ijskrabbers bedrukken Oranje
  ijskrabbers
 • paarse ijskrabbers bedrukken Paarse
  ijskrabbers
 • rode ijskrabbers bedrukken Rode
  ijskrabbers
 • roze ijskrabbers bedrukken Roze
  ijskrabbers
 • witte ijskrabbers bedrukken Witte
  ijskrabbers
 • zwarte ijskrabbers bedrukken Zwarte
  ijskrabbers
 • eigen-kleur ijskrabbers bedrukken Eigen PMS kleur
  ijskrabbers

2. Wat wilt u op de ijskrabbers bedrukken?

De meeste bedrijven kiezen voor een opdruk die past bij de identiteit van het bedrijf. Dit zijn doorgaans een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een slogan in de vorm van een stukje tekst. Op deze manier dragen de bedrukte ijskrabbers bij aan een grotere naamsbekendheid. Het is ook mogelijk om een foto, afbeelding of een nog niet genoemde andere complexe opdruk op de ijskrabbers aan te brengen.

Op welke positie worden de ijskrabbers bedrukt?

De positie waar wij de ijskrabbers bedrukken is afhankelijk van het model ijskrabbers dat u kiest. Over het algemeen worden de ijskrabbers op de bovenzijde bedrukt. Deze plek biedt de meeste ruimte voor een grote en opvallende bedrukking en zorgt ervoor dat uw reclame-uiting het beste zichtbaar zal zijn. Wilt u de ijskrabbers op een andere positie bedrukken, dan is dit in overleg (en afhankelijk van of uw wensen realistisch zijn) ook mogelijk.

Is het mogelijk om ijskrabbers full colour te bedrukken?

Wanneer uw logo of opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan bedrukken wij de ijskrabbers full colour. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een complexe opdruk, zoals een foto, afbeelding of klein logo met veel kleuren, in hoge kwaliteit op de ijskrabbers aan te brengen. Een full color is over het algemeen iets duurder dan een goedkope bedrukking in slechte één of enkele kleuren.

 • ijskrabbers met logo IJskrabbers met logo
 • ijskrabbers met naam IJskrabbers met tekst/naam
 • ijskrabbers bedrukken met slogan IJskrabbers met slogan
 • ijskrabbers met foto IJskrabbers met foto

3. Wat zijn de beste ijskrabbers uit het assortiment?

Dat verschilt voor iedereen. De beste ijskrabber is de ijskrabber die het beste bij uw wensen past. De ene klant wenst de goedkoopste ijskrabbers omdat deze maar een beperkt marketingbudget heeft. Hierdoor vallen een aantal ijskrabbers automatisch af en worden de overgebleven vorstkrabbers juist interessant. Een andere kiest specifiek voor de populaire ijskrabbers met handschoen, want deze houden de handen lekker warm. Of een handige ijskrabber met raamwisser voor condens. Kijkt u alleen naar de functionaliteit en wilt u een goede ijskrabber? Dan kiest u voor een stevige ijskrabbers, met een scherp blad en comfortabel handvat.

 • goedkope ruitenkrabbers bedrukken Budget ijskrabbers
 • warme handschoen ijskrabbers IJskrabbers met handschoen
 • ijskrabbers met raamwisser IJskrabbers met raamwisser
 • ijskrabbers stevig Stevige ijskrabbers

4. Wat zijn de mogelijkheden bij custom-made ijskrabbers op maat?

Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om ijskrabbertjes in de vorm van een product of dienst te laten maken. Bij een custom-made ijskrabber kunt u verschillende onderdelen van de ijskrabbers naar wens aanpassen. Zo is het mogelijk om de ijskrabbers in uw eigen PMS kleur en vorm te produceren. Dit geldt voornamelijk voor de goedkope ijskrabbers die over het algemeen plat zijn en van hard plastic en kunststof gemaakt worden. Het materiaal kunnen wij dus op maat maken in uw eigen kleur, vorm en afmetingen. Voorbeelden van custom-made vormen zijn: hartje, vrachtwagen, voetbalshirt, schoen en auto.

fabrikant ijskrabbers eigen vorm

5. Zoekt u een multifunctionele ijskrabbers als relatiegeschenk?

Dan kunnen wij u zeker helpen met ons ruime aanbod van ijskrabbers met praktische functionaliteiten. De meest bekende is de ijskrabber met parkeerschijf. Veel steden en dorpen beschikken over blauwe parkeerzones en dan is deze ijskrabber een uitkomst. Voor extra veiligheid in de auto hebben wij ook de SOS ijskrabber met gordelsnijder (en noodhamer). We hopen natuurlijk dat deze extra functionaliteiten nooit nodig zijn, maar indien zich toch een ongeval voordoet is deze ijskrabber zeker niet ongewenst. De ijskrabber met led licht is handig voor de vroege vogels onder ons, die na een nacht vorst op onverlichte plek de autoruiten moeten krabben. De ijskrabber met borstel zijn ideaal voor het sneeuw/ijs vrij maken van uw ruiten.

 • ijskrabbers met parkeerschijf IJskrabbers met parkeerschijf
 • ijskrabbers met gordelsnijder IJskrabbers met gordelsnijder
 • ijskrabbers met led licht IJskrabbers met LED-licht
 • ijskrabbers met sneeuwborstel IJskrabbers met borstel

6. Wie geven bedrukte ijskrabbers gratis weg als promotiemateriaal?

Met miljoenen auto’s op de weg is het logische dat er veel gekrabd wordt na een nachtje met vorst. Altijd lastig als u geen ijskrabber in de auto hebt liggen. Liever veel ijskrabbers in de auto dan helemaal geen een. Het is dan ook een unieke kans voor u om uw merk te promoten en klantloyaliteit te vergroten met een bedrukte ijskrabber als relatiegeschenk.

Populair in de autobranche en als give-away bij bouwmarkten

De ijskrabber is een populair relatiegeschenk om weg te geven in de autobranche. Zo wordt deze vaak weggegeven bij autospeciaalzaken, autodealers, bouwmarkten, maar ook garages en occasions zien het effect dat een bedrukte ijskrabber heeft. Wanneer een klant een bezoek brengt aan uw garage is het extra leuk om de hem een praktisch geschenk mee te geven. Dit verhoogt ook de kans dat de klant bij een volgend garagebezoek direct aan u denkt. Ook leuk om gewoon na een APK keuring in de auto achter te laten, zonder dat u dit aan uw klant vertelt.

Praktisch relatiegeschenk voor iedereen die wel eens autorijdt

Daarnaast is de ijskrabber ook in andere branches een populair promotiemiddel. Zo wordt dit praktische geschenk ook vaak weggegeven bij een vakantie met winterbestemmingen, zoals skireizen. Ook tijdens beurzen en open dagen blijft de ijskrabber een populair geschenk om weg te geven. De ANWB heeft zelfs wel eens gratis ijskrabbers verspreid onder leden en abonnees. Kortom, iedereen met een rijbewijs zal dit bedrukte relatiegeschenk graag in ontvangst nemen.

bevroren autoruiten krabben

7. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment te bedrukken ijskrabbers? Dan kunt u via de offerte button een prijsopgave opvragen voor de desbetreffende ijskrabber. Vergeet de kleur, de opdruk en het aantal ijskrabbers niet te vermelden. Onze prijs is afhankelijk van deze factoren. Nadat wij uw opdruk hebben ontvangen maken wij een digitale drukproef, zo weet u meteen hoe uw ijskrabber er bedrukt uit komt te zien. De goedkope ijskrabbers leveren wij al vanaf een kleine oplage van 250 stuks. Hoe hoger het aantal, hoe goedkoper de stukprijs.

Hebt u nog andere vragen of wilt u advies bij het bestellen van ijskrabbers? Dan kunt u ook gebruikmaken van het offerte aanvragen formulier. Voor lastige of meerdere vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken of via de live chat.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Wat zijn belangrijke eigenschappen van een goede ijskrabber?

Het is onvermijdelijk, de winter zal ook dit jaar weer toeslaan en wij weten wat dat betekend. Om de haveklap krabben, krabben en nog eens krabben. Maar niet getreurd, dankzij al dat ijs hebben wij weer een reden om onze relaties te voorzien van nieuw gereedschap. En wel in de vorm van te bedrukken ijskrabbers! Maar uit welke eigenschappen bestaan de beste ijskrabbers nou eigenlijk? In dit deel gaan we wat dieper in op de specificaties van ijskrabbers.

 1. Wat is een ijskrabber of ruitenkrabber?
 2. Uit welke eigenschappen bestaat een goede ijskrabber?
 3. Waarom hebben sommige ijskrabbers tanden?
 4. Wat zijn de verschillen tussen een ijskrabbers met messing blad of kunststof blad?
 5. Regelgeving en tips rondom autoruiten krabben?

1. Wat is een ijskrabber of ruitenkrabber?

Een ijskrabber of ruitenkrabber is een klein handzaam voorwerp dat gebruikt wordt om ijs of rijp van autoruiten te verwijderen. Meestal is dit voorwerp gemaakt van plastic of plastic met messing. Met messing zou het ijs beter te verwijderen zijn zonder de voorruit te beschadigen. Er zijn veel verschillende soorten ijskrabbers, maar er zijn ook tal van manieren om autoruiten ijsvrij te maken zonder ijskrabber.

 • vorstkrabbers met raamwisser
 • ijskrabbers chill
 • ijskrabbers fleece
 • ijskrabbers driehoekig

2. Uit welke eigenschappen bestaat een goede ijskrabber?

Een ijskrabber moet het vorst van de ruiten krabben, maar er is wel degelijk verschil tussen alle soorten ijskrabbers. Uit welke eigenschappen bestaat een goede ijskrabber? Deze details maken het verschil.

Messing blad (A)

Het messing blad van de krabber moet scherp en breed zijn. Scherp zodat gemakkelijk gekrabt kan worden en breed omdat dat tijd scheelt. Bovendien moet het blad stevig zijn, zodat er ook kracht gezet kan worden indien nodig.

Tanden (B)

Met de tanden van een ijskrabber kan er een begin gemaakt worden in hard of dik ijs. Normaal gesproken zitten ze over de hele breedte van het schaafblad van de ruitenkrabber. Zo kunt u per beweging namelijk het grootst mogelijke oppervlak beslaan.

Handvat (C)

Niet iedere ijskrabbers heeft een handvat, denk maar eens aan de driehoek ijskrabbers of vierkante ijskrabbers. Het is ook niet noodzakelijk, maar wel handig. Sommige hebben softgrip en andere zijn gewoon van hard plastic. Handvatten van hard plastic zijn glad en kunnen eventueel uit uw hand glippen. Helemaal als u handschoenen of wollen wanten draagt.

fabrikant ijskrabbers eigen vorm

3. Waarom hebben sommige ijskrabbers tanden?

Sommige varianten kennen inhammen of 'tanden' die het makkelijker maken om een begin te maken in hard ijs. Het harde ijs dat zo moeilijk weg te krabben is, wordt veelal gevormd door natte sneeuw die (opnieuw) bevriest of door ijzel. Het heeft geen zin om heel hard op de ruitenkrabber te drukken. Veel makkelijker is het om met de inhammen of 'tanden' van een ijskrabber een begin te maken. Door een paar keer heen en weer te gaan met de zijde met tanden, creëert u een goed begin. En een goed begin is het halve werk.

4. Wat zijn de verschillen tussen een ijskrabbers met messing blad of kunststof blad?

Met een ijskrabber met een messing blad heeft u binnen de kortste keren uw autoruiten vrij van ijs. Een messing blad krabt beter het ijs van uw autoruiten dan een ijskrabber met een kunststof krabgedeelte. Bovendien heeft deze ijskrabber een verlengd handvat waardoor u extra kracht kunt zetten en goed grip hebt. Er doen verhalen de ronde dat ijskrabbers met een messing blad kleine krasjes op autoramen zouden maken. Even voor de goede orde: zowel de ijskrabber met messing blad als de variant gemaakt van hard plastic kan krassen veroorzaken. Dit heeft namelijk te maken met het vuil dat al op de autoruit aanwezig is. Krassen ontstaan tijdens het krabben door vuil en zand dat onder het ijs op de ruit ligt.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Regelgeving en tips rondom autoruiten krabben?

