Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

IJskrabbers bedrukken

IJskrabbers bedrukken met logo

Bij JM Promotions kan je ijskrabbers bedrukken met logo. IJskrabbers met logo zijn in de winter onmisbaar in iedere auto. Je kan bij ons veel verschillende soorten ruitenkrabbers bedrukken. Meest verkocht is onze ijskrabber driehoek . Daarnaast is de ijskrabber met handschoen ook heel populair. Je kan ijskrabbers bedrukken in kleur naar keuze. Je kunt de ijskrabbers bedrukken met logo of andere opdruk. Laat ijskrabbers bedrukken en stimuleer je relaties om veilig de weg op te gaan en werk je op een verantwoorde manier aan je naamsbekendheid!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Goedkope ijskrabbers bedrukken

Tijdens de koude winterdagen is er één promotioneel artikel waarmee je nooit de mist in kunt gaan: de ijskrabber met logo. Bij ons kun je goedkope ijskrabbers bedrukken in veel verschillende soorten. Een ijskrabber bedrukken is al jarenlang een populaire weggever in het najaar. Wij hebben een ruim assortiment ijskrabbers auto. Wij kunnen de ijskrabbers ontwerpen in veel verschillende kleuren en kunnen de ijskrabbers bedrukken met verschillende opdrukken. Verder kunnen wij de ijskrabber ook op maat maken.

goedkope ijskrabbers bedrukken

1. Bedrukken ijskrabbers: kies je kleur

Onze bedrukte ijskrabbers zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Van vrijwel alle soorten ijskrabbers houden wij de meeste basiskleuren op voorraad, zodat deze extra snel en bedrukt geleverd kunnen worden. Populaire basiskleuren zijn rood, blauw, geel, groen, oranje, wit en zwart. Staat je gewenste kleur niet tussen het overzicht of heb je speciale wensen, zoals ijskrabbers in je eigen kleur, dan kunnen wij bedrukte ijskrabbers op maat produceren. Zodoende kan je huisstijlkleur(en) laten terugkomen in de bedrukte ijskrabbers.

 • ijskrabbers in 100+ kleuren
  IJskrabbers in 100+ kleuren
 • transparante ijskrabbers
  Transparante ijskrabbers
 • meerkleurige ijskrabbers
  Meerkleurige ijskrabbers

2. IJskrabbers bedrukken: kies je druktechniek

Vervolgens gaan we aan de slag met het bedrukken van ijskrabbers. Alle ijskrabbers bedrukken we op één of meerdere standaard posities. We kunnen de ijskrabbers bedrukken met verschillende druktechnieken. In het onderstaande overzicht bespreken we de mogelijkheden voor ijskrabbers bedrukken. .

ijskrabbers bedrukken goedkoop

IJskrabbers goedkoop bedrukken

Wil je optimaal gebruik maken van je budget? Laat ijskrabbers goedkoop bedrukken. Vrijwel alle ijskrabbers kunnen we goedkoop bedrukken. Bij deze drukmethode kunnen we een simpele en goedkope opdruk aanbrengen op de ijskrabbers. Vaak laten klanten de ijskrabber driehoek goedkoop bedrukken.

ijskrabbers bedrukken full colour

Full colour ijskrabbers bedrukken

Het is ook mogelijk om ijskrabbers in full colour te bedrukken. Wij kunnen verschillende soorten ijskrabbers in full colour bedrukken. Vaak laten klanten de ijskrabbers met handschoen in full colour bedrukken. Hierbij kunnen we het gehele oppervlak van het polyester van een opdruk voorzien. Op full colour bedrukte ijskrabbers is je logo of boodschap altijd zichtbaar!

3. IJskrabbers met logo

Je kunt bij ons ijskrabbers personaliseren met je eigen logo. IJskrabbers met logo worden vaak uitgedeeld als promotiemateriaal of relatiegeschenk. De ijskrabbers bedrukken we met een logo op een positie waar genoeg ruimte is voor de opdruk. We kunnen ook ijskrabbers bedrukken met een stukje tekst, naam of ander ontwerp. Je kunt ook ijskrabbers bedrukken in full colour. Hieronder een aantal producties van ijskrabbers bedrukken met logo.

 • ijskrabber met logo
  IJskrabber met logo
 • ijskrabber bedrukt met slogan
  IJskrabber met slogan
 • ijskrabber met tekst
  IJskrabber met tekst
 • ijskrabber met foto
  IJskrabber met foto

Snel ijskrabbers bedrukken

Snel ijskrabbers bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen snel ijskrabbers bedrukken kleine oplage. Deze ijskrabbers bedrukken wij snel uit voorraad in verschillende standaard kleuren. Je kunt bij ons ook ijskrabbers bedrukken in grote oplage. Al onze ijskrabbers bedrukken we met een logo, tekst of ander ontwerp.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug