• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

IJskrabbers bedrukken

IJskrabber met logo inzetten als relatiegeschenk of give-away

Wanneer de dagen weer kouder worden en het dreigt te gaan vriezen, dan is een ijskrabber met logo het ideale relatiegeschenk of promotiemateriaal. Onze meest verkochte ijskrabbers zijn de goedkope driehoek ijskrabbers en leuke ijskrabbers in eigen vorm. Daarnaast bieden wij nog vele andere traditionele ijskrabbers aan, zoals de warme ijskrabbers met handschoen. De ijskrabbers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Laat de ijskrabbers bedrukken met logo, tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

In 3 stappen ijskrabbers laten bedrukken

Tijdens de koude winterdagen is er één promotioneel artikel waarmee u nooit de mist in kunt gaan: de ijskrabber met logo. De bedrukte ijskrabber is al jarenlang een populaire weggever in het najaar. Wij hebben een ruim assortiment ijskrabbers en wij kunnen de ijskrabbers bedrukken met uw naam of logo.

Stap 1. Welke kleur ijskrabber wenst u?

Onze ijskrabbers zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Van vrijwel alle soorten ijskrabbers houden wij de meeste basiskleuren op voorraad, zodat deze extra snel en bedrukt geleverd kunnen worden. Populaire basiskleuren zijn rood, blauw, geel, groen, oranje, wit en zwart. Staat uw gewenste kleur niet tussen het overzicht of heeft u speciale wensen, zoals een ijskrabber in PMS kleur, dan kunnen wij ijskrabbers op maat produceren. Zodoende kunt u uw huisstijlkleur(en) laten terugkomen in de ijskrabber met logo.

 • blauwe ijskrabbers bedrukken Blauwe
  ijskrabbers
 • gele ijskrabbers bedrukken Gele
  ijskrabbers
 • grijze ijskrabbers bedrukken Grijze
  ijskrabbers
 • groene ijskrabbers bedrukken Groene
  ijskrabbers
 • licht-blauwe ijskrabbers bedrukken Lichtblauwe
  ijskrabbers
 • oranje ijskrabbers bedrukken Oranje
  ijskrabbers
 • paarse ijskrabbers bedrukken Paarse
  ijskrabbers
 • rode ijskrabbers bedrukken Rode
  ijskrabbers
 • roze ijskrabbers bedrukken Roze
  ijskrabbers
 • witte ijskrabbers bedrukken Witte
  ijskrabbers
 • zwarte ijskrabbers bedrukken Zwarte
  ijskrabbers
 • eigen-kleur ijskrabbers bedrukken Eigen PMS kleur
  ijskrabbers

Stap 2. Wat voor opdruk wilt u op de ijskrabbers laten bedrukken?

De meeste bedrijven laten ijskrabbers bedrukken met een logo, naam of stukje tekst. Het is ook mogelijk om een foto, afbeelding of een andere complexe opdruk op de ijskrabbers aan te brengen. Kortom, alles is mogelijk qua bedrukking en uw wensen zijn hierin leidend.

Op welke positie worden de ijskrabbers bedrukt?

De positie waar wij de ruitenkrabbers bedrukken is afhankelijk van de gekozen ijskrabber. Over het algemeen worden ijskrabbers bedrukt op de positie waar de meeste ruimte voor een bedrukking is. In overleg kunnen wij ijskrabbers laten bedrukken op een andere positie.

Is het mogelijk om ijskrabbers full colour te bedrukken?

Als de opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan bedrukken wij de ijskrabbers full color. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een foto of afbeelding met veel kleuren, in hoge kwaliteit, op de ijskrabbers aan te brengen.

 • ijskrabbers met logo IJskrabber met logo
 • ijskrabbers met naam IJskrabbers met slogan
 • ijskrabbers bedrukken met slogan IJskrabber met naam/tekst
 • ijskrabbers met foto IJskrabber met foto/afbeelding

Stap 3. Optioneel: leuke ijskrabbers in eigen vorm

Bij ons kunt u een eigen vorm ijskrabber met logo laten maken, zoals in de vorm van een product of dienst. Bij de custom-made ijskrabbers kunnen de kleur, vorm en afmetingen van de ijskrabbers naar wens worden aangepast. Dit geldt voor de kunststof en plastic ijskrabbers die over het algemeen plat zijn. Voorbeelden zijn bedrukte ijskrabbers in de vorm van een hartje, vrachtwagen, voetbalshirt, schoen en auto. De ijskrabbers in eigen vorm kunnen wij all-over en in full colour bedrukken!

fabrikant ijskrabbers eigen vorm

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u ijskrabbers bedrukken? Vul dan ons vrijblijvende offerte formulier in. Vergeet de kleur, de opdruk en het aantal ijskrabbers niet te vermelden. Na het eerste contact zullen wij vragen om uw logo op te sturen, zodat wij een digitale proefdruk kunnen toesturen. De goedkope ijskrabbers met logo leveren wij al vanaf een kleine oplage van 250 stuks.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte ijskrabbers

Vraag 1. Wat zijn de beste ijskrabbers uit het assortiment?

De beste ijskrabber is de ijskrabber die het beste bij uw wensen past. De ene klant wil ijskrabbers goedkoop bedrukken omdat deze een beperkt marketingbudget heeft. Hierdoor vallen een aantal ijskrabbers automatisch af en worden de overgebleven vorstkrabbers interessant. Een andere kiest voor warme ijskrabbers met handschoen of voor een handige ijskrabber met raamwisser voor condens. Kijkt u alleen naar de functionaliteit en wilt u een goede ijskrabber? Dan kiest u voor stevige ijskrabbers met een scherp blad en comfortabel handvat.

stevige ijskrabbers met bedrukking
ijskrabbers met handschoen

Vraag 2. Wie geven bedrukte ijskrabbers gratis weg als promotiemateriaal?

Een bedrukte ijskrabber is een populair relatiegeschenk in de autobranche. Ze worden weggegeven bij autospeciaalzaken, autodealers, maar ook garages en occasions zien het effect dat een bedrukte ijskrabber heeft. Ook in andere branches is de ijskrabber met logo populair. Zo wordt dit praktische geschenk ook weggegeven tijdens beurzen en open dagen. De ANWB geeft zelfs gratis ijskrabbers aan leden en abonnees. Kortom, iedereen met een rijbewijs zal dit bedrukte relatiegeschenk graag in ontvangst nemen.

Vraag 3. Zoekt u een multifunctionele ijskrabbers als relatiegeschenk?

De meest bekende is de ijskrabber met parkeerschijf. Veel steden en dorpen beschikken over blauwe parkeerzones en dan is deze ijskrabber een uitkomst. Voor extra veiligheid in de auto hebben wij ook de SOS ijskrabber met gordelsnijder (en noodhamer). De ijskrabber met led licht is handig voor de vroege vogels onder ons, die na een nacht vorst op onverlichte plek de autoruiten moeten krabben. De ijskrabber met borstel zijn ideaal voor het sneeuw/ijs vrij maken van uw ruiten. Multifunctionele ijskrabbers bedrukken wij graag voor u!

praktische ijskrabbers met meer functies
goedkope ruitenkrabbers laten bedrukken

Vraag 4. Wat zijn de goedkoopste ijskrabbers met logo?

De goedkoopste ijskrabbers zijn de driehoek ijskrabbers en de ijskrabbers met rubberen rand om condens van de autoruiten te verwijderen. Voor deze ijskrabbers is weinig materiaal nodig, waardoor ook de productiekosten laag zijn. Wij kunnen deze ijskrabbers bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk in één tot vier kleuren. Een bedrukking met één of twee kleuren is goedkoper dan drie of vier drukkleuren. Met deze bedrukte ijskrabbers heeft u een leuk relatiegeschenk voor weinig geld!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • trekhaakdoppen met logo
  Trekhaakdoppen
 • kentekenplaathouders met logo
  Kentekenplaathouders
 • sneeuwglijders met logo
  Sneeuwglijders
 • waaiers met logo
  Waaiers
scroll top arrow