bevroren autoruiten krabben

In de wintermaanden hebben we regelmatig te kampen met winterse ongemakken. Sneeuw, ijzel, hagel, gladheid en ga zo maar door. Ook vorst komt regelmatig voor en dat is best vervelend als u haast hebt. Maar met een bedrukte ijskrabber als relatiegeschenk kan uw relatie snel op pad. Niet alleen leuk om weg te geven, maar ook nog eens goed voor de veiligheid in het verkeer. Er zijn genoeg automobilisten die onverantwoord op pad gaan met onvoldoende zicht. Met de bedrukte ijskrabbers voorkomt u dit soort gevaarlijke situaties in het verkeer. En natuurlijk ook boetes. Wij vertellen u er graag meer over, want een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 1. Waarom moeten autoruiten ijsvrij zijn tijdens het autorijden?
 2. Wanneer riskeert u een boete voor het niet ijsvrij maken van de ruiten en hoe hoog is die?
 3. De autoruit ijsvrij maken: krabben of ontdooien?
 4. Hoe kan het dat mijn autoruiten ook aan de binnenkant bevroren zijn?

1. Waarom moeten autoruiten ijsvrij zijn tijdens het autorijden?

U staat op het punt te vertrekken als u ziet dat de ruiten van de auto dichtgevroren zijn. Wat u vooral niet moet doen, is op pad gaan. Dit is hartstikke gevaar. Niet alleen voor u, maar voor alle weggebruikers. Een bevroren autoruit belemmert het uitzicht. Autoruiten moeten dus in zijn geheel ijsvrij gemaakt worden, zodat de autobestuurder te allen tijde goed zicht heeft. De autorijder is zelfs verplicht om het hele gezichtsveld ijsvrij te maken. IJs op de ruit is niet alleen een forse belemmering van het zicht, het kan ook een stevige boete tot gevolg hebben.

autoruiten krabben boete politie

2. Wanneer riskeert u een boete voor het niet ijsvrij maken van de ruiten en hoe hoog is die?

Zoals gezegd kunt u het er beter niet op wagen om met niet gekrabde ruiten op pad te gaan. Een boete voor slecht zicht kan oplopen tot maar liefst € 380. Daarvoor kunt u heel wat ijskrabbers kopen. Een automobilist is verplicht om voldoende zicht naar voren en opzij te hebben. De politie adviseert daarom de voor- en achterruit en de zijramen goed schoon te maken. Afhankelijk van hoe slecht het zicht is, kan een boete oplopen tot € 230. Als ook de spiegels niet ijsvrij zijn, komt er nog eens 150 euro bovenop. Maakt in totaal dus €380 euro boete.

3. De autoruit ijsvrij maken: krabben of ontdooien?

De ijskrabber is waarschijnlijk de meest gebruikte methode om ijs van de ruit te verwijderen. En de goedkoopste, want bij normaal gebruik gaan ijskrabbers jarenlang mee. Door de krabber schuin tegen de ruit te plaatsen verwijdert u ijs het snelst. Gaat dit niet snel genoeg of heeft u weinig tijd, geen zin in koude handen of gewoon een hekel aan krabben? Gebruik dan een ontdooispray of ruitenontdooier. Spray dit middel op de autoruit en u ziet het ijs direct verdwijnen. Even de ruitenwissers aan en u bent klaar om te gaan.

4. Hoe kan het dat mijn autoruiten ook aan de binnenkant bevroren zijn?

Het kan voorkomen dat het vochtgehalte in uw auto hoog is en dat u twee keer moet krabben. Een keer buiten en een keer binnen. Zorg er altijd voor dat vocht uit de auto kan ontsnappen, want anders gaat het aan de binnenkant van de ruiten vastvriezen. Vocht kan op diverse manieren de auto binnenkomen. U kunt bijvoorbeeld sneeuw onder de schoenen mee naar binnen nemen, die vervolgens op de mat smelt en gaat condenseren. Daarnaast kunt u tijdens het ijskrabben schraapsel op de kleding krijgen, wat u vervolgens mee naar binnen neemt. Ook dit ontdooit en verhoogt het vochtgehalte. Zorg er dus altijd voor dat u uw schoenen en kleren uitklopt en dat u het vocht een ontsnappingsmogelijkheid biedt door een raam op een kiertje te zetten. Vochtvreters doen eveneens wonderen.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!
 • kerstballen met opdruk
  Kerstballen
 • handschoenen bedrukt met logo
 • anti vorst scherm met logo
  Anti-vorst schermen